Meer resultaten voor kindercoaching

kindercoaching
Eigenwens.nl Kindercoaching Vriezenveen Overijssel / Twenterand.
Welkom bij Eigenwens Kindercoaching. Eigenwens Kindercoaching is een kindercoachpraktijk in Vriezenveen. Eigenwens werkt met kinderen van ongeveer 6 tot en met 16 jaar. Bij jongere kinderen kan Eigenwens ondersteuning aan ouders bieden. Kinderen komen bij Eigenwens als ze in een situatie of periode zitten waarin zij zich niet helemaal fijn voelen.
Toermalijn Kindercoaching.
Wat is kindercoaching. Wie ben ik. Sta sterk training. Bijles ik leer EigenWijs. Welkom op de site van Toermalijn Kindercoaching. Kindercoaching is voor alle kinderen die hulp kunnen gebruiken bij.: Zelfvertrouwen of vertrouwen in anderen. Zelfbeeldproblemen ik ben stom, dom, dik.
Opleiding Kindercoach? Kies voor een erkende opleiding van CIVAS!
Ook hulpverleners, counselors, jongerenbegeleiders, leraren, medewerkers van kinderdagverblijven en andere professionals die hun kennis van kindercoaching naar een hoger niveau willen tillen, hebben veel profijt van de kennis die zij met deze opleiding opdoen. soort opleiding thuisstudie, optioneel 2 praktijkweekenden.
Wat doet een kindercoach? J/M Ouders.
Het kan echter voorkomen dat je kind niet lekker in zijn vel zit en last heeft van onverklaarbare buikpijn, veel piekert of heel onzeker is bijvoorbeeld. Kindercoach Annika Kuijt legt uit hoe kindercoaching een kind op zon moment kan helpen.
iKenZo Kindercoaching Nieuw-Vennep Brigit van Amsterdam.
iKenZo kindercoaching heeft als doel om kinderen en jongeren bewust te laten worden van hun eigen leer en denkstrategie├źn. Zij worden gecoacht om daar zelf positieve veranderingen in aan te brengen, gebruikmakend van hun innerlijke kracht om problemen op te lossen.
Kindercoaching praktijk De Vrolijke Kikker.
Precies datgene wat nodig is om een sprong in het diepe te wagen. De oplossing weet jezelf. maar soms heb je iemand nodig om dit te ontdekken. Kindercoaching Praktijk De Vrolijke Kikker. Uw kind weer lekker in zijn vel door kindercoaching.
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
Baasis Kindercoach Hoogeveen kindercoaching.
Baasis Kindercoach kan u hierbij hulp bieden. Samen met de kindercoach wordt er gekeken naar wat de problemen zijn en waar uw kind tegenaan loopt. Baasis Kindercoach is een kindercoachpraktijk, gevestigd in Hoogeveen en werkt met kinderen tussen de 7-18 jaar.
KiK-Kindercoaching een laag drempelige en toegankelijke praktijk voor kinderen met sociaal-emotionele en of leerproblemen.
KiK-Kindercoaching staat voor: individuele en positieve aandacht persoonlijke begeleiding hulp op maat, want ieder kind is anders Naast kindercoaching kun je bij KiK terecht voor reflexintegratie, lezingen, workshops en Vuurlopen voor ouders/leerkrachten en kinderen. Bij KiK staat het K ind i n de K ijker.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Structuur opleiding Kindercoach. De opleiding Kindercoach is opgebouwd uit 10 lesdagen. Introductie en individueel leerdoel, intake en probleemstelling, doorverwijzing en uitzetten hulpverleningstraject. Contextuele hulpverlening en ontwikkelingspsychologie. Effectieve coachregels, start focussen en sensen methode van Gendlin toegepast binnen kindercoaching. Stand hooggevoeligheid trajecten en reflecties.

Contacteer ons