Op zoek naar coach groningen?

coach groningen
Home Ordevos.
Wil je hier meer over weten: kijk op: www.ordevospro.nl. T/m 15 juli as: 10% korting op de training Coaching" van volwassenen met ADHD en ASS. De v ijfdaagse training is los te volgen, maar ook onderdeel I van de opleiding tot Ordevos coach.
1heid Psycholoog en coach in Groningen voor persoonlijk advies en begeleiding.
Met aandacht je leven vormgeven? Neem het roer in handen! Neem dan vrijblijvend contact op met psycholoog en coach Monique Waalderbos in Groningen. Mijn voornaamste doel is mensen begeleiden vanuit mijn kleinschalige praktijk met veel persoonlijke aandacht. 050 850 6803.
Coach Groningen MD-act.
Ik ben Gerrit Aeilkema, teamcoach Groningen. Als coach en teamcoach heb ik ervaren dat de belangrijkste vraag van ieder mens is of hij er wel toe doet en of dat wat hij of zij gepresteerd heeft wel goed genoeg was.
Wakker bij Bakker student coaching Nederland.
72 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Groningen vergelijken op Springest!
Hulp bij het zoeken en inschrijven. Bel met een leeradviseur. Coaching Trainingen en Coach Opleidingen in Groningen. Bekijk ook: Coach / Coaching, Begeleidingskunde, Kindercoach, Life Coach, Co-actief coachen, Mental coach, Intervisie en NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. tune 1 actieve filter reorder Sorteren.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Locatie Groningen, locatie Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.
Life Coach van het Noorden Coach Chris.
100% Succes Traject. Coach voor Jezelf. Coach voor Pros. Jullie eigen Bedrijfscoach. Workshop Diep Contact. Kracht voor KIDS in de scheiding. Reviews over Coach Chris. Coach Chris Oplossen in Diep Contact met jezelf. Copyright 2017 Coach Chris. Foto Flessenpost: flickr.com/infomastern.
Monique Willems Coaching Leefstijlcoach in Groningen.
Monique Willems: Leefstijlcoach in Groningen. Ik ben Leefstijlcoach in Groningen en ben ervan overtuigd dat je aan een korte investering in jezelf je nog lang plezier beleeft. Ieder heeft een eigen drive voor willen aanpakken van allerlei omstandigheden om de Art de Vie te kunnen leven. Er zijn altijd goede dingen om je heen en in jezelf te vinden waarop je kunt voortborduren. Dat vertrouwen is de essentie van Monique Willems Coaching. Na mijn Hogere Beroepsopleiding op het terrein van Personeel en Organsatie, heb ik in dat werkvlak diverse functies beoefend. Door daarna nog diverse opleidingen te volgen rondom leefstijlcoaching en voeding en psyche heb ik me gespecialiseerd in mensen, groepen en de randvoorwaarden waarbinnen je floreert. Ik heb zelf ervaringen gehad die mij noopten tot herpakken om weer tot bloei te komen. Mensen en floreren blijven me boeien en ik mag er nu ook mijn werk van maken. Ik heb een switch gemaakt, en dat kan iedereen. Als Leefstijl-Coach kan ik je helpen bij diverse situaties. Werk en Loopbaan. Mentale en Fysieke Zorg. Toenemen Welzijn en Welvaart. Relaties Thuis en Buitenshuis. Voor wie kan ik een Coach zijn.
Loopbaancoach Groningen Esther Roelofs CMI Noloc.
Esther Roelofs, uw loopbaancoach in Groningen! Wilt u uw mensen gewoon goed aan het werk? Wordt er in uw organisatie veel gevraagd van teams en individuele werknemers? In bijna elk bedrijf volgt het ene traject op het andere. De organisatie groeit, of krimpt juist.
Opleiding Life Coach Groningen Balansgroep.
Home Opleiding Life Coach Groningen. Opleiding Life Coach Groningen. Een complete eenjarige beroepsopleiding tot allround Life loopbaancoach. Post-HBO, NOBCO en EQA geaccrediteerd. De eenjarige beroepsopleiding tot Life loopbaancoach is brede opleiding tot allround coach. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat als zelfstandig coach te werken.

Contacteer ons