Meer resultaten voor coach leiden

coach leiden
Coach Leiden GORTcoaching Vind jouw coach! Coach Leiden GORTcoaching Vind jouw coach!
Coach Leiden: ons team staat voor je klaar! GORTcoaching is een coachbureau met een zeer ervaren team van coaches op meerdere locaties in Leiden. Coach Leiden is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen.
Coaching Leiden Het Groei Atelier.
Een gesprek met een onafhankelijke coach, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, kan leiden tot nieuwe en verfrissende inzichten. Wie ben ik, wat wil ik nu écht, wat maakt mij gelukkig, wat is mijn zelfbeeld en imago, wat zijn mijn talenten, hoe vind ik mijn droombaan of hoe kom ik weer in mijn kracht te staan.
GORTcoaching Uw coach in Leiden vind uw coach in de buurt!
Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach. Altijd" een gratis oriëntatiegesprek." Kwaliteitsmanager van team Leiden. Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken.
Opleiding coaching coachend leiderschap Utrecht SchoolvoorCoaching.
Coachen met hoofd, hart lijf. Je ontdekt de psychologie van coaching. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie. Veelzijdig team van senior coaches. 95% van onze opleidingen start. 20 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Lees over coaching in de praktijk.
Loes van Rosse coaching en advies voor vrouwen Leiden.
Loes is een hele fijne coach.: Kom in balans met jezelf! Balans, daar draait het allemaal om. Zolang je goed in balans bent, kun je al je talenten en kwaliteiten inzetten en heb je het gevoel samen te vallen met jezelf en je omgeving. Maar natuurlijk lukt het niet altijd om die balans te vinden of vast te houden. Omstandigheden kunnen veranderen, bijvoorbeeld een reorganisatie op je werk, een verhuizing of gezinsuitbreiding. Soms maak je een ontwikkeling door. Je bent gegroeid waardoor de oude balans niet meer werkt en je op zoek moet naar een nieuwe balans. Balanceren is eigenlijk een continu proces. Alles wat ik met mijn bedrijf in Leiden aanbied, richt zich op het hervinden van een goede balans, die bij jou past.
Coaching de Baak.
Met onze coachingstrainingen begeleid en ontwikkel je jouw collega's. En breng je hun in beweging vanuit hun eigen kracht en talent. Ik zoek een coach. Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een coach? Professioneel coach worden. Erkende coachopleidingen met diepgang?
Sandra Bauwens Psycholoog, coach mindfulness trainer Therapeutisch Centrum Leiden.
Locatie en ruimtes. Sandra Bauwens Psycholoog, coach mindfulness trainer. Ik begeleid mensen met heel verschillende klachten en problemen. Bij iedere client zoek ik naar de juiste stijl en werkwijze om de client te helpen met het overwinnen van problemen, het bereiken van nieuwe levens-doelen, of bijvoorbeeld oude patronen los te laten en nieuwe te ontwikkelen.
Persoonlijk, Personal / Life coaching, Leiden: Alle aanbieders van Nederland op Coachingland.
Persoonlijk, Personal / Life coaching, Leiden. Resultaten voor Persoonlijk, Personal / Life coaching, Leiden 98 bureaus. Personal of Life coaching omvat eigenlijk alle persoonlijke vragen die u graag met een coach zou willen bespreken. Vaak is het een mengeling van themas op het gebied van werk, relatie, misschien op het vlak van gezondheid of zingeving.
ZIJN Persoonlijke begeleiding, coaching, haptotherapie en BBAT.
Daarnaast bied ik als professioneel Coach, coaching, counseling en/of een loopbaantraject aan. Met behulp van deze verschillende methoden wordt er samen met jou gewerkt aan datgene wat jij wilt bereiken. Bovenstaande trajecten zijn een uitstekend middel als je bijvoorbeeld.: de balans wilt vinden tussen inspanning en ontspanning. de balans wilt herstellen tussen zakelijk privé. meer plezier en energie wilt hebben in werk of thuis. handvatten zoekt om veranderingen aan te kunnen of door te voeren. vast loopt in je werk of privécompetenties wilt verbeteren of nieuwe wilt ontwikkelen. behoefte hebt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. behoefte hebt aan een professioneel luisterend oor of een sparringpartner. energieker en gezonder wilt leren leven. anders wilt leren omgaan met je gedachten en emoties. vragen hebt over zingeving. Train je zintuigen. Door bewust te ruiken, proeven, voelen, luisteren en kijken, blijf je meer in het hier en nu en voel je je gelukkiger. Train je zintuiglijke ervaring door. De data voor de BBAT verdiepingsavonden in 2017 zijn nog niet bekend. ZIJN Persoonlijke begeleiding, Cornelis Schuytlaan 7, 2324 VD Leiden.
Coach vacatures, werk in Leiden Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Hogeschool Leiden Vacatures in Leiden. Lees meer over werken bij Hogeschool Leiden. Zo Kinderopvang Den Haag. De pedagogisch coach: Pedagogisch Coach regio Den Haag, 24-32 uur per week. Je vormt samen met drie andere coaches en een pedagoog de pedagogische staf van.

Contacteer ons