Meer resultaten voor intuitief coachen

intuitief coachen
Opleiding Life Coach Intuïtief Coachen.
De Opleiding Intuïtief Coachen is een initiatief van Resonance Training Coaching Intuïtieve ontwikkeling te Amsterdam en Innerlijke Coach Praktijk voor bewustzijn en zingeving te Utrecht. Deze opleiding is bedoeld voor afgestudeerde readers die hun intuïtieve vermogens willen inzetten in het begeleiden van mensen.
Coachopleiding Intuïtief Coachen Adviseren.
Heb je diverse tools geleerd en toegepast voor het coachen en adviseren. Intuïtief Coachen Adviseren. Hierbij ga je ervaren hoe je vanuit jouw contact met de essentie en met gebruik van je intuïtie écht in verbinding kunt zijn met jouw klant en diens bedrijf/organisatie.
Intuïtieve coaching Plexus Solaris.
Zingeving en bewustwording staan centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld en raakvlakken met de boeddhistische levensvisie. Ik heb de coachingsopleiding gevolgd bij IMC Mensontwikkeling, het opleidingsinstituut voor professionele en mensgerichte opleidingen op het gebied van coachen, communicatie en leiderschap.
Opleiding: Opleiding Intuitief Coachen Springest.
Opleiding Intuitief Coachen. Ik" was zeer onder de indruk van de snelheid waarmee je de lesstof op een praktische wijze kan opnemen. Vooral omdat de opleiding erg op de intuitieve kant van de mens is gericht komt de stof beter/dieper binnen.
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
En voel je dat je met de juiste tools en inzichten nog zoveel meer kunt bereiken in je werk? Wil je meer zekerheid krijgen in het coachen? Wil je dat jouw klanten echt resultaat gaan halen? Wil je meer online gaan coachen?
Masterclass Intuïtief en energetisch coachen inzicht, bewust persoonlijke groei.
De masterclass Intuitief en energetisch coachen. Opleidingsdagen data en tijdsinvestering. Zicht op jouw ontwikkeljng. Deze masterclass in het kort. Schrijf je in voor deze opleiding. De belangrijkste beïnvloedbare succesfactor binnen coaching ben jijzelf. In deze masterclass richten we ons op een onderbelicht echter essentieel onderdeel in coaching, namelijk intuïtief coachen.
Training Intuïtief Coachen Coachcenter.
Tijdens de tweedaagse training Intuïtief Coachen ervaar je de kracht van het werken met intuïtie en verruim je je inzicht in je eigen intuïtieve talenten. Je maakt daarnaast kennis met een aantal krachtige technieken en oefeningen die je zowel voor je begeleidingswerk als voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.
Puur op gevoel Coaching praktijk voor coaching training in Breda.
Ik ben Chantal. Intuïtief coach trainer, lichaamsbewustzijn en danscoach. Ik begeleid mensen individueel en in teams met lichaamsgerichte coaching van ratio naar gevoel en laat ervaren hoe dat samenwerking, communicatie en leven kan verrijken. Met als resultaat meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen in je persoonlijke omgeving werk.

Contacteer ons