Meer resultaten voor executive coach

executive coach
Executive coaching voor directieleden en managers.
Even verstillen om daarna te kunnen versnellen. Dat is de essentie van coaching. Als executive coach begeleid ik directieleden en managers om hun natuurlijk leiderschap te versterken. In een individueel coachingstraject gaan we naar de kern. Wat wil je bereiken?
Business Coaching Courses UK Executive Coach Studio.
The Diploma in Executive Coaching is a comprehensive 12-day programme giving you the competence, confidence and qualifications to practice as an Executive Coach. It will be delivered in four, three-day modules: Executive Coaching Fundamentals; Executive Coaching Tools; Executive Coaching Relationships and Executive Coaching Mastery.
Coaches van Intercoach Producten en diensten InterCoach UBRijk.
Tijdens een coachtraject neemt iedere coach zichzelf en zijn of haar ervaring mee en gebruikt deze op een eigen manier in het coachtraject. Een aantal coaches van InterCoach maakt onderdeel uit van het topsegment van de overheid. Deze executive coaches zijn directeur-generaal, secretaris-generaal, gemeentesecretaris of secretaris-directeur van een waterschap.
Executive coaching DifferentCoaching.nl.
Of nieuwe keuzes maken in uw Loopbaan? Wilt u als Executive uw Bedrijf verkopen of heeft u het Bedrijf al verkocht en staat u voor nieuwe keuzes in uw werkende leven? Ook dan is het prettig om met een Executive Coach te overleggen.
Teppema Executive Coaching.
Ik kan je daar serieus, op een speelse manier in bijstaan. Soms als leraar, soms als nar en in ieder geval als spiegel. Doelgericht Probleemoplossend Maatwerk. Saskia schrijft columns voor o.a. Zij is redacteur en columnist van het Tijdschrift voor Coaching, hét vakblad voor Coaches.
Executive Coaching.
Investering: 15.000, ex 21% BTW en verblijfskosten. Monique Bolung, executive coach, begeleidt je in dit proces van leiden vanuit mentale moeheid naar leiden vanuit levenslust. Zij heeft ervaring als directeur en kent de ups-and-downs in leven en werk. Keihard werken is haar niet vreemd en zij kent ook de prijs daarvan.
Executive Coaching Schouten Nelissen.
De sleutel tot zelfbewustzijn. Als CEO, directielid of executive op strategisch niveau heb je soms het gevoel dat je geen eerlijke feedback krijgt. Je peers voelen meer als concurrenten dan sparringpartners en medewerkers zullen niet snel rechtstreeks kritiek geven. Tijdens dit coachingsprogramma krijg je eerlijke en echte feedback, uit alle lagen van de organisatie. Daarmee krijg je een diepgaand inzicht in jezelf. In een vertrouwelijke omgeving analyseer je deze feedback om zo je onderliggende overtuigingen en aannames bloot te leggen. Die houd je tegen het licht, om vervolgens nieuwe persoonlijke ambities en ontwikkeldoelen te stellen en gewoontegedrag om te buigen. Elke leider handelt vanuit persoonlijke aannames. Die zijn voor iedereen anders. Met je coach bepaal je welke acties en oefeningen jou het beste helpen om je effectiviteit als leider te vergroten.
Executive coaching inzicht, bewust persoonlijke groei.
Zeer leerzaam, ik zeg doen! Een executive coachgesprek start met een intakegesprek op één van onze locaties, Rotterdam, Noordwijk of Arnhem, met één van onze executive coaches. In dit gesprek wordt er, naast kennismaken met elkaar, dieper ingegaan op de coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag en krijg je direct handvatten mee om aan de slag te gaan. Daarnaast ontvang je een advies op maat hoe het vervolg eruit kan gaan zien. In principe is de coach die het intakegesprek voert ook degene die een eventueel traject begeleidt, echter mocht er een reden zijn om een andere collega in te zetten bijvoorbeeld door een specifieke expertise zal de coach dit adviseren.
Executive coaching: meer dan een goed gesprek of boswandeling ZiPconomy.
Alleen handelen vanuit het niet-weten is dan niet voldoende. Zoals de coach de executive leert zelfkennis en reflectie toe te passen, zo waakt de executive coach voor het verliezen van onafhankelijkheid op het moment dat zijn/haar eigen themas geraakt worden.
Master in Executive coaching Executive Coaching SBE Executive Education Vrije Universiteit Amsterdam.
Certificaat en route naar de master in executive coaching. Op dit moment zijn er drie vervolgopleidingen mogelijk na het volgen van de postgraduate opleidingen Executive Coaching en/of Executive Teamcoaching. De eerste route is voor mensen die op zoek zijn naar een beroepskwalificatie: de VU Certified Executive Coach.

Contacteer ons