Meer resultaten voor kindercoaching

kindercoaching
Tijd voor rust en bezinning.
Tijd voor rust en bezinning. Aanbod Kindercoaching Dorette. Rots en Water Heijenoord. Rots en Water Budo Sport. Foto en Video. Tarieven en Vergoeding. powered by WieleWaalWeb Webdesign. Copyright 2017 All rights reserved Tijd voor rust en bezinning. Aanbod Kindercoaching Dorette.
welkom bij irma kindercoaching.
Samen met u en uw kind onderzoek ik de hulpvraag en help ik het kind op zoek te gaan naar oplossingen. Kindercoaching is een laagdrempelige, kortdurende vorm van begeleiding voor kinderen die wat hobbels op hun pad tegenkomen waardoor ze even niet lekker in hun vel zitten.
JIJST Kindercoaching.
Bij deze zoektocht, kan ik als kindercoach meedenken. Op creatieve wijze ondersteun ik kinderen en ouders om vaardigheden te leren waarmee ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Waarmee ze de positieve kracht halen uit hun temperament en moeilijke situaties beter kunnen aanvliegen.
Authentiek Kindercoaching gevestigd in Eindhoven kindercoaching, leerondersteuning, beelddenken.
Authentiek kindercoaching staat voor deskundige, toegankelijke begeleiding op maat voor uw kind! Kindercoach Sonja van Heesewijk helpt uw kind met verkrijgen van inzicht en het maken van stappen in de ontwikkeling. Dit zowel op het gebied van welzijn als op leergebied.
Home Nikee Kindercoach Zeist.
Vallen is niet erg, het gaat erom hoe je weer overeind kan komen. K indercoaching is voor kinderen en hun ouders die op zoek zijn naar laagdrempelige en oplossingsgerichte ondersteuning. Kindercoaching is geen therapie. De aanpak is spelenderwijs en kortdurend.
OPEN Kindercoaching Yvette Reusen Kindercoach.
Home Page Kindercoaching op Weg.
KINDERCOACHING OP WEG. IS AANGESLOTEN BIJ BEROEPSORGANISATIE ADIONA. WIE KAN IK HELPEN? Kindercoaching OP WEG helpt kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar, die om wat voor reden dan ook zijn verdwaald, wat zich vaak uit in een gedragsverandering.
De Tipi Kindercoaching Springboon.
De opleidingen die ze heeft gevolgd zijn KLOS, Conservatorium, Kindercoaching HBO met als specialisatie kleuters en karakterstijlen. Ze is in staat om situaties te scheppen waarin kinderen ontdekken wat ze nodig hebben en het beste van zichzelf kunnen laten zien.
Wat is kindercoaching?
Mirakel Kindercoaching geeft ├ęchte betrokkenheid, luistert en geeft inzichten en biedt handvatten waarmee je kind zelf weer de draad kan oppakken en opnieuw leert te staan in zijn eigen kracht. Mirakel Kindercoaching kijkt naar de mogelijkheden en vaardigheden in het kind.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
Daarnaast bieden wij ook een korte training voor wie geen kindercoach wil worden, maar wel interesse heeft voor het coachen van kinderen, of voor wie bijvoorbeeld al kindercoach is en zich wil laten inspireren door de Magie van Kindercoaching. De opleiding bij de Magie van Kindercoaching is meer dan een opleiding.

Contacteer ons