Op zoek naar opleiding coaching?

opleiding coaching
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
Hoogendijk Coaching en Opleiding. Hoogendijk Coaching en Opleiding biedt de Intensive De Magie van Coachen naar aanleiding van het verschijnen van het boek De Magie van Coachen, de Opleiding tot Bezielingscoach inclusief Het Bezielingsspel, de Opleiding tot Relatiecoach, een Bezinningstraject voor Bestuurders, workshops en lezingen over leven en werk, relaties en coaching.
Opleidingen Centrum voor Paardencoaching.
Heb je al een opleiding tot paardencoach gedaan? En wil je je nu verder verdiepen in individuele coaching met paarden? In deze opleiding leer je werken met ons zeer succesvolle IK met PK-model. Je leert het volledige 7 maanden programma uit te voeren.
Deeltijd Coaching rondom kanker CHE.
Coaching, kanker en angst. Coaching, kanker en zelfbeeld. Coaching, kanker en relaties. Coaching, kanker en zingeving. Coaching, kanker en werk. Docenten die gespecialiseerd zijn in coaching rondom kanker. De opleiding Excellente coach rondom kanker sluit aan bij mijn wens om levenskunst te integreren in de praktijk.
Opleiding NLP paardencoaching. Zelf coach met paarden worden?
Ik weet dat ik nog lang niet uitgeleerd ben en dat er nog veel te ontdekken valt, en dat is een leuk vooruitzicht! Kort samengevat: ben je op zoek naar een goede opleiding waarbij NLP en coaching met/zonder paard toegepast wordt?
Coaching en trainer opleiding Leid jezelf op in 6 maanden De Upstarter De Upstarter.
De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van oud Upstarter-deelnemers waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft. Dit motiveerde haar te werken aan een opleiding die haar kennis en ervaring op dit gebied omvat.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE Lvsc.
Hierbij gaat het om coaches, supervisoren, begeleidingskundige, interne teamcoaches. De opleiding sluit aan bij een HBO werk en denkniveau aangevuld met een gerichte opleiding op het vlak van coaching, supervisie of begeleidingskunde. Of ruime ervaring als teamleider van een groep zelfstandig werkende professionals.
Psychologie, coaching en begeleiding Opleiding.nl.
In een opleiding Coaching ontdek jij jouw authentieke coachstijl en leer je hoe je daar de juiste doelgroep bij kunt vinden. Je leert hoe je het beste uit jezelf én uit je coachees kunt halen! Ga je je als coach echt onderscheiden?
Individueel Coaching post-hbo-opleiding Word Erkend Coach! De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Meld u aan voor deze opleiding Open Avond 17 april 2019 Brochure Aanvraag. Copy to clipboard. Contact Disclaimer Sitemap. 2016 De Haagse Hogeschool Alle rechten voorbehouden. 12 april / Open Dag. Hulp bij studiekeuze. Zoek op interessegebied.
Opleiding en coaching DEKRA.
Meld direct een expertise opdracht. DEKRA Experts Personenschade Opleiding en coaching. Opleiding en coaching. Bij Van Kouterik Personenschade is kennisdeling een belangrijk uitgangspunt, zowel intern als extern. Van Kouterik Personenschade kan gerichte coaching en/of opleiding bieden op het gebied van personenschade.
Executive coaching Opleidingen SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven heeft coaching zich ontwikkeld tot een geaccepteerde en gewaardeerde vorm om individuele ontwikkeling te faciliteren. De postgraduate opleiding Executive Coaching PGO-EC is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coaching vak.

Contacteer ons