Zoeken naar coach groningen

coach groningen
Coach4You.
Ook in Groningen heeft een groep vrijwilligers enthousiast dit idee opgepakt. Leerkrachten van groep 8 verwijzen kinderen naar Coach4you. Coach4you koppelt een kind aan een coach, die het kind iedere week bezoekt en begeleidt. De persoonlijke aandacht van een ervaren en betrokken coach maakt een goede start in het voortgezet onderwijs mogelijk.
Straight away Groningen Straight away.
Kant klare shakes. Zoek een Coach. Coach aan het woord. U bevindt zich hier: Straightaway.nl Coaches Straight away Groningen. Straight away Groningen Neem contact op. Welkom bij Straight away Groningen! Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezond en slanker lijf.
Michiel Jongsma GZ-psycholoog, coach: Arbeidshulpverlening Coaching A Home.
De belasting is hoog en je eigen grenzen moet je nog leren kennen. In deze fase leg je een belangrijk fundament voor de rest van je leven. Psychologenpraktijk voor coaching, training. GZ-psycholoog BIG, coach. 9735 BC Groningen. T: 050 2043540.
Vind een coach in Groningen Allecoaching.nl.
Vind hier je coach voor personal coaching, loopbaancoaching of andere vorm van coaching. Vind een coach in Groningen. Zoek een coach in Groningen. Sorteer onderstaande tabel door te klikken op de naam van de rubriek, zoals postcode, naam, plaats ed.
Monique Willems Coaching Leefstijlcoach in Groningen.
Relaties Thuis en Buitenshuis. Welkom: Wie is je Coach? BESCHIKBAAR PER ONTMOETING OF VIA SKYPE. Monique Willems: Leefstijlcoach in Groningen. Ik ben Leefstijlcoach in Groningen en ben ervan overtuigd dat je aan een korte investering in jezelf je nog lang plezier beleeft.
Coaching van mensen met ADHD, ADD en ASS Ordevos.
Ben jij een coach, begeleider of hulpverlener die weleens werkt met volwassenen met ADHD en ASS en wil je hen helpen duurzame resultaten te bereiken? Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om je cliënt overzicht, invloed en grip op alle ins en outs van zijn leven te geven, op een manier die ook op de lange termijn blijft werken?
Welkom De questcoach.
Samen onderzoeken we wat voor. jou belangrijk is, en in welke volgorde je eraan wilt werken. Zo komen we stap voor stap dichter bij. een doel dat iedereen graag wil waarmaken iemand zijn die tevreden is met zijn of haar woonplek.
926 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Groningen vergelijken op Springest!
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Groningen Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Coach / Coaching producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 168, E-Learning 48, Thuisstudie 29, Video 2, of Coach / Coaching in heel Nederland 1684.
Hét adres voor loopbaanbegeleiding in Groningen Van Ede Partners.
Zo bevinden zich in de studentenstad Groningen de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Instellingen die veel ambitieuze, talentvolle jongeren trekken, en hun ruimte bieden om de eerste stappen op het carrièrepad te zetten. Er gebeurt veel op energie en IT-gebied.
GORTcoaching Uw coach in Groningen.
Hieronder ziet u de kaart van Groningen en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach. Kwaliteitsmanager van team Groningen.

Contacteer ons