Op zoek naar persoonlijke coaching?

persoonlijke coaching
Persoonlijke Coaching bij conflicten SCG Strategisch Coachen Groep.
Terug in je kracht. Door een oplopend conflict life event of ziekte kan je uit je kracht raken vermoeid raken en zelfs somber worden. Wij geven jou je eigen regie terug om positieve doelen te behalen en weer krachtig in het leven te staan. In een vertrouwelijke omgeving inventariseren we waar je staat en waar je naar toe wilt. Samen met je coach stel je nieuwe doelen vast en maak je een positief toekomstplan. Onze coaches bieden een hoge mate van veiligheid waardoor je snel je leerdoelen behaald.
Persoonlijke Coaching.
Verbreed je persoonlijke horizon! Steeds meer leidinggevenden en medewerkers gunnen zichzelf een persoonlijk coachingstraject. Niet zo verwonderlijk want dankzij coaching leer je jezelf continu verbeteren. Hoe gaan we te werk? Persoonlijke coaching betekent leren door te doen. Tijdens de sessies krijg je nieuwe inzichten naar aanleiding van je eigen ervaringen. Het programma is maatwerk en houdt dus rekening met jouw wensen. Je coach fungeert als jouw spiegel. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een programma samen dat voor jou het hoogste rendement oplevert.
Persoonlijke coaching JE BENT MEER dan je denkt!
Persoonlijke coaching life coaching. Persoonlijke coaching life coaching admin 2017-04-24T1134220000. Persoonlijke coaching oftewel life coaching. Persoonlijke coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren effectiever te communiceren oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Voor wie is persoonlijke coaching en waar kan een life coach je bij helpen? Persoonlijke coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een life coach. Wat stagneert jou momenteel?
Individuele job coaching helpt je in je professionele en persoonlijke leven.
Individuele Coaching helpt je verder in je professionele én persoonlijke leven. Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën overtuigingen en drijfveren én hoe ze jouw gedrag bepalen. Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Wat de coachingsgeprekken verder voor jou persoonlijk kunnen betekenen geven we concreet aan in het intakegesprek. Opzet van individuele coaching. Een coachtraject bestaat uit drie tot vijf gesprekken met een ervaren en betrokken coach. Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke coachvraag die al tijdens het intakegesprek aan de orde komt. Bij de intake kan ook jouw leidinggevende of HRM-manager als opdrachtgever aanwezig zijn als je dat wilt.
Persoonlijke coaching Schouten Nelissen.
Wil je weten welk traject het beste bij jouw coachvraag past? In het gratis adviesgesprek onderzoekt onze coachadviseur welk traject het beste aansluit op je coachvraag. Onderzoek je kernvraag ambitie en nieuw gedrag. Persoonlijke coaching kort krachtig. Direct aan de slag met een specifieke coachvraag. Ontdek hoe je volledig in je kracht kunt staan. Ben je op zoek naar een andere vorm van coaching?
Persoonlijke coaching Oei voor Groei.
Odin Development Compass ODC. Vergoeding coaching voor medewerkers Hogescholen. Over Oei voor Groei. In persoonlijke coaching staat jouw professionele en/of persoonlijke ontwikkeling centraal. Jouw coachingsvraag is al dan niet werkgerelateerd. Individuele coaching staat in principe open voor iedereen die open staat voor groei. Vanuit verlangen of noodzaak. Wat kan je verwachten? Jij en jouw coachingsvraag geven context en inhoud aan het coachingstraject. Een basis coachingstraject omvat gemiddeld 5 gesprekken. Na 5 gesprekken wordt in samenspraak bekeken of verdere coaching wenselijk is. De meeste cliënten hebben na 5 sessies zoveel inzichten opgedaan dat zij zelfstandig verder kunnen.
Balans en Impuls Persoonlijke coaching.
Op basis van deze informatie komt de psycholoog binnen 15 week met een diagnostiekverslag en advies. In overleg met de medewerker ontvangt de opdrachtgever een schriftelijke terugkoppeling met daarin voor het werk relevante informatie. De persoonlijke coaching start met een adviesgesprek op basis van de intake/diagnostiek. De adviezen worden eveneens aan de betrokkene voorgelegd. De eerste paar sessies vinden in de regel wekelijks plaats. Wanneer betrokkene meer tijd nodig heeft om handvatten te oefenen vinden de sessies eens in de 2 à 3 weken plaats. De laatste twee sessies worden naar eigen behoefte ingepland. Deze sessies hebben vaak de functie van follow-up en helpen de medewerker het geleerde vast te houden. De sessies zijn praktisch en doelgericht van opzet.
Innermatch Aanbod Persoonlijke Coaching.
Het is overigens geen eenvoudige kunst want als je de verkeerde vragen stelt dan heb je niets aan goede antwoorden. Bij coaching is het een eerste vereiste dat er inzicht is in de aard van het beestje zowel voor de coach als de gecoachte. Daarom werken wij vanuit een praktisch integraal mensbeeld. In uw dagelijkse aanpak van vraagstukken in hoe u de dingen doet laat u zien wie u bent.
Persoonlijke coaching personal of mental coaching Clarity Coaching.
Home Persoonlijke coaching personal mental coaching. Persoonlijke coaching personal mental coaching. Het doel van persoonlijke coaching ook wel personal of mental coaching genoemd is om jou te ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw vragen en doelen zijn daarbij leidend. Omdat coaching gerelateerd is aan werk is er ook aandacht naast jou als persoon met al je vragen en worstelingen wat de invloed van jouw organisatie is. Jouw vragen en doelen staan hierin centraal. Coaching is niet gek zoals nog wel eens wordt gedacht Kiezen voor coaching is juist een geweldige stap voorwaarts.
Persoonlijke coaching Vidarte.
Verleg je grenzen en verhoog je flexibiliteit. Persoonlijke coaching is één-op-één coaching waarin individuele doelen en veranderingen centraal staan. In een traject van gemiddeld 10 sessies ondersteunt de coach bij het verhelderen van het probleem en de doelen die gerealiseerd kunnen worden. Eventuele belemmeringen worden doelgericht aangepakt. Een coachtraject wordt altijd op maat samengesteld. Standaard zijn individuele sessies met als basis NLP technieken eventueel aangevuld met coaching-on-the-job implementatie op de werkplek en enkele teamcoachingsessies. Wat mensen van ons vinden. Debby de Vries Docent/trainer. De opleiding heeft me vele persoonlijke inzichten bezorgd die voelen als cadeautjes voor het leven.

Contacteer ons