Zoeken naar individuele coaching

individuele coaching
Individuele coaching Quinx Building Community.
Individuele coaching Celeste Neelen 2017-03-11T0925270000.: Een programma voor organisaties. Naast consultancy en training is individuele coaching een volwaardige en/of complementaire begeleidingsmethode. Je loopt vast in je organisatie, in je team. Dit vastlopen heeft altijd ook effect op je leven in zijn geheel.
Coaching bij burnout: individueel, voor partners en online.
Individuele coaching bij stress en burnout. Ontdek onze praktische manier van werken. Video Aspect Ratio: 41.: Individuele coaching bij stress en burnout. Ontdek onze praktische manier van werken. Team van 25 coaches. Een team met gespecialiseerde coaching. Actief in heel Nederland.
Individuele coaching FLOW Arbo Portal.
De individuele coaching is gericht op het herstellen van stressklachten op drie niveaus: meer energie lichaam, verhogen van het concentratievermogen geest, verbeteren van zelfinzicht en zelfmanagement gedrag. De focus van de coaching ligt op.: Gezonder werken: beter omgaan met agressieve klanten, werkdruk of andere stressfactoren.
Individuele coaching.
Als je liever wandelt tijdens het gesprek, dan kan dat ook, de dijk langs het Zwarte Water is vlakbij. Ben je niet in de buurt of zelfs in het buitenland, dan is een gesprek via Skype mogelijk. Ik coach in het Nederlands en Engels.
Individuele Coaching.
Coaching werkt immers alleen als jij er voor kiest om te willen veranderen. Tijdens een intakegesprek wordt daarom niet alleen bepaald waar jij aan gaat werken, maar ook of er voldoende wederzijds vertrouwen is om jou dichterbij je doel te brengen. Download de brochure voor meer informatie over individuele coaching.
Prisma Coaching: Relatietherapie, Familieopstellingen, Training Coaching, Mindfulness Yoga Individuele coaching / personal coaching.
Vraag eenmalig GRATIS advies! Individuele coaching / personal coaching. Systemische opstellingen familieopstellingen. Meditaties / info chakra's.' Individuele Therapie Coaching / Personal Coaching. Door goed te zorgen voor jezelf, zorg je het best voor de ander! Geluk is een reƫle doelstelling; een doel dat je kan bereiken door het nemen van positieve stappen.
Wat is individuele coaching? De School voor Transitie.
Wat is individuele coaching? Coaching is zo oud als dat er mensen zijn. Het is de manier waarop mensen anderen bewust betrekken bij hun leer, groei en veranderingsprocessen. Bij de School voor Transitie ontmoet je senior coaches die je helpen bij jouw concrete vragen van alledag in het onderwijs als docent of leider in een onderwijsinstelling.
Individuele coaching en counseling.
Speciaal voor mensen die in hun eentje worstelen met conflictsituaties en niet weten hoe ze samen met de ander om de tafel kunnen komen, is er bij mij individuele conflict coaching mogelijk. Dit kan gaan over de meest uiteenlopende conflicten.
Individuele coaching behandeling ADHD PsyQ.
ADHD individuele coaching. Individuele coaching bestaat gesprekken met een psycholoog of sociaal-psychiatrisch verpleegkundige SPV. Onderdeel hiervan is dat de coach met u en eventueel uw partner of ouder bespreekt wat de symptomen en gevolgen van ADHD op volwassen leeftijd kunnen zijn.
BTSW Individuele Coaching.
BTSW biedt coaching op maat die wordt ingezet om de persoonlijke effectiviteit en het welzijn van mensen binnen een zo kort mogelijke tijdspanne optimaal te verbeteren. U zult gaan samenwerken met een professionele coach van BTSW die past bij uw individuele behoeften om uw kennis en vaardigheden te versterken en uw persoonlijke doelen te bereiken.

Contacteer ons