Op zoek naar coaching?

coaching
Coaching Kenneth Smit.
De Kenneth Smit Coach daagt uit, of het nu gaat om ondersteuning voor het hoger management of begeleiding van de sales professionals. Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties van individu tot team.
Coaching Noord loopbaancoach HR-interim.
Met persoonsgerichte coaching stimuleren we je in je ontwikkeling en lossen. persoonlijke loopbaanvraagstukken, stressklachten en verzuim op. Persoonlijke coaching wat voor jou? Energie krijgen van je werk! Coaching Noord helpt je in een aantal sessies antwoorden vinden op jouw loopbaan.
Coaching-vacatures september 2017 Indeed.nl.
Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Coaching. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende.
Conciencia Coaching Burn-out bij medewerkers voorkomen.
Stresscoach en eigenaar Conciencia Coaching. Als voormalig manager, en ook burn-out patiënt, kan ik mij exact in jou als leidinggevende én jouw medewerker inleven. Ik focus op het mentale en het fysieke en kom razendsnel tot de kern bij jouw medewerkers.
Personal coaching Feedback.
Dit gebeurt door het verhelderen van de coachvraag en duidelijke doelstellingen te formuleren, reflecteren, spiegelen, confronteren, aanreiken van modellen en hulpmiddelen en motiveren. Coaching vindt plaats op basis van vrijwilligheid en er moet een wederzijds vertrouwen/respect aanwezig zijn tussen de coach en de gecoachte.
Qwyl Coaching Quality Work Youth and Life Coaching Welkom.
Daarnaast heeft QWYL Coaching de certificering van Blik Op Werk. Jobcoaching, in de ware zin van het woord, is de kernactiviteit waar QWYL Coaching voor staat. Jobcoaching houdt in onze optiek in: het intensief begeleiden en coachen van een kandidaat werknemer met structurele functionele beperkingen in een concrete werksituatie.
Coaching.
Onzekerheid of gebrek aan zelfvertrouwen kan erg lastig zijn in je studie of voor je persoonlijk. Wil je naast tips ook persoonlijk gecoacht worden en wil je trots zijn op jezelf? Laat je dan begeleiden door een expert van het StudieSuccesCentrum.
Loopbaanbegeleiding bij Stroom regio Nijmegen Coaching Outplacement.
Maatwerk loopbaanbegeleiding en coaching. Bij Stroom Loopbaanadvies en Coaching kun je terecht met vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, werk en loopbaan. Stroom begeleidt mensen op zoek naar meer werkplezier, een nieuwe koers of passend, ander werk. Regie over loopbaan en leven.
Coaching 3 definities Encyclo.
Coaching is een Engelse term die voor veel verschillende begeleidingsvormen gebruikt wordt. Andere veelgebruikte termen voor het begeleiden van mensen zijn: supervisie, mentoring, counseling en therapie. De literatuur is niet eenduidig over een definitie van coaching. Coaching is dus een niet te specificeren vorm van begeleiden.
Counselling Coaching Coaching en Coaches in Nederland.
Coaches helpen niet trauma's' uit het verleden te verwerken. Een aantal aspecten van coaching komt uit sport coaching. Dit zijn elementen zoals: teamwork, doel bereiken, de best mogelijke prestatie leveren. Een verschil is dat er bij coaching gekeken wordt naar win-win situaties.

Contacteer ons