Resultaten voor coaching nederland

coaching nederland
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Waarom de Academie voor Coaching? Geen onnodige kosten. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zeer ervaren trainers/coaches. 15 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach of wil je leren hoe je coachend leiding geeft? Wij hebben verschillende opleidingen om je verder te ontwikkelen op het gebied van coachen.
Financiële coaching aan medewerkers Nederland www.sammen.nl.
Hebben uw medewerkers baat bij financiële coaching vanwege financiële problemen, ziekte of einde dienstverband? Zoekt u een partner voor uw vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit? Sammen voert die financieel inzicht-gesprekken met uw medewerkers. Ook kunnen we u helpen met advies, voorlichting en training voor HRM, salarisadministratie en management.
Coachpoolbeheer voor grote organisaties OnzeCoach.
Bekijk hoe u zich kunt aanmelden voor coaching. Het online coaching platform van OnzeCoach. U neemt persoonlijke ontwikkeling serieus. U wilt dat trajecten naadloos aansluiten bij de vraagstelling. En natuurlijk wilt u dat er alleen keuze is uit top level coaches. Altijd in de buurt. U wilt een ruime keus uit goede coaches overal in Nederland.
Coaching Scania Nederland.
Scania Driver Coaching stelt de chauffeur centraal en helpt bedrijfseigenaren om brandstof te besparen en duurzamer te worden. Deskundige individuele ondersteuning leidt tot goede rijgewoonten en een groot rijcomfort. Besparing van 60.000 euro per jaar. Al" na een jaar behaalden we fantastische resultaten. We hebben het brandstofverbruik met vijf á zes procent verminderd." Cornelis van Genderen. Copyright Scania Nederland B.V.
Wakker bij Bakker Student Coaching Nederland.
Coaching voor de student met terugkomende uitdagingen! Geloof weer in jouw pad! Studenten staan toenemend onder druk door veranderingen, zoals het BSA en het Leenstelsel. Kies je voor de nodige gezelligheid als student, dan lijkt het ten koste te gaan van je studie.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
In de Atma coaching opleidingen krijgen wij veel studenten die hoog theoretisch zijn opgeleid. Maar velen beseffen met al die kennis nog weinig te kunnen. Daarom kiezen ze voor ons, om hun theoretische kennis handen en voeten te geven. Coaching is namelijk een praktisch vak, net als dat van een timmerman, kunstenaar of chirurg.
Home DOOR Training Coaching.
De verkooptraining Klantgericht Verkopen is de meest impactvolle sales training van Nederland. In zes maanden tijd train je samen met vijf andere sales talenten om hét verschil te maken voor jouw klanten. Nieuwste salestechnieken toepassen. Verkoopaanpak afstemmen op klanten. Gesprekstechnieken met impact. Leads ontwikkelen naar duurzame deals. Presenteren is een vak. Een vak dat je kunt leren door te trainen. DOOR helpt je om te genieten van iedere presentatie die jij in de toekomst gaat doen! Dag in, dag uit en keer op keer weer. Leer presenteren met impact. Omgaan met spanning en stress. Interactie met jouw publiek. Moderne technieken en middelen. De DOOR Community. Het coachen van medewerkers is niet meer weg te denken uit hedendaags leiderschap. Help jouw vaardigheden als coach naar een hoger niveau. Het DOOR coachmodel. Coachstijlen in de praktijk. Coachen en gedrag. Coachen van het team. EK Hockey Masters 2019. Meld je aan voor de DOOR denker. En ontvang dagelijks een inspirerende spreuk! We vinden het erg leuk je ook te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy. Wat we doen. 2019 DOOR Training Coaching.
GORTcoaching Landelijk Coachbureau gespecialiseerd in Coaching.
Selecteer een pagina. Gratis oriëntatiegesprek met een coach naar keuze. Informatie over coaching. Coaching voor een medewerker. GORTcoaching is de superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland. Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren.
Coaching.startpagina.nl: de informatiebron over coaching!
Over de coaching pagina. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De coachee leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Laatste update: 21 mei 2019.
Executive Coaching Arvid Buit.
Indien gewenst kunnen we deze punten vervolgens omzetten in een effectief veranertraject. Executive Coaching specialist in Noord Nederland en de Randstad. Als executive coach leg ik mijn focus op leiderschap in Noord Nederland Friesland, Groningen, Drenthe en de Randstad Amsterdam/Gooi.

Contacteer ons