Meer resultaten voor executive coaching

executive coaching
Executive Coaching Strategisch Coachen Groep SCG Strategisch Coachen Groep.
strategisch leiderschapsplan Business Ecology Concepts Strategy. Executive Coaching richt zich vooral op het bereiken van een stabiele balans tussen werk, privé en uzelf. De balans van een topsporter! Wij staan voor je klaar. 030 888 51 31. Workshop Strategisch Coachen.
Executive Coaching Martin Heynen Executive Coaching.
Dagelijks bestuurder, ECHO Amsterdam. In de wereld van executive coaches is het een verademing te werken met Martin Heynen. Professioneel, betrouwbaar, nuchter, doelgericht, empathisch, authentiek en met veel humor. Het is maar weinigen gegeven om zo mensen met ontwikkelingsvraagstukken of functioneringsproblemen terzijde te staan. Global HR Director, Accell Group. Een aantal jaar geleden een goed coachingstraject doorlopen bij Martin. Vanuit mijn nieuwe rol als operationeel directeur zat ik met een aantal ontwikkelvraagstukken. Martin wist hier goed op door te vragen om zo de echte vraag achter mijn vraag op te halen. In een relatief klein aantal sessies mij de goede richting gewezen en mij zeer goed geholpen bij mijn ontwikkeling. Senior Business Development Manager, TNO Buildings Infrastructures. Martin is een stevige coach. Betrokken, maar zakelijk loopt hij een stuk met je mee. Respectvol en met humor zoekt hij met jou naar de kern van jouw vraag. Hij draait er niet om heen en geeft gerichte, toepasbare adviezen, maar soms moet je wel even zoeken naar jouw vorm daarin. Want Martin gaat het niet voor jou doen! Coaching met Martin leidt tot prachtige dialogen en inzichten, waarin hij zijn werk en levenservaring productief maakt.
Coaching, Loopbaanbegeleiding, Executive Coaching op maat YEARTH.
YEARTH Academy biedt een een ruim aanbod aan coachingsmogelijkheden. Variërend van loopbaanbegeleiding, persoonlijke en executive coaching tot het coachen binnen team ontwikkelingstrajecten. Een YEARTH coach is altijd een expert binnen zijn of haar vakgebied. Onze coaches zijn in staat het volledige potentieel uit mensen en organisaties te halen.
Executive Coaching GITP.
Alles wat u doet en iedere beslissing die u neemt, ligt onder een vergrootglas. Het kan dan fijn zijn om u te laten adviseren door een onafhankelijke coach. Iemand die kijkt naar uw kwaliteiten en valkuilen en die u helpt om te groeien. Zodat u in de toekomst daadkrachtiger kunt handelen en uw effectiviteit en impact in de organisatie kunt vergroten. een passend traject. Wij hebben drie verschillende coachingstrajecten samengesteld. Zo is er altijd een traject dat past bij uw situatie.: Executive coaching: voor topmanagers die op zoek zijn naar een sparringpartner op het gebied van strategieontwikkeling, bedrijfsvoering en andere zakelijke beslissingen.
Executive coaching: meer dan een goed gesprek of boswandeling ZiPconomy.
Ten slotte, wat maakt executive coaching effectief? Feitelijk is dit nauwelijks meer meetbaar dan in zichtbaar gedrag. Het is een samenspel van sfeer, stijl en stevigheid van de coach en setting die maakt dat zelfinzicht en zelfacceptatie ontstaat. Daarmee stelt de executive zich in staat stellen de gewenste balans te vinden. Deze masterclass bijwonen? Op 8 april 14 volgt een herhaling. Zie programma deze link. Yvonne Burger is hoogleraar in de postgraduate opleiding Executive Coaching van de VU, executive coach en auteur van o.a.
executive-coaching Coaching.nl.
Dit is waar top-executive coaches hun waarde bewijzen. Zij begrijpen de wereld waarin executives opereren en kunnen net dat beetje extra inzicht verschaffen in het mentale systeem waarmee de executive het verschil maakt, maar wat in bepaalde situaties ook in de weg kan zitten. Coaching.nl heeft een zuster-organisatie, Executive Coaching Nederland ECN.
Executive coaching Houthoff Training Coaching.
Coach bij executive coaching. Alle onze executive coaches beschikken bij executive coaching over een flinke dosis levenservaring en bogen op ondernemers, bestuurs-en managementervaringen. Zij denken mee op uw niveau en weten wat er van u als directeur, ondernemer of manager momenteel verwacht wordt.
Executive Coaching GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Eén van de grote voordelen is dat de executive coach van GORTcoaching buiten de organisatie staat en geen andere medewerkers uit uw omgeving coacht, maar wel een gelijkwaardige gesprekspartner op eenzelfde intelligentie en ervaringsniveau. Waar kan Executive Coaching zich op richten.:
Executive coaching De School voor Transitie.
WAT BEREIK IK MET COACHING? Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap in een voortdurend veranderende omgeving met complexe vragen. Wij geloven dat je succesvol leiding kunt geven aan organisaties, hun afdelingen en teams, wanneer je steeds beter in staat bent leiding te geven aan jezelf.
Executive Coaching de Baak.
Je bent lid van een RvT of RvC en wilt vernieuwing stimuleren maar niet op de stoel van de Bestuurder gaan zitten. Wat is wel mogelijk? Welk resultaat kun je van ons verwachten? Executive Coaching heeft als doel jou als topmanager, ondernemer of bestuurder te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol en van de koers van je organisatie. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee.

Contacteer ons