Resultaten voor academie voor coaching

academie voor coaching
Leefstijlcoach avleg Academie voor Leefstijl en Gezondheid.
Pilot leefstijlcoaching in basispakket. Themas lesdagen Masterclass Coaching. Schrijven over Leefstijl. Schrijven over Leefstijl. Systemisch Werken voor Leefstijlcoaches. Systemisch Werken voor Leefstijlcoaches. Yoga voor leefstijlcoaches. Workshop Wat verandert de nieuwe Schijf van Vijf in jouw praktijk? De Academie voor Leefstijl en Gezondheid is een post-hbo-opleiding van 16 lessen in 3 modules en duurt ruim 1 jaar.
Coaching Basics Snelle cursus coaching Alba-academie.
Voor wie is Coaching Basics bedoeld? Deze korte intensieve cursus is bedoeld voor iedereen die de grondhouding en basisvaardigheden van coaching onder de knie wil krijgen, maar niet per se coach wil worden. De cursus is bijzonder geschikt voor managers, professionals, consultants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscommunicatiespecialisten, HRM-adviseurs etc, die snel en effectief willen leren coachen op Foundation niveau.
TA opleiding Coaching Counseling TA academie.
Per leerjaar ontvang je een TA academie certificaat, bij voldoende deelname aan de opleidingsdagen 80% aanwezigheid. Deze opleiding is geschikt voor praktiserende coaches en/of counselors, of andere professionals voor wie coaching een belangrijk onderdeel van het werk is. Je leert de TA op een verantwoorde en deskundige manier toe te passen in je beroepspraktijk.
Academie voor Coaching en Counselling niveau 1.
Coaching en Counselling. Academie voor Coaching en Counselling niveau 1. Academie voor Coaching en Counselling niveau 2. Acquisitie vanuit eigen kracht. Academie voor Coaching en Counselling niveau 1. Open avond: dinsdag 5 september 2017, De Plek, Kanaalpark 157 in Leiden.
De Academie opleidingen persoonlijke ontwikkeling coaching leiderschap.
Word wie je bent. Haal het beste uit jezelf met coaching en supervisie. Voor professionals, managers, teams, therapeuten en coaches. Waarom De Academie? De Academie maakt verschil in het leven van mensen. Mensen waarderen De Academie om de eenvoud en de krachtige werking.
Home Academycoaching.
Individuele coaching en groepstrajecten zijn mogelijk. Specifiek voor coassistenten hebben wij NowWhat ontwikkeld. Wij helpen coassistenten mentaal en praktisch de arts te worden die ze willen zijn. Dit doen wij door Individuele coaching of groepstrajecten binnen en buiten het ziekenhuis.
1-jarige Opleiding tot Coach Practitioner Alba-academie.
De aanpak van de opleiding is eclectisch: het beste uit alle relevante stromingen en theorieën op het gebied van coaching komt aan bod. Aan het eind van de opleiding is uw rugzak gevuld met een scala aan methoden en technieken en kunt u zelf bepalen welke werkwijze het beste past bij de coachvraag van uw cliënt en uw eigen voorkeuren. Na diplomering kunt u als Coach Practitioner zelfstandig cliënten coachen op vaardigheden, houding en overtuigingen. Na de opleiding beschikt u als afgestudeerde coach over competenties behorende bij het vakmanschap. Lees ook het Competentieprofiel Afgestudeerde Coach Practitioner Alba Academie. Voor wie is de Beroepsopleiding tot Coach practitioner bedoeld?
Life Coach Academie Rotterdam.
Life Coach Academie biedt intensieve praktijkgerichte opleidingen. Met het accent op integratie van recente methodieken op het terrein van coaching en therapie. Daarnaast verzorgen we individuele coach trajecten. In een effectieve aanpak komen vormen als Psyche-K, Matrix Reimprinting, Voice Dialogue en NLP samen. Life Coach Academie. van der Takstraat 28 Geen Postadres! Tips voor Life Coaching.
Coaching en consult P.R.O Academie.
Coaching en consult. P.R.O Coaching biedt jou als professional in je organisatie ruimte om de verbinding te maken tussen jou als mens en jou als leidinggevende en begeleidende functionaris. Ben je als mens in balans, dan vind je ook in jouw organisatie de plaats die bij jou past en doe je wat dichtbij jezelf staat en goed is voor de organisatie en de mensen die daarin werken.
Opleiding tot coach.
academie voor coaching. Hartelijk welkom bij de Academie voor Coaching! Bij ons kan je leren coachen en/of je laten coachen. Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling. In de basis is coachen het voorhouden van een spiegel om zo met drie vragen aan de slag te gaan.:

Contacteer ons