Resultaten voor persoonlijke coaching

persoonlijke coaching
Inzicht in jezelf.
Op de manier die het beste aansluit op jouw behoeften. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende vormen van coaching, zoals persoonlijke coaching, life coaching, mental coaching, executive coaching, performance coaching en business coaching. Zo behaal jij jouw leerdoelen en maak jij jouw dromen waar.
Individuele coaching gericht op Persoonlijke Ontwikkeling.
home / persoonlijke ontwikkeling / individuele coaching. Individuele Coaching is een krachtig instrument bij persoonlijke ontwikkeltrajecten. Individuele training en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft het hoogste rendement. Waarom is het rendement zo hoog? De training of het coachingstraject is geheel afgestemd op uw vraag en op uw situatie.
bol.com Persoonlijke Coaching, René Jansen 9789025414016 Boeken.
Persoonlijke coaching is een praktijkboek in de dubbele betekenis: geschreven vanuit, en direct toepasbaar in de praktijk. De auteur heeft zijn jarenlange ervaring met coachen omgezet in een model waarmee de lezer snel leert focussen op de kern, en daardoor zijn gedrag effectief kan aanpassen.
Persoonlijke Coaching.
Verbreed je persoonlijke horizon! Steeds meer leidinggevenden en medewerkers gunnen zichzelf een persoonlijk coachingstraject. Niet zo verwonderlijk, want dankzij coaching leer je jezelf continu verbeteren. Persoonlijk én zakelijk. Hoe gaan we te werk? Persoonlijke coaching betekent leren door te doen.
Persoonlijke coaching.
Persoonlijke coaching is een uitdaging voor mensen die op zoek zijn naar versterking van hun persoonlijkheid. Voor mensen die zich willen ontwikkelen, die completer willen worden. U wilt uw mogelijkheden vergroten op een concrete, bewuste manier. Wat komt aan de orde.
Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching Phoenix Opleidingen.
En ben je benieuwd wat voor inzichten Systemisch Werken jou hierbij kan verschaffe Lees meer. Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching. Voor informatie over individuele begeleiding, supervisie en coaching kun je contact met ons opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer 030 271 13 83 of via het contactformulier hiernaast.
persoonlijke coaching
Keuzes in werk en leven. Stress level scan met persoonlijke coach. Voorkom overmatige stress, voordat je er ziek van bent. Online coaching voor thuiswerkers 3 uur. Persoonlijke effectiviteitcoaching 6 uur. Ga aan de slag met een praktijkvraag. Persoonlijke effectiviteitcoaching 9 uur.
Wat is coaching en wat doet een life coach voor mijn persoonlijke ontwikkeling?
A ls life coach krijg ik vaak de vraag: Wat is een life coach, wat doe jij als life coach, en wat heb ik eraan voor mijn persoonlijke ontwikkeling of die van anderen? In het verleden heb ik hier al eens over geschreven en dan met name over hoe ik werk als coach, zie wat is een life coach en wat doet hij precies. In dit artikel wil ik ingaan op de 10 belangrijkste redenen om met mij als life coach te werken. Wat is coaching? Coaching is tegenwoordig populair. Was het woord coach vroeger vooral verbonden aan sport, nu is coaching synoniem voor alle soorten van begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een coach is dan ook een begeleider die zijn cliënten verder helpt. Wat is life coaching of levenscoach? Ik ben zelf life coach en werk met zowel zakelijke als particuliere cliënten. Als life coach ben ik vooral met drie wezenlijke levensvragen bezig: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nu echt? Life coaching is een vorm van coaching waar naar het hele leven van de mens wordt gekeken.
Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Ook voor mensen die af en toe eens willen sparren met een professionele coach over lastige situaties in je werk of om scherp te blijven op je doelen zijn van harte welkom. Spreekt coaching je aan? Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij mij in mijn praktijkruimte, online via Skype of voor een telefonisch consult. Ik coach regelmatig online om reistijd en afstand te overbruggen. Met online coaching kun je een prettig contact met elkaar hebben en een doeltreffend coachingsgesprek voeren. Het is een fijne manier van coaching om elkaar te zien en te spreken in je zelfgekozen omgeving. Werkwijze en tarieven coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Persoonlijke coaching voor leiders Inn-spiratie: leiders die je wilt volgen. Join.chat.
Wij houden het dan ook graag lekker pragmatisch en concreet. En volgen een duidelijke structuur in onze persoonlijke coachingstrajecten. Zo weten we zeker dat we jouw doel zullen behalen en verwachtingen waar kunnen maken. Persoonlijke coaching bij Inn-spiratie: helder, nuchter en vanuit praktijkervaring.

Contacteer ons