Meer resultaten voor coaching

coaching
Minor Performance Coaching en Training Eindhoven.
De minor Performance Coaching en Training richt zich naast individuele coaching in het tweede deel ook op team coaching gericht op een team of meerdere professionals coach the coach. Kenmerkend voor deze minor is dat de aangeleerde vaardigheden in de praktijk uitgevoerd en geoefend worden met echte klanten en opdrachtgevers.
Coaching Opleiding: Co-Active Fundamentals Schouten Nelissen.
Co-Active Coaching Fundamentals CTI. Het heeft mijn leven veranderd.' Su Mee over Co-Active Coaching Quote. Ontdek de kracht van coaching. Co-Active Coaching Intermediate CTI. Ontwikkel jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP. ORSC Fundamentals CRR Global. Organizational Relationship Systems Coaching.
Counseling en coaching.
Diploma erkend door ondermeer BATC, LVNG, NVST, VBAG en ABvC. Coaching bij angst. De cursus Coaching bij angst biedt u de kennis om mensen met angsproblematiek op verantwoorde wijze te ondersteunen. Thuistudie, duur 4 maanden. Diploma erkend door BATC. Coaching bij autisme.
Hulp bij organisatie ontwikkeling Adelante Coaching Advies.
Search for: U. Adelante Coaching Advies. Facilitating organizations to fulfill their fullest potential. Ik werk met organisaties en hun leiders die zien dat het tijd is voor een volgende stap in de ontwikkeling van organisaties en de mensen die er werken.
coaching Randstad Nederland.
Of heb je het idee dat je niet voor de volle 100% kan gaan in je huidige functie? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Randstad coaching helpt je hierbij. Coaching heeft in onze ogen altijd een positieve insteek.
The Coaching Experience Van persoonlijke ontwikkeling tot teamcoaching.
Wil je die stap zetten of heb je nog vragen, neem dan contact op. Wat is The Coaching Experience? The Coaching Experience TCE is een succesvol coachings en trainingsbureau, dat actief is binnen de zakelijke markt en de overheid en daarnaast particulieren begeleidt.
Coaching voor kandidaten en werkgevers van intake tot nieuwe werkomgeving ITvitae HRplus.
De coaches van HRplus Coaching bieden de kandidaat en werkgever de benodigde ondersteuning vanaf de eerste intake tot en met de nieuwe werkomgeving. Door onze jarenlange expertise op het gebied van ICT, autisme, hoogbegaafdheid én coaching samen te voegen tot een compleet aanbod van diensten, zijn we in staat om uitgevallen talenten succesvol aan passend en duurzaam werk te helpen.
Deeltijd Coaching rondom kanker CHE.
Coaching, kanker en angst. Coaching, kanker en zelfbeeld. Coaching, kanker en relaties. Coaching, kanker en zingeving. Coaching, kanker en werk. Docenten die gespecialiseerd zijn in coaching rondom kanker. De opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk.
Coaching Wikipedia.
Provocatieve coaching: gaat ervan uit dat je de ezel aan zijn staart moet trekken als je hem vooruit wilt helpen, dat lachen over je problemen een prima medicijn is, dat zijwegen naar de kern leiden en dat mensen veerkrachtiger zijn dan je denkt.
De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Een ander punt van kritiek is dat coaching te weinig helpt: De coaching is niet resultaat gericht, het gedrag verandert niet of maar tijdelijk; men valt weer terug. En: Voor gedragsverandering komt veel meer kijken. Dan moet er ook iets in de context veranderen met name in de relaties met collegas en bazen.

Contacteer ons