Zoeken naar opleiding coaching

opleiding coaching
Hoogendijk Coaching en Opleiding voor bezieling in leven, werk en relatiesHoogendijk Coaching en Opleiding.
Wanneer mensen bewegen op de platen kan transformatie plaatsvinden op lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal niveau tegelijk. Adriaan Hoogendijk over de opleiding tot Bezielingscoach. Adriaan Hoogendijk vertelt wat de opleiding tot bezielingscoach zo bijzonder maakt en wat de verdieping voor een coach kan betekenen.
TA opleiding Coaching Counseling TA academie.
Over deelname aan het tweede jaar beslis je aan het einde van het eerste jaar. Voor deelname aan de opleiding TA Coaching Counseling is een hbo werk en denkniveau vereist. Studenten dienen daarenboven de introductieleergang in de TA 1-0-1 gevolgd te hebben.
Opleiding en coaching DEKRA.
Meld direct een expertise opdracht. DEKRA Experts Personenschade Opleiding en coaching. Opleiding en coaching. Bij Van Kouterik Personenschade is kennisdeling een belangrijk uitgangspunt, zowel intern als extern. Van Kouterik Personenschade kan gerichte coaching en/of opleiding bieden op het gebied van personenschade.
HBO Coaching Bestuursacademie Nederland.
De module Coaching en begeleidingskunde rondt u af met een mondeling examen waarin uw coachingsvaardigheden worden beoordeeld. Behaalt u voor beide modules een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Coaching. Deze opleiding duurt 1 jaar. De opleiding wordt in zowel een dag als een avondvariant aangeboden.
Erkende Opleiding Professionele Coaching Leergangen Coachboulevard.
De Erkende Opleiding Professionele Coaching heeft het predikaat PHBO-Registeropleiding met het diploma Professionele Coaching en is erkend door StR, en kent een registratie voor NOBCO/EMCC op niveau Coach practitioner. Met het certificaat van Coachboulevard kunt u zich inschrijven bij de StR als erkend Coach.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Hoogendijk Coaching en Opleiding biedt de Intensive De Magie van Coachen naar aanleiding van het verschijnen van het boek De Magie van Coachen, de Opleiding tot Bezielingscoach inclusief Het Bezielingsspel, de Opleiding tot Relatiecoach, een Bezinningstraject voor Bestuurders, workshops en lezingen over leven en werk, relaties en coaching.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak. Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Meer informatie is te vinden op www.cpion.nl. De opleiding Professioneel Coach heeft het Europees kwaliteitskeurmerk European Quality Award op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring Coaching Council EMCC en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Na diplomering kun je bij het NOBCO inschrijven op Practitioner niveau, wat gelijk staat aan.:
Opleiding Mental Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Daarnaast is de opleiding ook geschikt voor studenten die voor zichzelf willen leren hoe ze gedragsverandering effectief in kunnen zetten in hun huidige werk en leven. Structuur opleiding Mental Coach. De opleiding tot Mental Coach is opgebouwd uit 10 dagen, waarvan 9 lesdagen en 1 examendag.
Non-duale Coaching en Therapie Opleiding Art of Life Mindfulness.
Adobe Acrobat document 309.9 KB. Aanmelden Non-duale Coaching Therapie Opleiding. Art of Life Coaching. Boeddha Mind Training. Meditatiecursus Moeiteloos Geluk. 18-19 juni Non-duale Coaching en Therapie Opleiding blok 4. 18 september Introductieworkshop Non-duale Coaching en Therapie Opleiding. Bekijk alle trainingen.

Contacteer ons