Meer resultaten voor opleiding coaching

opleiding coaching
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Na deze opleiding ben je in staat om coaching in te zetten in je eigen praktijk als adviseur, docent of hulpverlener. De cursus Coaching kost 3.690, vrij van btw. Hier zijn de lesmaterialen bij inbegrepen. Relatie met de huidige werksituatie.
Coaching opleidingen van NTI Studeer op jouw moment.
Verdiep je in coaching met een erkende opleiding of interessante cursus van NTI! Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je je studie perfect combineren met een baan of druk privéleven. HBO Toegepaste psychologie Coaching Tip!
Opleiding Integrale Coaching.
De 25-jarige, Opleiding voor Integrale Coaching leidt mensen op die vanuit bewustzijn een rol willen spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van andere mensen in hun ontwikkeling. De opleiding is voor hen die het verlangen hebben om naar het hart van hun bestaan te gaan en hun potentieel ten volle tot uitdrukking willen brengen in de wereld.
Opleiding NLP paardencoaching. Zelf coach met paarden worden?
Ik ben dankbaar voor al wat ik heb mogen leren! Ferdinand en Sita wil ik enorm bedanken voor de fantastische begeleiding tijdens de opleiding. Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden! Training, coaching en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en samenwerken.
Ik zoek een coach Excellence Opleiding.
De klachtencommissie van de NOBCO kan bij gegronde redenen een klachtenprocedure instellen. Bij coaching op het persoonlijke vlak komen uiteenlopende vragen aan bod. Het zijn vragen die te maken hebben met je persoonlijk functioneren op allerlei gebieden van je leven: gezin, werk, opleiding, geloof, vrije tijd, relaties, enzovoort.
EssentieCoaching Opleidingen voor professionals.
Naast de opleidingen is er een aanvullend aanbod, zoals coaching, korte activiteiten en maatwerk voor organisaties. Regelmatig organiseren we een introductieworkshop voor de opleiding. In een kleine groep maak je kennis met het gedachtegoed van EssentieCoaching en ervaar je de werkzaamheid ervan in een oefening.
Academie CRK Phbo excellente coach rondom kanker, training, workshops.
De" opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk." Yess Beniers I Coach Connect bij kanker. Ik" hoop dat mijn persoonlijk verhaal in het boek Coaching bij kanker je helpt bij je opleiding."
Alba-academie, dé coachopleider van Nederland.
Een aanrader voor elke coach om werkelijk te leren coachen voorbij de methodieken. Ik ben ongelooflijk enthousiast over de opleiding. Het voelt voor mij op alle fronten kloppend. De uitdagingen zijn groot, aan jezelf om het aan te gaan. Rian van de Berg Vrouwencoach, Over de vervolgopleiding Dieper Coachen.: In 4 dagen kennis van de relevante theorieën in coaching en veel tijd om deze kennis en vaardigheden toe te passen tijdens de cursusdagen. Het geleerde kan ook de dag na de lesdag al direct toegepast worden. Dat geeft een kick! Jeroen Brouwers Consultant, Over Coaching Basics.: Een zeer interessante training voor wie kennis wil maken met de vele aspecten van loopbaancoaching en inspirerend om te ervaren wat dat van je vraagt. Petra Koks Coach, Over de training Loopbaancoaching. Een nieuwe, onderbouwde kijk op teamontwikkeling en teamcoaching, met een toffe trainster. Eric Bogers Coach, Over de training Teamcoaching. Kom binnenkijken bij Alba-academie. Bij Alba-academie leiden we mensen op tot professioneel coach en betere leiders.
Opleiding tot team coach Gelukkig Werken.
Met behulp van deze opleiding specialiseer jij jezelf als team coach of als leidinggevende in het bevorderen van gelukkiger werken bij jouw coachees of medewerkers. Je krijgt directe toegang tot instrumenten en formats om gelukkig werken toe te passen door middel van workshops, coaching en training.
Deeltijd Coaching rondom kanker CHE.
Coaching, kanker en angst. Coaching, kanker en zelfbeeld. Coaching, kanker en relaties. Coaching, kanker en zingeving. Coaching, kanker en werk. Docenten die gespecialiseerd zijn in coaching rondom kanker. De opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk.

Contacteer ons