Zoeken naar opleiding coaching

opleiding coaching
Opleidingen Centrum voor Paardencoaching.
Heb je al een opleiding tot paardencoach gedaan? En wil je je nu verder verdiepen in individuele coaching met paarden? In deze opleiding leer je werken met ons zeer succesvolle IK met PK-model. Je leert het volledige 7 maanden programma uit te voeren.
Deeltijd Coaching rondom kanker CHE.
Coaching, kanker en angst. Coaching, kanker en zelfbeeld. Coaching, kanker en relaties. Coaching, kanker en zingeving. Coaching, kanker en werk. Docenten die gespecialiseerd zijn in coaching rondom kanker. De opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk.
Opleiding NLP paardencoaching. Zelf coach met paarden worden?
Ik weet dat ik nog lang niet uitgeleerd ben en dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt?
Coaching en trainer opleiding Leid jezelf op in 6 maanden De Upstarter De Upstarter.
Dat wat jij doormaakt als coach kun je doorgeven aan anderen. De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van oud Upstarter-deelnemers waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft.
EssentieCoaching Opleidingen voor professionals.
Naast de opleidingen is er een aanvullend aanbod, zoals coaching, korte activiteiten en maatwerk voor organisaties. Regelmatig organiseren we een introductieworkshop voor de opleiding. In een kleine groep maak je kennis met het gedachtegoed van EssentieCoaching en ervaar je de werkzaamheid ervan in een oefening.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
In een opleiding Coaching ontdek jij jouw authentieke coachstijl en leer je hoe je daar de juiste doelgroep bij kunt vinden. Je leert hoe je het beste uit jezelf én uit je coachees kunt halen! Ga je je als coach echt onderscheiden?
Individueel Coaching post-hbo-opleiding Word Erkend Coach! De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Tijdens de opleiding. Om de week les op dinsdag van 09.30 tot 16.30 uur. Erkend door de STR.
Opleiding tot team coach Gelukkig Werken.
Met behulp van deze opleiding specialiseer jij jezelf als team coach of als leidinggevende in het bevorderen van gelukkiger werken bij jouw coachees of medewerkers. Je krijgt directe toegang tot instrumenten en formats om gelukkig werken toe te passen door middel van workshops, coaching en training.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coaching vak. Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coaching profiel verder te ontwikkelen.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
Foundation: de kracht van coaching. Connection: coaching als professionele begeleidingsvorm. Expertise: de kunst van coaching. Een belangrijk deel van de opleiding is de praktijk. Theorie, training en praktijk worden verbonden door leercoaching. Module 1 Foundation: de kracht van coaching. Deze module is de basis van de opleiding.

Contacteer ons