Meer resultaten voor kindercoaching

kindercoaching
De Praktijk voor Kindercoaching en Opvoedcoaching Tea Adema.
Kindercoaching, Jongerencoaching, Opvoedcoaching en trainingen. Centrum Tea Adema is een plek waar alle vraagstukken over kinderen, pubers, jongeren, opvoeden, ouderschap en het ondersteunen en begeleiden van kinderen, pubers, jongeren en ouders aan de orde kunnen komen. De wereld is steeds meer onderhevig aan verandering en dat merken we dagelijks.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
Waarom Magie van Kindercoaching. Ervaringen van ouddeelnemers. Wat leuk dat je op deze website komt kijken. De Magie van Kindercoaching is een professioneel en eigentijds opleidingsinstituut voor iedereen die het vak kindercoaching wil leren kennen en/of zich verder wil bekwamen in dit groeiende vakgebied.
Kindercoaching Spijkenisse, Wishes Kindercoaching Spijkenisse.
KinderCoaching Juliette Jansen.
KinderCoaching is opgericht door Juliette Jansen in 2007. Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach.
Kindercoaching Alba kindercoaching Westland.
Heeft u het gevoel dat er iets met uw kind aan de hand is, maar weet u niet precies wat? En wilt u niet meteen aankloppen bij een orthopedagoog, kinderpsychiater of RIAGG? Dan kunt u de hulp inschakelen van Alba Kindercoaching. Alba Kindercoaching begeleidt kinderen die thuis of op school vastlopen.
Eigenwens.nl Kindercoaching Vriezenveen Overijssel / Twenterand.
Welkom bij Eigenwens Kindercoaching. Eigenwens Kindercoaching is een kindercoachpraktijk in Vriezenveen. Eigenwens werkt met kinderen van ongeveer 6 tot en met 16 jaar. Bij jongere kinderen kan Eigenwens ondersteuning aan ouders bieden. Kinderen komen bij Eigenwens als ze in een situatie of periode zitten waarin zij zich niet helemaal fijn voelen.
Boda Coaching ieder zijn eigen kracht en kleur.
In dat soort gevallen kan een kindercoach u helpen. Mijn kindercoaching en kindertraining richt zich op: angsten, weerbaarheid, prikkelgevoeligheid en opvallend gedrag. Kindercoaching is een laagdrempelig en kortdurende vorm van hulpverlening van 4 tot 18 jaar. Ik zie mijzelf als een tijdelijke begeleider.
pluk.
Kindercoaching voor staat.: Kinderen en hun ouders jongens energie laten ontdekken en deze positief in laten zetten. Door basiskracht en levenslust te vergroten bij meisjes en jongens die hun eigenheid verliezen. Omdat het leven veel te leuk is om jezelf aan de kant te zetten!
blog kindercoach en opvoedcoach Deze weblog gaat over de praktijk voor kindercoaching en opvoedcoaching. Geniet mee en lees alles over de kindercoach, opvoeden, leren dyslexie, gedrag, adhd, concentra
Deze weblog gaat over de praktijk voor kindercoaching en opvoedcoaching. Geniet mee en lees alles over de kindercoach, opvoeden, leren dyslexie, gedrag, adhd, concentratie, faalangst, pesten en emoties van kinderen en ouders. Voor ouders, professionals en cursisten van de opleiding tot kindercoach.
Toermalijn Kindercoaching.
Wat is kindercoaching. Wie ben ik. Sta sterk training. Bijles ik leer EigenWijs. Welkom op de site van Toermalijn Kindercoaching. Kindercoaching is voor alle kinderen die hulp kunnen gebruiken bij.: Zelfvertrouwen of vertrouwen in anderen. Zelfbeeldproblemen ik ben stom, dom, dik.

Contacteer ons