Zoeken naar opleiding coaching

opleiding coaching
Coaching opleidingen van NTI Studeer op jouw moment.
Verdiep je in coaching met een erkende opleiding of interessante cursus van NTI! Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je je studie perfect combineren met een baan of druk priv├ęleven. HBO Toegepaste psychologie Coaching Tip!
Hoogendijk Coaching en Opleiding voor bezieling in leven, werk en relatiesHoogendijk Coaching en Opleiding.
Ik heb het privacy statement gelezen en ga hiermee akkoord. Leave this field empty if you're' human.: Inschrijven voor Opleiding, Ori├źntatiemiddaen en losse modules op onze nieuwe site. Downloaden van de Coachopdrachten. Lees hier mijn blog: Welkom aan de hoogsensitieve nieuwetijdskinderen.
Opleiding NLP paardencoaching. Zelf coach met paarden worden?
Ik ben dankbaar voor al wat ik heb mogen leren! Ferdinand en Sita wil ik enorm bedanken voor de fantastische begeleiding tijdens de opleiding. Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden! Training, coaching en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken.
Ik zoek een coach Excellence Opleiding.
De klachtencommissie van de NOBCO kan bij gegronde redenen een klachtenprocedure instellen. Bij coaching op het persoonlijke vlak komen uiteenlopende vragen aan bod. Het zijn vragen die te maken hebben met je persoonlijk functioneren op allerlei gebieden van je leven: gezin, werk, opleiding, geloof, vrije tijd, relaties, enzovoort.
EssentieCoaching Opleidingen voor professionals.
Naast de opleidingen is er een aanvullend aanbod, zoals coaching, korte activiteiten en maatwerk voor organisaties. Regelmatig organiseren we een introductieworkshop voor de opleiding. In een kleine groep maak je kennis met het gedachtegoed van EssentieCoaching en ervaar je de werkzaamheid ervan in een oefening.
Academie CRK Phbo excellente coach rondom kanker, training, workshops.
De" opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk." Yess Beniers I Coach Connect bij kanker. Ik" hoop dat mijn persoonlijk verhaal in het boek Coaching bij kanker je helpt bij je opleiding."
Individueel Coaching post-hbo-opleiding Word Erkend Coach! Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
U kunt enkel de Individueel Coaching opleiding volgen, maar ook doorgaan met de Erkend Teamcoach of Organisatiecoaching opleiding. U bepaalt zelf de route en volgorde van de opleidingen. De mensen achter de kennis. De opleiding Individueel Coaching wordt verzorgd door een divers, deskundig en bevlogen onderwijsteam met veel praktijkervaring.
Opleiding tot team coach Gelukkig Werken.
Met behulp van deze opleiding specialiseer jij jezelf als team coach of als leidinggevende in het bevorderen van gelukkiger werken bij jouw coachees of medewerkers. Je krijgt directe toegang tot instrumenten en formats om gelukkig werken toe te passen door middel van workshops, coaching en training.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Wilt u zich verder ontwikkelen met een cursus coaching in het onderwijs, maar heeft u geen idee welke coaching opleiding het best bij uw situatie past? Of heeft u wellicht een andere vraag over een van onze opleidingen coachen en begeleiden?
Leergang Coaching GITP.
U bent leidinggevende en wilt zich specialiseren in coaching. Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach, heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillendecoachingstechnieken. Tevens voldoet u aan een belangrijk deel van de eisen voor een Europese Individuele Accreditatie op practitionerniveau.

Contacteer ons