Zoeken naar lifecoaching

lifecoaching
Lifecoaching en Paardencoaching.
Je bent uiteraard ook welkom in mijn praktijk in Huijbergen voor gewone lifecoaching en loopbaancoaching, zonder paard! Naast individuele paarden coachsessies, verzorg ik ook teamcoaching en leiderschapsprogrammas met behulp van paarden. Ook leid ik mensen op tot Paard en lifecoach aan mijn academie voor Paard en Lifecoaching.
Lifecoaching.
In" mijn nieuwe managementbaan was ik op zoek naar wegen om ander gedrag te laten zien. Coaching door Anne heeft opgeleverd, dat ik inzicht kreeg in mijn overtuigingen, die in het verleden wellicht zinvol waren, maar niet meer hielpen in mijn nieuwe managersrol.
HR Oost-Vlaanderen GLORIA lifecoaching.
OF, je bent HSP en wil duidelijke en concrete tools om hiermee om te gaan op het werk en erbuiten. Dan is coaching bij GLORIA ├ęcht iets voor jou. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier om jou in de positieve zin te laten evolueren.
Aan de slag met lifecoaching.
Lifecoaching is een methodiek van begeleiden en coachen. Lifecoaching is specifiek maatwerk en inhoudelijk dus sterk individueel bepaald. De lifecoach is een vertrouwenspersoon, iemand die je ondersteuning biedt, met je meedenkt, je houvast biedt, coacht, confronteert, ondersteunt en uitdaagt. Iemand die de juiste toon en begeleidingsvorm weet te vinden voor jou.
Life coaching De Lianen.
Onze ware levensweg kunnen we alleen bewandelen vanuit ons hart, waarbij ons verstand behulpzaam is. Met life coaching begeleid ik je op het pad naar jouw hart. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt om op dit gewenste levenspad te komen, in mentaal, emotioneel en spiritueel opzicht.
Aan de slag met lifecoaching.
Lifecoaching is een methodiek van begeleiden en coachen. Lifecoaching is specifiek maatwerk en inhoudelijk dus sterk individueel bepaald. De lifecoach is een vertrouwenspersoon, iemand die je ondersteuning biedt, met je meedenkt, je houvast biedt, coacht, confronteert, ondersteunt en uitdaagt. Iemand die de juiste toon en begeleidingsvorm weet te vinden voor jou.
Nieuwe praktijk voor Life Coaching in Gezondheidscentrum Oosterhout Oosterhout.
Coaching wordt ervaren als een bewustzijnstraining, zo loopt Samantha een stukje mee op jouw levenspad. Indien gewenst kan het ondersteund worden met een Reiki behandeling. Haar 2-jarige opleiding tot Life Coach heeft Samantha gevolgd bij Atma in Amersfoort en in 2013 afgerond.
Home Nelieke Life Coaching.
Search for: Search. Stel nou dat de natuur je helpt lekker te leven? Is Life Coaching iets voor jou? 5-daagse Programma Natuurcoaching: Zet stappen op de Veluwe. Is life coaching iets voor jou? En hoe gaat het in z'n' werk? Herken je dit.: Zit je vol met gedachten? Voel je je gehaast en ben je druk? Wil je je relaties thuis en op je werk verbeteren? Mindfulness coaching buiten in de natuur. Ervaar je dit wel eens? Je piekert veel. Je denkt veel aan het verleden of aan de toekomst. Je hebt moeite om je focus te houden. Buiten coachen helpt je om bewust te worden. Voel je dit wel eens? Je bent je passie kwijtgeraakt. Je hebt geen inspiratie. Je voelt je gehaast en onrustig. Life coaching voor gezonde en gemotiveerde medewerkers. Signaleer je dit bij jouw medewerkers? Je medewerker zit niet lekker in zijn/haar vel. Ervaart een hoge werkdruk. Heeft hoge verwachtingen van zichzelf, wil de controle houden, is snel geïrriteerd. Life coach in de natuur, hoe werkt dat precies?
Wat doet een life coach Hoe word je lifecoach Coachy.nl.
Personal life coach. Life coaching legt naast een zakelijk en maatschappelijke insteek een sterk accent op welzijn en geluk. Met die laatste twee aspecten onderscheidt lifecoaching zich van personal coaching. De personal coach, de business coach of de executive coach richten zich meer op de professionele ontwikkeling en zijn meer resultaatgericht.
Sport Life Coaching En nog een WordPress site.
Als topsporter weet zij wat ervoor nodig is om op hoog niveau te moeten presteren en zal zij een meerwaarde zijn voor mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. De combinatie van haar werkervaring, studie en ervaringen als topsporter heeft Leonne doen besluiten om alle hierboven benoemde facetten met elkaar te laten integreren tot het concept Sport Life Coaching.

Contacteer ons