Op zoek naar coaching rotterdam?

coaching rotterdam
Coaching Rotterdam Loopbaan, Life Management Coach Coaching Robert Baars Loopbaan, life, personal team coach in Rotterdam.
Ik ben gediplomeerd coach op Master Practitioner niveau Academie voor Psychotherapie, NLP coach, gecertificeerd DISC en communicatie trainer en als loopbaancoach verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en de Willem de Kooning academie. Ik heb 10 jaar ervaring, ben goed in wat ik doe en coach met liefde voor het vak op een consciëntieuze manier.
Coaching Rotterdam Het Groei Atelier.
3071 VM Rotterdam. Aan het begin van de coaching stellen we vast wat jij wilt bereiken met de coaching. Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je eigenschappen, talenten, drijfveren, competenties en uitdagingen.
Coach Den Haag, Opleiding Coaching Counselling ACC CommCoach.
Gun jezelf erover te mijmeren, dromen kunnen belangrijker zijn dan je denkt intermediair.nl/werk. Interesse in opleiding coaching en of counselling Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland? Luister naar het radio interview bit.ly/2LUu2kI coaching en counselling opleiding, een fragment uit het interview augustus 2018 lokale radio omroepen regio.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Onze kijk op Coaching? Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling. In de basis is coachen het voorhouden van een spiegel om zo met drie vragen aan de slag te gaan.:
Coaching in Rotterdam Hanneke helpt je graag.
loopbaancoaching teamcoaching life coaching to the point vertrouwenspersoon personal coaching zelfontwikkeling Talenten Motivatie Analyse Stress coaching Rotterdam interactieve teamcoaching nuchter TMA Management coaching. Personal coaching, Loopbaancoaching, Burn-out coaching, Teamcoaching, Managementcoaching, Ondersteuning als vertrouwenspersoon, Voice dialogue, Wandelcoaching, Life coaching, Talenten Motivatie Analyse, Coachspel voor teams, Feedbacktraining, Grenzen stellen training, Hoedendans, Opleidingen en Nascholing.
Coach-vacatures in Rotterdam november 2019 Indeed.nl.
Deze werkgever werft via Indeed. Als coach binnen WorkAut begeleid je mensen met autisme binnen het persoonlijk ontwikkel centrum op onze prachtige boerderij in Rotterdam. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor KompAss / WorkAut Vacatures in Rotterdam.
Coaching Rotterdam Marco Tieleman: Home.
Ik dacht mezelf erg goed te kennen maar de intake gaf mij meerdere nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag wil. Marco zorgt voor een ontspannen sfeer en laat je op je gemak voelen. 23 september 2019. Ontwikkeladvies voor 45plussers in Rotterdam. 10 januari 2019. Lees hier meer over hoe eenvoudig het is om 4 uur loopbaancoaching te krijgen. Gratis, dankzij een subsidie van het Ministerie van SoZaWe. Coaching Rotterdam coacht ook voor OnzeCoach B.V.
010 Haptotherapie Coaching.
Coaching geeft inzicht in je eigen denken en handelen. Coaching op haptonomische basis onderscheidt zich door zich niet alleen op cognitieve processen te richten, maar ook op gevoel en je beleving. Wat is haptonomie? Een korte uitleg in de vorm van een animatie over wat haptonomie is, Lees meer. Wat is haptonomie? Anderen gingen u voor. Anderen gingen u voor. 010 Haptotherapie Coaching Stadhoudersplein 37 3039 ER Rotterdam 06-11268083.
De Hoofdzaak Coaching Home De Hoofdzaak Coaching.
De Hoofdzaak Coaching verzorgt coaching voor kinderen, tieners en volwassenen, weerbaarheidstraining en trainingen over faalangst en leren leren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een afspraak. Adres en contact. 3071 MA Rotterdam. tijdens training of coaching ben ik telefonisch niet bereikbaar.
life coach en loopbaancoach Rotterdam, dé weg naar beter leven en werk.
Sinds mijn dertigste richt ik mij in mijn werk steeds meer op mensen. Mijn opleidingen bij het ITIP, School voor Coaching en psychologie aan de UvA vormen hiervoor een basis, maar meer nog zet ik mijn levenservaring in en wens te blijven leren groeien als mens. Inmiddels werk ik bijna 25 jaar als coach, sinds 2009 vanuit mijn eigen praktijk. Meer weten over mijn zakelijke achtergrond? Zie a hrefhttps//www.linkedin.com/in/peggyterhaak: target_blank" relnoopener" noreferrerLinkedIn." Je kunt me natuurlijk ook mailen voor een kennismakingsgesprek.: Wat beweegt mij? Ik ben een blij mens als ik beweeg, zowel letterlijk als figuurlijk. Groei, stappen zet, mijn talenten inbreng en verder ontwikkel, waar dan ook, met wie dan ook. Een werkelijk vrij mens ben. Een belangrijk uitgangspunt voor mij is dat alles welkom is en elke ervaring tot groei kan leiden. Dat mislukking niet bestaat, hooguit dat de uitkomst anders is dan ik had bedacht. Dat gaat niet altijd vanzelf en ook dat is welkom Een grote hulp en inspiratiebron hierbij is a hrefhttps//www.isaacshapiro.org/: target_blank titleNaar" Isaac Shapiro's' pagina" relnoopener" noreferrerIsaac" Shapiro. Samen met mijn man woon ik in Rotterdam aan de s-Gravendijkwal, waar ook onze praktijkruimte is.

Contacteer ons