Op zoek naar coach groningen?

coach groningen
Individuele coaching Mirjam Boot Training en Coaching Groningen.
Individuele coaching is geschikt als je doelgericht, één-op-één, concreet en in een veilige setting met je eigen vraagstuk aan de slag wilt op het gebied van je professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een intensieve en effectieve aanpak voor heel veel verschillende vragen.
Welkom bij Levensgemak Levensgemak Coach Reiki Groningen.
Het is alweer twee jaar geleden dat Femke en ik besloten om samen te werken. Een beslissing waar we nog geen seconde spijt van hebben gehad. Wat hebben we de. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen. Levensgemak werkt conform de gedragscode voor professioneel begeleiders bij StIr. als erkend coach.
Groningen.
MBSR-trainer in Groningen met een achtergrond in bedrijfsleven. Open inschrijvingen, korting voor studenten en minima. Onderwijskundige, mindfulness trainer en coach. psycholoog, mindfulness trainer en coach. MBSR/MBCT programma's' in zorginstellingen en met open inschrijving. De Werkschuur, Nieuwe Schoolweg 28, 9756 BB Glimmen.
Spectrum Coaching Voor als t leven niet zo loopt.
Dit werd een halve wereldreis dankzij problemen op het spoor en we kwamen pas in de avond weer terug in Groningen. Tot op de dag van vandaag ben ik heel blij dat ik niet alleen op stap hoefde die dag.
Opleidingsinstituut met NLP trainingen Bureau Land.
9712 PS Groningen. Of volg ons op.: Het Buiten Land. 7964 KB Ansen. Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Bureau Land. Vul hier onder uw email adres in en daaronder de weergegeven code.: Bij aanvinken gaat u akkoord dat wij uw e-mailadres mogen gebruiken voor onze nieuwsbrieven.
KPN vacatures: Fulltime Trainer Coach Groningen.
Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 2195 beschikbare vacatures. KPN vacatures: Fulltime Trainer Coach Groningen. Voor KPN Contact te Groningen zijn wij op zoek naar een gedreven Trainer / Coach voor 32 40 uur per week!
Personal life coach Groningen Personal Coaching Mental coach.
Personal coaching helpt je weer op weg. Bent je op zoek naar een personal coach of life coach voor diverse vragen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, werk, balans werk en privé of andere vraagstukken? Als personal coach in Groningen en omstreken, kunnen wij je verder helpen.
Life Coach in Friesland, Groningen en Drenthe Khoentis.
Life Coach in Groningen, Leeuwarden of Assen. Op zoek naar een Life Coach in de buurt van Groningen, Leeuwarden of Assen? Doordat onze praktijk vlakbij de grens met de provincies Friesland en Drenthe ligt, zijn wij gemakkelijk te bereiken met de auto.
Burn-out coach Groningen Hulp bij Stress Burn-out.
Vraag uw werkgever naar de regelingen rondom het inschakelen van een coach, want in de meeste gevallen wordt dit gewoon vergoed. Een burn-out coach van Loopbaanhulp.nl helpt u in Groningen om weer met energie, enthousiasme en veel te plezier te werken en te leven!
Levensgemak coach reiki voor aandacht en energie Groningen-zuid.
Het is ook mogelijk om mij in te huren als coach, zowel voor individuele coaching als voor teamcoaching. Ik zorg voor een coachingstraject op maat en kom graag langs om kennis te maken. Ik ben bereikbaar op 06-20966650 of via contact@levensgemak.nl. De Savornin Lohmanlaan 34. 9722 HH Groningen.

Contacteer ons