Zoeken naar coaching nijmegen

coaching nijmegen
NLP opleidingen, Provocatief Coachen en MindSonar IEP Nederland.
Boeken van IEP trainers. Algemene Voorwaarden IEP. IEP Staringstraat 1 6511 PC Nijmegen Telefoon: 024 3230837 Fax: 024 322 65 12 International Phone: 31 24 323 08 37 Email: mail@iepdoc.nl KvK: 09127468 Sinds 1983. Copyright 2019, IEP Netherlands. NLP Opleiding Practitioner.
Kinder-en jongerencoaching Mus coaching Kidsproof Nijmegen.
mindfulness en yoga voor kinderen en jongeren die snel overprikkeld raken of hoog sensitief zijn. Handig om te weten: Mus coaching is aangesloten bij Zorg Coöperatie Nijmegen. Daardoor zijn er mogelijkheden tot vergoeding. Klik voor meer informatie over Mus coaching via de roze button door naar de site.
Kooijmancoaching.
Interesse om kennis te maken met Kooijman Coaching en Advies? Stuur een mail naar info@kooijmancoaching.nl of bel 06 450 656 92. Ik werk samen met. Mail me voor informatie. Bel me op 06 450 656 92. Overzicht geplande trainingen. Onze dochter gaf aan dat ze de cursus Ik ben Steengoed als erg prettig heeft ervaren en het jammer vond dat het alweer was afgelopen. Ik wil je bij deze graag bedanken voor de input die je haar en ook ons hebt gegeven. We kunnen hier absoluut mee verder! Wat ik ook merk is dat ze nu meer tools heeft en rustiger reageert als ze iets lastig vindt. Niet weg loopt maar het gesprek ook vaker aan durft te gaan. Fijn om te zien dat ze zich op een positieve manier ontwikkelt en daar heeft de training zeker aan bijgedragen! Moeder van een dochter uit groep 6 van basisschool De Klokkenberg, Nijmegen.
Coach Nijmegen Rouwtherapie Mens Organisatie Jolande v. KempenJolande van Kempen Rouw Verlies Coaching Intuïtieve Ontwikkeling.
Jolande van Kempen. Rouw Verlies Coaching Intuïtieve Ontwikkeling. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Rouw en verlies. Jolande van Kempen. The Hunger Project. De sleutel naar een vrijer leven. Ik, Jolande van Kempen, ben coach en rouwtherapeut. Intuïtie, denken, voelen, doen en gezond verstand vormen de basis voor mijn werkwijze.
Lifecoaching Nijmegen Individuele consulten en coaching Lotus Lifecoaching.
Zie voor meer informatie over vergoedingen de contact pagina. Individuele consulten en coaching Nijmegen. Persoonlijke consultweek Assisi. Ontdek de kracht van meditatie voor ontspanning. De wijsheid van het hart. Indah Courtens Javastraat 104 A, 6524 MJ Nijmegen Telefoon: 06 362 16 149 E-mail: lotus@lotuslifecoaching.nl.
psycholoog nijmegen relatietherapie single coaching.
Bij zowel relatietherapie als individuele therapie staat niet de klacht centraal, maar jij, met jouw mogelijkheden om het hoofd te bieden aan wat er op dit moment aan de orde is in jouw leven. Je hebt een klacht nooit voor niks. Als je helder hebt wat jouw klacht jou te vertellen heeft en je je daarmee durft te verbinden, kan de klacht worden omgebogen naar kracht. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jan Willem Passtraat 21 6525 CM Nijmegen T: 06-12229500 E: post@heelios.nl.
Coach Nijmegen coaching.
Jacqueline Medendorp Psycholoog en coach Nijmegen 1 KM. Coaching Nijmegen, Hofstraat 25, 6533 XB, Nijmegen. Ik ben coach en NIP-psycholoog. Ik kan je coachen bij: persoonlijke groei, loopbaanvragen, werkgerelateerde klachten en problemen, het maken van keuzes in je persoonlijk leven of in je loopbaan, maar ook bij stress en psychische klachten als burnout en depressie.
Coaching Nijmegen.
Coaching in Nijmegen die niet de mens zelf verandert, maar de mens leert de dingen anders te doen? Zoekt u dan niet verder, want voor professionele coaching in Nijmegen is Micha Budé Spirituele coaching en Klassieke homeopathie het adres waar u moet zijn.
Paardencoaching Gelderland Paardencoaching.
Na een coach traject bij Margien van SDM horses in Nijmegen is mijn kindje veel rustigere geworden, kan ze op school beter ontspannen, ze kan daardoor beter leren en heeft meer energie over om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Coaching Op De Fiets Mentale Coaching Beter In Het Zadel.
We fietsen of lopen door de prachtige omgeving rondom Nijmegen. Als het slecht weer is kijken we naar alternatieven. Coaching op de fiets hoe en waarom? Coaching is een methode waarbij je coach door het stellen van specifieke vragen je potentieel aan kwaliteiten probeert vrij te maken.

Contacteer ons