Meer resultaten voor kindercoaching

kindercoaching
Wenden kindercoaching logopedie.
Wenden Kindercoaching Logopedie biedt hulp en ondersteuning aan kinderen en adolescenten met problemen op sociaal-emotioneel gebied, leer en leesproblematiek en zwakke sociale en/of communicatieve vaardigheden. We gaan daarbij uit van de mogelijkheden en kwaliteiten van het kind, van dat wat het kind wél goed kan.
Authentiek Kindercoaching gevestigd in Eindhoven kindercoaching, leerondersteuning, beelddenken.
Authentiek kindercoaching staat voor deskundige, toegankelijke begeleiding op maat voor uw kind! Kindercoach Sonja van Heesewijk helpt uw kind met verkrijgen van inzicht en het maken van stappen in de ontwikkeling. Dit zowel op het gebied van welzijn als op leergebied.
Home Nikee Kindercoach Zeist.
Vallen is niet erg, het gaat erom hoe je weer overeind kan komen. K indercoaching is voor kinderen en hun ouders die op zoek zijn naar laagdrempelige en oplossingsgerichte ondersteuning. Kindercoaching is geen therapie. De aanpak is spelenderwijs en kortdurend.
OPEN Kindercoaching Yvette Reusen Kindercoach.
Home Page Kindercoaching op Weg.
KINDERCOACHING OP WEG. IS AANGESLOTEN BIJ BEROEPSORGANISATIE ADIONA. WIE KAN IK HELPEN? Kindercoaching OP WEG helpt kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar, die om wat voor reden dan ook zijn verdwaald, wat zich vaak uit in een gedragsverandering.
De Tipi Kindercoaching Springboon.
De opleidingen die ze heeft gevolgd zijn KLOS, Conservatorium, Kindercoaching HBO met als specialisatie kleuters en karakterstijlen. Ze is in staat om situaties te scheppen waarin kinderen ontdekken wat ze nodig hebben en het beste van zichzelf kunnen laten zien.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
De Magie van Kindercoaching is een onderdeel van Het KinderCoachKasteel BV en staat als opleidingsinstituut ingeschreven in het Centraal Register voor kort beroepsonderwijs CRKBO. Om kennis te maken met de Magie van Kindercoaching hoef je niet meer je huis uit.
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
Sterrenkracht Kindercoaching.
Graag meer verbinding en balans willen in hun gezin. Op deze website en via social media geef ik jullie veel tips en inspiratie om dit te bereiken. Kijk vooral even rond en ik hoor graag wat jullie er van vinden!
Opbloeien tot de kern van wie je bent! Kindercoach in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Wassenaar, Den HaagOegstgeest, Zoeterwoude, Voorburg en omstreken.
Ook wordt eventueel, in overleg met u als ouders, contact gelegd met de leerkracht en/of eventueel andere betrokkenen. Kijk eens gerust wat verder op de site voor meer informatie over kindercoaching. Of bent u meer op zoek naar ondersteuning bij het leren, loopt uw kind vast?

Contacteer ons