Op zoek naar executive coaching?

executive coaching
Executive coaching Jacobs van Rooij.
Lees wat Jacobs van Rooij Management Ondersteuning B.V. tot een bijzonder en effectief trainingsbureau maakt. Een specifieke situatie vereist soms een vlotte en compacte aanpak. Executive coaching of personal coaching is vooral bestemd om u of uw medewerkers te helpen waar en wanneer dat nodig is. Het is bedoeld om u of uw medewerkers één-op-één te begeleiden in het verbeteren van vaardigheden of specifieke situaties. Soms betreft executive coaching een onder vier ogen gesprek. Soms functioneert de coach als een klankbord. Een actieve luisteraar die door het stellen van vragen de ander helpt meer te begrijpen van een specifieke situatie en tot oplossing daarvan te komen. Soms helpt coaching u om een brandje te blussen.
Opleiding Executive Coaching Millian.
Yvonne Burger VU en prof.dr. Erik de Haan Ashridge Business School leiden het postgraduate programma Executive Coaching. Beiden zijn zeer ervaren executive coaches en als docenten reeds tien jaar betrokken bij opleidingen voor coaches. Zij zijn auteurs van het boek Coaching met collega's dat vertaald is in het Engels en inmiddels toe is aan de vierde druk en van een groot aantal artikelen over coaching. Erik de Haan is auteur van het boek Relationele coaching. Kenmerkend voor het programma is dat u nieuwe inspiratie krijgt op basis van oude opvattingen.
Performance Executive Coaching.
AnyChange heeft een netwerk van coaches met verschillende specialisaties voor verschillende problematieken. Het doel moet echter altijd werk / functie / rol gerelateerd zijn. AnyChange houdt zich niet bezig met therapie. Ondernemers coaching werk/ privé combinatie. Coaching van medewerkers met autisme. Drijfveren analyse met behulp van Management Drives. Resilience coaching in de werkomgeving. AnyChange zet bij voorkeur Z-model of Change gecertificeerde coaches in. Wil je weten wat AnyChange voor jouw bedrijf kan betekenen? 0492 52 12 45.
QEC Executive Coaching en Board Evaluation.
Quist Executive Coaches coacht executives in de hogere inkomensgroepen en is er voor boards van bedrijven en instellingen die hun functioneren willen evalueren. Lees meer op onze site.
Executive Coach voor DGA's CEO's Managers.
Het is moeilijker om je positie aan de top te behouden dan er te komen. Natuurlijk heb je vragen. Maar aan wie kan je ze stellen? Met het 1-op-1 Executive Coaching Traject krijg je mij als glasheldere spiegel die je precies de feedback geeft om door te kunnen groeien naar jouw volgende niveau.Want er is een directe analogie tussen jouw veerkracht en die van de organisatie. Ontdek tijdens de inspirerende gesprekken hoe je deze optimale balans bereikt en behoudt. Its lonely at the top.
Executive coaching GITP GITP.
Coaching voor individuele topfunctionarissen of teams. Executive coaching van GITP biedt voortvarende coaching aan individuele topfunctionarissen of teams in de top met een aanpak die past bij uw vraag. Of bel 088 448 70 00. Of bel 088 448 70 00. De executive wordt niet gecoacht op wat hij/zij moet doen maar op wie hij/zij moet zijn Graham Jones.
Executive coaching door José Vos-Boven Boek Managementboek.nl.
Wat is executive coaching? De executive als leider in zijn context. De theoretische achtergrond van executive coaching. Leren in executive coaching. De driehoek van executive executive coach en organisatie. José Vos-Boven is Master Practitioner Coach NOBCO/EMCC en eigenaar van VosBoven Coaching for Growth. Zij begeleidt executives senior managers en ondernemers bij het verbeteren van hun performance nieuwe invulling van hun loopbaan en levensvragen. 13 mei 2014 Maarten Fijnaut. Hoe business en persoonlijke groei elkaar ontmoeten dat is de ondertitel van het eerste boek van José Vos-Boven.
Executive coaching Stans Groep.
De impact van sommige gebeurtenissen in ons leven is overweldigend Lees meer. Stans Groep Coaching Executive coaching. Grote leiders hebben grote egos. De meesten weten exact wat ze willen en leiden hun organisaties tot succes. Het risico bestaat dat ze zichzelf uit het oog verliezen en niet zoeken naar reflectie en ontwikkeling. De belangrijke beslissingen vinden daardoor hun grondslag in het hebben van gelijk en macht. Executive coaching is bedoeld om leiders in hun eenzame tocht bij te staan. Onze executive coaches richten zich in de coaching o.a. op de 3 principes van Alpha-leiderschap veiligheid geborgenheid en zekerheid.
Executive coaching Jeroen Ouendag Executive Coach.
In de basis is executive coaching niet meer of minder dan het voeren van een goed gesprek. Het woord coach komt van de Hongaarse plaats Kocs waar vroeger koetsen gemaakt werden. Het Hongaarse woord voor auto is nog steeds kocsi. Dat is wat een coach doet de cliënt daarheen brengen waar deze zelf naar toe wil. Vanuit de sport heb ik de ervaring dat je veel meer kunt dan je denkt. En dat is niet alleen fysiek het geval. Juist ook mentaal en emotioneel kunnen mensen meer dan ze denken. Coaching is een middel om er uit te halen wat er in zit.
Executive Coaching L'Esprit Organisatieadvies.
Luisteroefening bij de MC Presentatie van Leiderschap. Voorafgaand aan mijn carrière heb ik bedrijfskunde gestudeerd ik ben dus zelf goed opgeleid. Toch brengt Géke als mijn coach en adviseur de allernieuwste know-how mee op het gebied van organisatieontwikkeling en changemanagement. Bovendien kent zij de organisatie door en door. Zij is voor mij daarom een uiterst geschikte gesprekspartner. Erg prettig om met regelmaat te sparren feedback en advies te krijgen. Directeur Bestuurder van een onderneming in Zorg en Welzijn. Als manager bestuurder of ondernemer werk je dikwijls op een solitaire plek in de organisatie.

Contacteer ons