Resultaten voor executive coaching

executive coaching
Executive coaching AVS Centrum Educatief Leiderschap www.avs.nl.
Vraag van de maand. Home Professionalisering Coaching en mediation op maat Executive coaching. Ik heb vele jaren gewerkt aan de staande organisatie, het richten en inrichten is achter de rug, de lijnen zijn duidelijk, het agglomeraat van scholen heeft zich hervonden in de totale organisatie en dan wordt er een nieuw appèl gedaan op mijn leiderschap en op mijn stijl van aansturing, het vitaal houden en doorontwikkelen van de organisatie.
Executive Coach voor DGA's, CEO's' Managers.
Met het 1-op-1 Executive Coaching Traject krijg je mij als glasheldere spiegel, die je precies de feedback geeft om door te kunnen groeien naar jouw volgende niveau.Want er is een directe analogie tussen jouw veerkracht en die van de organisatie.
LHH Executive Coaching.
Coaching voor managers op C-level, directie en bestuursniveau: Laat uw organisatie groeien door leidinggevenden/managers op het hoogste niveau te laten begeleiden door onze professionals en executive coaches die precies weten wat een functie op dat niveau inhoudt. Sneller ontwikkelen: Versnel de ontwikkeling van leidinggvenden door hun instelling te veranderen of hun competenties uit te breiden in reactie op toenemende verwachtingen.
Executive coaching door José Vos-Boven Boek Managementboek.nl.
Daarmee is Executive coaching tegelijk een neerslag van en een gids tot de wondere wereld van eigentijdse coaching" Erik de Haan, hoogleraar Organisatieontwikkeling en coaching, Vrije Universiteit Amsterdam. Wat is executive coaching? De executive als leider in zijn context. De theoretische achtergrond van executive coaching.
Executive coaching Kuipers Consultancy vertrouwd en uitdagend.
Wij zien onszelf als sparringspartner, wij geven richting maar u bepaalt de koers en de bestemming. Onze executive coaching wordt ervaren als pragmatisch, oplossingsgericht, inspirerend, vertrouwelijk, met persoonlijke aandacht en met een hoog rendement voor langere tijd. De aangereikte instrumenten zijn dusdanig vorm gegeven dat de persoon ook na de executive coaching geïnspireerd blijft.
Executive Coaching De School voor Transitie.
Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap in een voortdurend veranderende omgeving met complexe vragen. Wij geloven dat je succesvol leiding kunt geven aan organisaties, hun afdelingen en teams, wanneer je steeds beter in staat bent leiding te geven aan jezelf.
Executive coaching.
Executive Management coaching. Mensen in beweging zetten. Klanten over Inzicht. Voor directieleden en ondernemers die op zoek zijn naar een sparringpartner. Je loopt misschien rond met vraagstukken. Zoals hoe krijg ik mijn managers mee, hoe maak ik mijn ambities voor mijn bedrijf waar, hoe houden we het hoofd boven water, hoe optimaliseer ik mijn leiderschap?
Executive Coaching Pantion.nl.
Executive Coaching heeft als doel de topmanager, ondernemer en/of bestuurder te helpen bij zijn unieke invulling van ondernemerschap en besturing van de onderneming. Door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen.
Executive Coaching JE BENT MEER.
Executive coaching admin 2016-11-22T2213190000.: Executive coaching voor individuele topfunctionarissen die problemen vóór willen zijn, vitaliteit en visie willen faciliteren en optimaal willen presteren en communiceren. Voor wie is executive coaching bedoeld? Executive coaching is er voor topfunctionarissen, directeuren of topmanagers die tijdelijke ondersteuning biedt in het bevorderen van jouw leiderschapskwaliteiten.
Puur Timmerman Executive Coaching.
Executive coaching is coaching voor mensen in een leidinggevende of coördinerende functie. Als je je wilt ontwikkelen in de rol van leidinggevende is het prettig om te kunnen reflecteren op je intenties en je gedrag en hoe je dicht bij jezelf kan blijven om desondanks je doelstellingen met je mensen te behalen.

Contacteer ons