Op zoek naar coach groningen?

coach groningen
Life Coach Cursussen Trainingen ROC.nl.
Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Life Coach in de regio Groningen. Life coach is een populair en dankbaar beroep. Als zelfstandig coach, of in dienst van een bureau begeleidt u mensen bij de zoektocht naar wie zij werkelijk zijn en wat zij wensen in het leven.
Groningen.
MBSR-trainer in Groningen met een achtergrond in bedrijfsleven. Open inschrijvingen, korting voor studenten en minima. Onderwijskundige, mindfulness trainer en coach. psycholoog, mindfulness trainer en coach. MBSR/MBCT programma's' in zorginstellingen en met open inschrijving. De Werkschuur, Nieuwe Schoolweg 28, 9756 BB Glimmen.
Spectrum Coaching Voor als t leven niet zo loopt.
Dit werd een halve wereldreis dankzij problemen op het spoor en we kwamen pas in de avond weer terug in Groningen. Tot op de dag van vandaag ben ik heel blij dat ik niet alleen op stap hoefde die dag.
Opleidingsinstituut met NLP trainingen Bureau Land.
9712 PS Groningen. Of volg ons op.: Het Buiten Land. 7964 KB Ansen. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Bureau Land. Vul hier onder uw email adres in en daaronder de weergegeven code.: Bij aanvinken gaat u akkoord dat wij uw e-mailadres mogen gebruiken voor onze nieuwsbrieven.
Welkom bij Levensgemak Levensgemak Coach Reiki Groningen.
Zin om jullie te verwennen met een ontspannende voetreflex en Reikibehandeling. Zodat je het nieuwe jaar met een schoon hoofd en een. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen. Levensgemak werkt conform de gedragscode voor professioneel begeleiders bij StIr. als erkend coach.
Trainingsbureau Groningen Loopbaancentrum voor coaching en training.
Wat kunnen wij voor jou doen? Met ons trainingsbureau, loopbaancentrum, re-integratiebureau en outplacementbureau in Groningen, bieden wij maatwerk begeleiding, coaching en training op het gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken met name voor de doelgroep MBO en HBO opgeleiden.
Ik wil graag coachen Coachwerkplaats Rijksuniversiteit Groningen.
Javascript must be enabled for the correct page display Skip to Content Skip to Navigation. Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 top 100 university. Menu en zoeken. Zoeken Zoeken Zoeken. Summer / Winter schools. Kennis en leren. Onderzoekscentra en instituten. Kennis en leren. Samen onderzoek doen. Magazines en nieuwsbrieven. Steun onderzoek en onderwijs. Beleid en strategie. Werken bij de RUG. Over ons Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen Psychologie Onderwijs Coachwerkplaats Ik wil graag coachen. Ik wil graag coachen. Ik wil graag coachen. Ik wil graag coachen. Coachen bestaat uit het begeleiden van studenten en/of medewerkers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling tijdens studieactiviteiten of werkzaamheden bijvoorbeeld als student-assistent. Uitgangspunt is dat de coachee zelf nieuwe inzichten krijgt waardoor hij/zij nieuwe of betere keuzes kan maken, minder stress ervaart en optimaal kan functioneren in zijn/haar studie of werk. Lijkt het je leuk om als coach aan de slag te gaan?
Burn-out coach Groningen Hulp bij Stress Burn-out.
Vraag uw werkgever naar de regelingen rondom het inschakelen van een coach, want in de meeste gevallen wordt dit gewoon vergoed. Een burn-out coach van Loopbaanhulp.nl helpt u in Groningen om weer met energie, enthousiasme en veel te plezier te werken en te leven!
Levensgemak coach reiki voor aandacht en energie Groningen-zuid.
Het is ook mogelijk om mij in te huren als coach, zowel voor individuele coaching als voor teamcoaching. Ik zorg voor een coachingstraject op maat en kom graag langs om kennis te maken. Ik ben bereikbaar op 06-20966650 of via contact@levensgemak.nl. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding.

Contacteer ons