Op zoek naar lifecoaching?

lifecoaching
Life coaching JE BENT MEER.
Bij het gratis kennismakingsgesprek kunnen we kijken of life coaching jou kan helpen. Als life coach kan ik jou daarna persoonlijke coachen voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Coach: Lianne de Graaff. Blijf op de hoogte van onze life coach!
Lifecoaching LifeCoach.nl.
Astrid heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken, me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden, zweten en huilen en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen. CZ over lifecoaching outdoor.
Mijn missie.
Copyright 2018, Blue Life Coaching. Blossom Fashion by Blossom Themes. Powered by WordPress. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Life Coaching Topsport for Life.
Topsport for Life onderkent dit en stelt daarom aan een zieke en zijn / haar directe naasten desgewenst een life coach ter beschikking. Deze life coach is opgeleid om mensen te begeleiden bij alle mogelijke vragen en problemen die zich kunnen voordoen tijdens de ziekte.
Wat is een life coach en wat doet hij precies.
Om er een paar te noemen: de personal coach, de mental coach, de team coach, de spirituele coach, de NLP coach en de executive coach. Het kiezen van de juiste coach kan een uitdaging zijn als je niet weet waar je op moet letten en wat je kunt verwachten van een coach.
Life coaching Rotterdam Het Groei Atelier.
Hoe we dat doen, leggen we je graag uit. Onze ervaring leert dat er na een aantal lifecoaching gesprekken over een periode van 3 maanden nieuwe inzichten zijn verkregen en concrete veranderingen zijn bewerkstelligd. Tijdens het intakegesprek spreken we het onderwerp af waarop je gecoacht wilt worden.
wat is een life coach wat doet een lifecoach en opleiding Coachy.nl.
Met die laatste twee aspecten onderscheidt lifecoaching zich van personal coaching. De personal coach, de business coach of de executive coach richten zich meer op de professionele ontwikkeling en zijn meer resultaatgericht. Overigens blijft ook bij deze vormen van coaching de persoonlijke ontwikkeling niet buiten schot.
Nieuwe praktijk voor Life Coaching in Gezondheidscentrum Oosterhout Oosterhout.
Coaching wordt ervaren als een bewustzijnstraining, zo loopt Samantha een stukje mee op jouw levenspad. Indien gewenst kan het ondersteund worden met een Reiki behandeling. Haar 2-jarige opleiding tot Life Coach heeft Samantha gevolgd bij Atma in Amersfoort en in 2013 afgerond.
Life Coaching en Counselling deWaardcoaching.
Life Coaching en Counselling helpt jou weer aan het stuur te komen van je eigen leven en werk. Wanneer je op een punt bent aangekomen in je leven of werk waarop je de grip kwijt raakt kan Life Coaching en Counselling je helpen om weer in je eigen kracht te komen.
Sport Life Coaching En nog een WordPress site.
Als topsporter weet zij wat ervoor nodig is om op hoog niveau te moeten presteren en zal zij een meerwaarde zijn voor mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. De combinatie van haar werkervaring, studie en ervaringen als topsporter heeft Leonne doen besluiten om alle hierboven benoemde facetten met elkaar te laten integreren tot het concept Sport Life Coaching.

Contacteer ons