Meer resultaten voor coach leiden

coach leiden
GORTcoaching Uw coach in Leiden vind uw coach in de buurt!
Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach. Altijd" een gratis oriëntatiegesprek." Kwaliteitsmanager van team Leiden. Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken.
Coach vacatures, werk in Leiden Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Hogeschool Leiden Vacatures in Leiden. Lees meer over werken bij Hogeschool Leiden. Zo Kinderopvang Den Haag. De pedagogisch coach: Pedagogisch Coach regio Den Haag, 24-32 uur per week. Je vormt samen met drie andere coaches en een pedagoog de pedagogische staf van.
Barbara Benet personal coach in Voorschoten, Leiden, Den Haag.
Je komt bij mij wanneer je vastloopt mentaal, fysiek of emotioneel én hier verandering in wilt. Als coach en therapeut werk ik al 10 jaar in personal coaching privé en zakelijk, het coachen van ouder en gezin en het coachen van relaties. Mijn cliënten komen uit heel Nederland én met name uit de regio Zuid Holland; Leiden, Den Haag en de omgeving van Voorschoten de vestigingsplaats van de praktijk.
Sandra Bauwens Psycholoog, coach mindfulness trainer Therapeutisch Centrum Leiden.
Sandra Bauwens Psycholoog, coach mindfulness trainer. Ik begeleid mensen met heel verschillende klachten en problemen. Bij iedere client zoek ik naar de juiste stijl en werkwijze om de client te helpen met het overwinnen van problemen, het bereiken van nieuwe levens-doelen, of bijvoorbeeld oude patronen los te laten en nieuwe te ontwikkelen.
Loes van Rosse coaching en advies voor vrouwen Leiden.
Loes is een hele fijne coach.: Kom in balans met jezelf! Balans, daar draait het allemaal om. Zolang je goed in balans bent, kun je al je talenten en kwaliteiten inzetten en heb je het gevoel samen te vallen met jezelf en je omgeving. Maar natuurlijk lukt het niet altijd om die balans te vinden of vast te houden. Omstandigheden kunnen veranderen, bijvoorbeeld een reorganisatie op je werk, een verhuizing of gezinsuitbreiding. Soms maak je een ontwikkeling door. Je bent gegroeid waardoor de oude balans niet meer werkt en je op zoek moet naar een nieuwe balans. Balanceren is eigenlijk een continu proces. Alles wat ik met mijn bedrijf in Leiden aanbied, richt zich op het hervinden van een goede balans, die bij jou past.
Coaching Leiden met coach Sandra Bauwens.
Wil je meer weten over Coaching Leiden of Carriere Coaching Leiden? Bel even voor een afspraak of stuur een mailtje naar praktijk Psycholoog Leiden ter attentie van Sandra Bauwens. In therapie bij Psycholoog Leiden probeer ik je te motiveren door positief te zijn.
LCL Life Coach Leiden.
Als Life Coach kan ik u helpen het overzicht terug te krijgen en van daaruit te werken naar inzicht in een leven dat bij u past. Meestal zijn het verschillende factoren tezamen die ertoe leiden dat iemand vastloopt en niet langer lekker in zijn vel zit.:
ZIJN Persoonlijke begeleiding, coaching, haptotherapie en BBAT.
Daarnaast bied ik als professioneel Coach, coaching, counseling en/of een loopbaantraject aan. Met behulp van deze verschillende methoden wordt er samen met jou gewerkt aan datgene wat jij wilt bereiken. Bovenstaande trajecten zijn een uitstekend middel als je bijvoorbeeld.: de balans wilt vinden tussen inspanning en ontspanning. de balans wilt herstellen tussen zakelijk privé. meer plezier en energie wilt hebben in werk of thuis. handvatten zoekt om veranderingen aan te kunnen of door te voeren. vast loopt in je werk of privécompetenties wilt verbeteren of nieuwe wilt ontwikkelen. behoefte hebt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. behoefte hebt aan een professioneel luisterend oor of een sparringpartner. energieker en gezonder wilt leren leven. anders wilt leren omgaan met je gedachten en emoties. vragen hebt over zingeving. Vraag je eens af. Welke mensen zijn in jouw leven belangrijk geweest voor het ontdekken van je talenten? De data voor de BBAT verdiepingsavonden in 2017 zijn nog niet bekend. ZIJN Persoonlijke begeleiding, Cornelis Schuytlaan 7, 2324 VD Leiden.
Burn-out coach Leiden Stap Voor Stap in Beweging.
Daarvoor is er gelukkig wel hulp beschikbaar: de burn-out coach Leiden van Stap voor Stap in Beweging staat voor je klaar. Na het inplannen van een afspraak zal de coach aan de slag gaan om de oorzaken van jouw stress te onderzoeken.
Loopbaancoaching of een nieuwe loopbaan?
Loopbaancoaching of een nieuwe loopbaan? Mijn naam is Menno Hutten Mansfeld en ik ben een psycholoog, werkzaam als coach en trainer op het snijvlak van mens en werk. Ik ondersteun je bij het vergroten van je zelfkennis en help je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Contacteer ons