Zoeken naar job coach

job coach
Advies, Bemiddeling en Coaching JobUp Jobcoaching.
Wij kennen de arbeidsmarkt, weten de mogelijkheden en zoeken het beste. Want de kroon op ons werk is de cliënt die straalt. Wij maken er werk van. Dat is onze job. Wij hebben alles in huis. Van arbeidsdeskundige tot coach en van consultant tot loopbaanadviseur.
Wat kan een jobcoach voor mij betekenen?
De jobcoach zorgt voor professionele begeleiding van kwetsbare werknemers. De begeleiding van de jobcoach bevordert duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Door het contact tussen jobcoach en cliënt is de kans op uitval door ziekte veel lager. Wilt u een jobcoach aanvragen?
Ondersteuning door een jobcoach Routewijzer naar werk.
De jobcoach helpt bij het versterken van je vak en werknemersvaardigheden en je sociale vaardigheden. Begeleiding door een jobcoach is vaak onderdeel van een re-integratietraject. Op de website van UWV kun je vinden wat een jobcoach allemaal kan doen. Jobcoaches hebben ook een eigen beroepsvereniging.
Pools-Nederlands sprekende Job Coach Flexcraft.
Pools-Nederlands sprekende Job Coaches voor diverse regio's.' Als Job Coach ben je dagelijks verantwoordelijk voor de begeleiding van onze voornamelijk Poolse uitzendkrachten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle kandidaten die vanuit Polen en andere landen naar Nederland komen om hier te komen wonen en werken.
Taakomschrijving jobcoach VluchtelingenWerk Nederland.
Vluchteling informeren over de manieren waarop in Nederland naar werk gezocht kan worden en de voor en nadelen daarvan: uitzendbureaus, advertenties, websites zoals de nationale vacaturebank, detacheringsbureaus, persoonlijk netwerk. Vluchteling helpen bij en stimuleren om al deze middelen te gebruiken om passend werk te zoeken. In het eigen netwerk van de job coach nagaan of er mogelijkheden voor vluchtelingen zijn.
Jobcoach Werken voor Philadelphia.
We zoeken voor het werkgebied Twente, Veluwe-Oost en de Achterhoek een nieuwe collega met: een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met een opleiding jobcoaching; kennis van de WMO, de participatiewet, andere sociaal maatschappelijke wet en regelgeving en ontwikkelingen; kennis van GGZ problematieken; bij voorkeur een opleiding op het gebied van Begeleid Ontdekkend Leren; minimaal 3 jaar relevante werkervaring als zelfstandig professional binnen de job-/mobiliteitscoaching.
Jobcoaching: Op zoek naar een baan die bij jou past WO Drenthe.
Regiomanager / Senior Jobcoach. Ik zet me graag als jobcoach voor je in om samen je kansen groter te maken weer een leuke werkplek te vinden. Bij WO Drenthe leer ik nog meer hoe ik kandidaten kan begeleiden naar werk!
Jobcoaching Samen voor de klant.
Werkzoekenden bij UWV die door hun beperking uitsluitend door inzet van jobcoaching formeel persoonlijke ondersteuning hun werkzaamheden kunnen uitvoeren, hebben twee opties: of zelf een aanvraag doen voor jobcoaching of de werkgever vragen een subsidieaanvraag voor ondersteuning in te dienen.
Jobcoach Obvion Hypotheken.
Ook een coach van het Jobcoach programma vertelt je over haar ervaringen met de deelnemers. Obvion helpt je graag vooruit door het vergroten van je kansen op de arbeidsmarkt met behulp van dit programma. Benieuwd naar de ervaringen? Volg deelnemers en coach.
Vacature Jobcoach Jobcoach Vacature Monsterboard.
Mocht je deze vacatures interessant vinden, dan kun je ook eens kijken naar die van vergelijkbare functies zoals coach en trainer. Als jobcoach moet je voldoen aan een aantal eisen: je moet weten wat er op de arbeidsmarkt speelt en je moet goed om kunnen gaan met mensen.

Contacteer ons