Resultaten voor opleiding coaching

opleiding coaching
417 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
75 vragen over Coach / Coaching. Ik zoek een opleiding waarbij ik mensen kan begeleiden die vastlopen in hun persoonlijke leven of in hun werk Gesteld door Babs. Ik zoek korte trainingen of een dagcursus met raakvlakken in het werkveld van professioneel mentorschap Gesteld door Mieke van Pelt.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Meer informatie is te vinden op www.cpion.nl. De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
HBO Coaching Opleiding volgen in deeltijd? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Hogeschool NCOI biedt verschillende opleidingen voor mensen die interesse hebben in een HBO-opleiding coaching. Bent u al werkzaam in het vakgebied dan kan bijvoorbeeld de opleiding Post HBO Coaching en Begeleiding of HBO Conflictbemiddeling en Mediation u helpen uw coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.
1 in Coaching Opleiding op Post-HBO Niveau Opleiding tot Coach.
De opleiding is bedoeld voor mensen die het coachvak beroepsmatig willen uitoefenen. Zelfstandig coachen, coaching binnen een organisatie of in het onderwijs, de opleiding tot professioneel coach sluit op al deze werkvelden aan. De coaching opleiding is opgebouwd volgens een goed doordacht curriculum en heldere doelstellingen.
Coaching de Baak.
De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten bij bijvoorbeeld een veranderingstraject of teamontwikkeling. Of voor wie zijn interne coachnetwerk wil professionaliseren. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
Counseling en coaching.
Bekijk alle studies. Home Kies uw studie Counseling en coaching. Counseling en coaching. Wilt u een eigen praktijk opzetten als kindercoach, relatiecoach, lifecoach of mental coach? Een opleiding van CIVAS geeft u de perfecte basis! Bent u al coach, counselor, therapeut of zorgverlener?
Opleiding Coaching en Psychologie volgen? Scheidegger Opleidingen.
En een opleiding van Scheidegger vormt daarbij een mooie opstap. Scheidegger Opleidingen biedt je een ruime keuze coaching en psychologieopleidingen, zoals de MBO-opleidingen Onderwijs en Didactiek, en Onderwijsassistent, de Basisopleiding Psychologie, en de HBO-opleidingen Kinder en Ontwikkelingspsychologie, Loopbaancoach, en Organisatiepsychologie.
Opleidingen tot professioneel coach op Post-HBO en HBO niveau Atma Instituut.
De opzet van onze opleiding Geestelijke Begeleiding wordt vanaf najaar 2017 veranderd. Je begint met de Opleiding Coaching Basics en daarna volg je de Opleiding Levensloop Coaching en de nascholing Transpersoonlijke Coaching. Dit traject duurt ongeveer 15, jaar. OPLEIDINGEN KIND GEZIN.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Omdat ik zelf interesse kreeg voor persoonlijke groei en coaching, heb ik gekozen voor de opleiding tot Professional coach bij Inzicht. De opleiding bij Inzicht sloot mooi aan op mijn studie aan de Erasmus Universiteit en opleiding aan de kunstacademie in Utrecht.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De aanpak van de opleiding is eclectisch: het beste uit alle relevante stromingen en theorieën op het gebied van coaching komt aan bod. Aan het eind van de opleiding is uw rugzak gevuld met een scala aan methoden en technieken en kunt u zelf bepalen welke werkwijze het beste past bij de coachvraag van uw cliënt en uw eigen voorkeuren.

Contacteer ons