Op zoek naar coaching nijmegen?

coaching nijmegen
Coaching Nijmegen Psychotherapie Wilbert Derks.
Je kunt snel bij mij terecht. Ik hanteer geen wachtlijst. Wil je meer weten over coaching? Of een afspraak maken? Stuur gerust een bericht via het contactformulier of bel me op 06-20218926. Je bent helemaal welkom. Wilbert Derks, therapeut, relatietherapeut en coach in Nijmegen.
Business Coaching 4 you Salon Suites Praktijkruimte Nijmegen.
Business Coaching 4 you. Aangenaam, mijn naam is Femke Jacobs, 41 jaar, wonende in Nijmegen en ben. Business Coach en Massagetherapeut. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als Office/Marketing Manager heb ik een paar jaar geleden het roer omgegooid.
Individueel Coachingstraject bij Burn-out Nijmegen.
Je krijgt ook oefeningen en opdrachten mee als huiswerk. Maar dit stemmen we altijd goed af op jouw belastbaarheid van dat moment. Waar en hoe vaak is de individuele coaching bij burn-out? Het coachingstraject bestaat uit gemiddeld 8 sessies van een uur in centrum Cordium www.cordium.nl in Nijmegen.
Burn-out coaching en begeleiding Nijmegen Nieuwe Sporen. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter.
Vanuit de opgedane ervaringen onderzoeken we wat passende en haalbare vervolgacties zijn op het gebied van werk en/of opleiding. Samen stellen we hiervoor een concreet uitstroomadvies op. Burn-out coaching en begeleiding Nijmegen. Nieuwe Sporen is een re-integratiebureau waar preventie hoog in het vaandel staat.
De Ontmoeting, praktijk voor coaching, Nijmegen.
Daarnaast gaat coaching voor mij in essentie ook over ont-moeten in de zin van niet meer moeten, maar werken en leven vanuit verlangen en keuze. Sinds de start heb ik veel ervaring mogen opdoen met uiteenlopende trajecten voor professionals en voor particulieren. Ik doe dat vanuit een fijne praktijkruimte in Nijmegen of ik kom op locatie coachen.
Pallast Coaching Nijmegen.
Leven in balans. Wie ben ik. Scroll omlaag naar de content. Pallast Coaching Nijmegen. Persoonlijke ontwikkeling in leven en werk. Pallast Coaching Nijmegen is een praktijk voor mensen die op een nuchtere wijze gecoacht willen worden bij vragen over leven en werk.
Advocaat NijmegenMediator NijmegenKaaij AdvocatenOplossingsgericht.
Zij is ook als advocatencoach verbonden aan Honig Coaching B.V. te Utrecht, waarbij zij zich toelegt op coaching van advocaten en andere juridische professionals. Zowel in Utrecht of Nijmegen kunt u voor deze coaching terecht. U kunt haar mailen: kaaij@honigcoaching.nl.
Onno Uringa Coaching Nijmegen communicatie, opleiding, training, coaching, begeleiding.
Ik bied ontwikkeltrajecten aan professionals en leiders uit midden en kleinbedrijf, onderwijsinstellingen en de dienstverlenende sector, alsmede aan zelfstandigen. Individueel bied ik de leergang leiderschap start nieuwe groep september 18 en individuele coaching. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Coach Nijmegen MD-act.
Docent team Bouw, Infra en Interieur, ROC Nijmegen. Mijn leidinggevende gaf aan dat ik coaching kon gebruiken, maar ik had zo mijn twijfels. Ik dacht: als ik het kan gebruiken, zijn er ook wel anderen die coaching nodig hebben! Daarnaast had ik al ervaring met coaching, maar dat had toen helemaal geen effect op mij.
Denk In Talent De website van ditcoaching!
Door coaching en goed luisteren vinden wij samen die manier. Dit kan middels individuele coaching / gezinscoaching of groepscoaching. DIT coaching heeft contracten met verschillende gemeenten in de regio Nijmegen, Arnhem Rivierenland. Hier kun je alle praktische informatie en informatie voor verwijzers vinden.

Contacteer ons