Resultaten voor kindercoaching

kindercoaching
Basispakket Kindercoach Semmie Sprekend Spel Training.
Dit themapakket bestaat uit producten over verschillende basisthema's' in de kindercoaching. Het pakket is speciaal samengesteld voor kindercoaches. De story cubes basis zijn voor onbepaalde tijd niet leverbaar. U kunt bij de opmerkingen aangeven of u een vervangend product wilt ontvangen t.w.v.
Lach en Geniet Lach en Geniet Kindercoaching Zwolle.
fysieke oefeningen te ervaren hoe je jezelf kan beheersen, fysiek, mentaal en verbaal weerbaarder te worden. Kijk verder onder het kopje kindercoaching bij Rots en Water voor meer informatie. Lach en Geniet Kindercoaching Zwolle. Contact met Lach en Geniet Kindercoaching.
Home Hart voor kindercoaching.
Hart voor kindercoaching. Ik geloof dat ik het kan. Wat is kindercoaching? Hier geeft elke kindercoach een ander antwoord op. Net zoals dat elk kind uniek is, is ook een kindercoach uniek. Hij of zij moet bij uw kind passen.
Kindercoaching Apetrotse Kinderen Kindercoaching Training.
Als je kind even wat minder lekker in zijn vel zit of bepaalde situaties lastig vindt, kan het goed zijn om je kind te helpen hoe het hiermee kan omgaan. Dit kan je kind leren met een individuele training kindercoaching.
Welkom De website van felicitaskindercoaching!
Ik besefte dat mijn hart ligt bij opgroeiende kinderen en jongeren en bij hun ouders, die allen met zoveel vragen rondlopen en het soms even niet meer weten. Daarom ben ik kindercoach geworden. Ik vind het mooi om samen met kinderen en hun ouders op zoek te gaan naar wie zij diep van binnen zijn en waarom ze tegen bepaalde obstakels aanlopen.
Opleiding NHBO.
We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is. De opleiding Kindercoaching bestaat uit 9 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Kindercoaching vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
Pauwerveer Kindercoaching/Welko.
Kindercoach gespecialiseerd in het begeleiden van temperamentvolle kinderen en hun ouders. Pauwerveer kindercoaching helpt temperamentvolle kinderen om zo optimaal en ontspannen mogelijk kind te zijn. En ouders om hun kind opbouwend te begeleiden. Ondertussen werk ik, naast het coachen, al meer dan 10 jaar als groepsleerkracht in het onderwijs.
Hi Five Kindercoaching.
Hi Five werkt met kinderen, jongeren en ouders/ verzorgers in een individueel coaching traject of in groepsverband en is gevestigd in Amersfoort. De ontwikkelingssprong van het 9/10 jarige kind. Ziekte binnen het gezin. Rouw en verlies bij kinderen en jongeren. Hi Five Kindercoaching 2018.
Sterrenkracht Kindercoaching.
Graag meer verbinding en balans willen in hun gezin. Op deze website en via social media geef ik jullie veel tips en inspiratie om dit te bereiken. Kijk vooral even rond en ik hoor graag wat jullie er van vinden!
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
Het werken met kinderen, jongeren en met volwassenen ouders staat centraal. Maar dat kan ons inziens alleen vanuit het werken met en aan jezelf. Meer over onze visie op de ontwikkeling van jou als kindercoach lees je HIER. Meer over de naam Magie van Kindercoaching vind je HIER.

Contacteer ons