Resultaten voor intuitief coachen

intuitief coachen
Academie voor Intuïtief Coachen gaat door onder Intuïtief Ondernemen.
Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek was naar informatie van de Academie voor Intuïtief Coachen. Per 1 januari 2016 bestaat deze academie niet meer. Met veel plezier heb ik binnen deze Academie samengewerkt en opleidingen gegeven. Het is me echter duidelijk geworden dan mijn kracht en toekomst ligt binnen Intuïtief Ondernemen. Vandaar dat ik al mijn activiteiten hieronder heb gebracht. In deze blog lees je meer over hoe ik tot de beslissing ben gekomen om afscheid te nemen van de Academie voor Intuïtief Coachen. De meeste diensten die ik binnen de Academie aanbood vind je al dan niet in aangepaste vorm terug op deze site.
Hoofdopleiding Intuïtief Coachen. U wilt mensen coachen en inspireren?
Aan de opleiding zijn door de NOBCO 40 PE punten toegekend. Een variant op de Hoofdopleiding Intuitief Coachen is de opleiding Intuitief Coachen Intensive. Inhoudelijk is deze gelijk aan de hoofdopleiding maar zij richt zich met name op ervaren begeleiders die vanuit persoonlijk leiderschap zichzelf willen inzetten als coach of begeleider. Klik hier om naar de Intensive te gaan. Duur van de opleidingen. De hoofdopleiding Intuitief Coachen in Hilversum of Westelbeers bestaat uit 8 blokken van elk 2 dagen in totaal 40 dagdelen verbonden door tussenliggende activiteiten en opdrachten. De totale studiebelasting bedraagt ca.
Training Intuïtief Coachen Coachcenter.
Training Intuïtief Coachen Nanco Vrijland 2017-03-28T0847200000. Leren vertrouwen op informatie uit een andere bron. Intuïtie is een heel directe manier van waarnemen zonder ervaring van buiten je of redenering. Het laat zich zien of ervaren als een onderbuikgevoel of gut feeling. Intuïtie is een uitermate waardevol instrument. Het is net zo belangrijk als het vermogen om goed te luisteren of te analyseren. Maar het is ook lastig te controleren omdat er geen zichtbaar bewijs is voor een bepaalde conclusie of keus. In sommige gevallen staan mensen die hun intuïtie volgen zelfs lijnrecht tegenover het zichtbare tastbare bewijsmateriaal.
Oosters en westers mensdenken in coaching en begeleidingstrajecten.
Authentiek en effectief communiceren. Home Programma-aanbod Opleiding intuïtief coachen intensive Intuitief Coachen Intensive. Je hebt al enige ervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers of cliënten. Maar je wilt je grondhouding en je vaardigheden uitbouwen om meer vanuit gevoel en mededogen te leven en te werken. Je wilt een werkelijke verbinding aangaan met de ander van hart tot hart om als coach en professional mensen te helpen bij essentiële vraagstukken over hun leven en werk. De opleiding Intuïtief Coachen Intensive is een versnelde variant van de Hoofdopleiding Intuïtief Coachen.
Opleiding professioneel Coach.
Coachingsbouwstenen 27 okt 2 zo 5 nov 10 nov 18 nov 1 dec. Op deze dagen volg je de Bouwstenen. Loopbaancoaching vr 27 okt. Optioneel Grensverleggend Trainen en Coachen do 2 zo 5 nov. Systemisch Coachen met Opstellingen vr 10 nov. Coachen met het Enneagram Enneagramdiner za 18 nov. Coachen met Acteurs en Ontdek je Eigen Stijl vr 1 dec. Eindexamens 7 en 8 dec. Op do 7 dec is de examenoefendag en op vr 8 dec. is het eigenlijke examen. Iedere Bouwsteen bestaat uit 2 dagdelen 1 hele dag. Loopbaan Coaching vr 27 okt. Als Loopbaan Coach richt je je op de loopbaanomgeving van de client. Je leert sterke en zwakke kanten in kaart te brengen.
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
En voel je dat je met de juiste tools en inzichten nog zoveel meer kunt bereiken in je werk? Wil je meer zekerheid krijgen in het coachen? Wil je dat jouw klanten echt resultaat gaan halen? Wil je meer online gaan coachen? Wil je meer klanten aantrekken door de impact en de onderscheidende resultaten die je hebt? Wil je alles leren over het NIEUWE coachen? Dan is De Nieuwe Coachopleiding voor jou! Wat maakt De Nieuwe Coachopleiding bijzonder? De Nieuwe Coachopleiding onderscheidt zich door de focus op jouw zijnskwaliteit door jouw energie en diepe verbinding met jezelf ben je in staat werkelijk transformatie bij jouw klanten te faciliteren. Coaching gaat om het ondersteunen van anderen in hun ontwikkeling.
Zoek Je Een Intuïtief Coach? Lust For Life Zwolle.
Soms zou je graag wat hulp van een coach krijgen. In mijn coachpraktijk gaan we intuïtief aan de slag met je verlangens zodat je meer geluk ervaart.
intuitievecoachingesther.
Door intuïtief te werk te gaan komt de coach doelgericht en effectief tot de kern van de hulpvraag. De onderliggende problemen worden helder nadat de cliënt tot inzichten komt door deze specifieke manier van coachen. Vanuit een serene grondhouding maakt de coach een gepaste verbinding zakelijk doch persoonlijk. Een mooie balans met verrassend positief effect. Welk effect kan Intuïtieve coaching hebben op de cliënt? Vaak zijn maar enkele sessies nodig om tot inzichten te komen die de cliënt verder kunnen helpen in zijn zoektocht naar waar de hulpvraag oorspronkelijk mee te maken heeft en hoe deze op te lossen. Bij intuïtief coachen komen aspecten samen vanuit de oosterse en westerse principes. Denk aan NLP Reading Voice Dialogue en helder afstemmen.
Cookies op Intermediair.nl.
Wat is intuitief coachen? YouTube.
This video is unavailable. Watch Queue TV Queue. Wat is intuitief coachen? Ik verander Stap in jouw succes. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.

Contacteer ons