Zoeken naar opleiding coaching

opleiding coaching
Opleiding Integrale Coaching.
De precieze data vind je hier. Op dinsdagavond 7 april 2020 is er een nieuwe voorlichtingsbijeenkomst. Zie hier voor meer informatie. Opleiding Integrale Coaching. CHE Synnervate BV. 3506 GR Utrecht. De opleiding is geregistreerd in het centraal register beroepsonderwijs. 2020 Integrale coaching Contact techniek: Sitestone.
Coaching opleidingen van NTI Studeer op jouw moment.
Verdiep je in coaching met een erkende opleiding of interessante cursus van NTI! Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je je studie perfect combineren met een baan of druk privéleven. HBO Toegepaste psychologie Coaching Tip!
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
Welke opleiding past bij jouw ambitie als coach e/o trainer? Ik ben de Post-HBO coach opleiding gestart met een tweeledig doel, namelijk mijn eigen ontwikkeling en de mogelijkheid om te werken als coach. Op beide punten heeft het mijn verwachtingen overtroffen.
Opleiding NLP paardencoaching. Zelf coach met paarden worden?
Ik ben dankbaar voor al wat ik heb mogen leren! Ferdinand en Sita wil ik enorm bedanken voor de fantastische begeleiding tijdens de opleiding. Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden! Training, coaching en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken.
Ik zoek een coach Excellence Opleiding.
De klachtencommissie van de NOBCO kan bij gegronde redenen een klachtenprocedure instellen. Bij coaching op het persoonlijke vlak komen uiteenlopende vragen aan bod. Het zijn vragen die te maken hebben met je persoonlijk functioneren op allerlei gebieden van je leven: gezin, werk, opleiding, geloof, vrije tijd, relaties, enzovoort.
EssentieCoaching Opleidingen voor professionals.
Naast de opleidingen is er een aanvullend aanbod, zoals coaching, korte activiteiten en maatwerk voor organisaties. Regelmatig organiseren we een introductieworkshop voor de opleiding. In een kleine groep maak je kennis met het gedachtegoed van EssentieCoaching en ervaar je de werkzaamheid ervan in een oefening.
Academie CRK Phbo excellente coach rondom kanker, training, workshops.
De" opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk." Yess Beniers I Coach Connect bij kanker. Ik" hoop dat mijn persoonlijk verhaal in het boek Coaching bij kanker je helpt bij je opleiding."
Opleiding HBO Coaching Scheidegger.
Je rondt de module Vaardigheden van de coach af met een praktijkgerichte opdracht. De overige modules sluit je elk af met een digitaal examen. Als je alle modules met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma HBO Coaching van Hogeschool Scheidegger. Duur van de opleiding: 9 maanden.
Opleiding tot team coach Gelukkig Werken.
Met behulp van deze opleiding specialiseer jij jezelf als team coach of als leidinggevende in het bevorderen van gelukkiger werken bij jouw coachees of medewerkers. Je krijgt directe toegang tot instrumenten en formats om gelukkig werken toe te passen door middel van workshops, coaching en training.
Deeltijd Coaching rondom kanker CHE.
Coaching, kanker en angst. Coaching, kanker en zelfbeeld. Coaching, kanker en relaties. Coaching, kanker en zingeving. Coaching, kanker en werk. Docenten die gespecialiseerd zijn in coaching rondom kanker. De opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk.

Contacteer ons