Zoeken naar nl coach

nl coach
Wat doet NLcoach? Toplink Topsport NOORD.
De nadruk ligt hierbij op sporttakoverstijgende themas als de basisprincipes van het coachen, teambuilding, mentale begeleiding, talentontwikkeling en trainingsleer. Door de opheffing van de NFWS in 2005 dreigde er een gat te vallen in de belangenbehartiging van trainers en coaches in Nederland, juist op het moment dat de professionalisering steeds meer begon aan te slaan.
Met korting naar congres van NLcoach sportflevo.nl.
Tijdens dit congres staat kennis halen en delen inclusief de vertaling naar de werksituatie van trainers en coaches centraal. In het plenaire gedeelte komen bondscoach vrouwenbasketbal, Hakim Salem, en de fysieke trainer van toptennisster Kiki Bertens, Errol Esajas aan het woord.
De PreventieCoach.
De PreventieCoach ontwikkelde het empathie, zelfmanagement en coachmodel OplossingsKracht voor de gewenste steun. Hiermee wordt het ontwikkelen van empathie en emotionele intelligentie bespreekbaar! Wij omarmen het concept Positieve Gezondheid en bieden diverse trainingen aan gericht op het coach en gespreksvaardigheden.
Coach Kees Vrijwilligers Centrale Arnhem.
Coach Kees is een vrijwilligersproject vanuit VWC Arnhem waarbij de vrijwilliger Coach Kees, m/v begeleiding biedt aan een deelnemer die competentiegericht vrijwilligerswerk zoekt, met als doel weer arbeidsfit te worden en zo dichter richting een betaalde baan te komen. Zoek jij Coach Kees?
Begeleiding op maat Stichting VO-Coach Rivierenland.
Stichting vo Coach biedt begeleiding en ondersteuning op alle ontwikkelingsgebieden. De jongeren worden ondersteund om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen, controle krijgen over hun leven en bij het integreren in de samenleving. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Stichting vo Coach.
De Coachtrain, professioneel coachingteam.
Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in. Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.
Home Coach Coach.
Coach Coach ondersteunt de ontwikkeling en verbetering van organisaties en bedrijven door het aanspreken en mobiliseren van het leervermogen van individuen en teams. Coach Coach voert niet zomaar een opdracht uit. Onze filosofie is dat wij samen met de organisatie de richting waarop ontwikkeld gaat worden bepalen.
Coachplek: Hét platform voor zelfstandig coaches!
Ik ben zelf al meer dan 20 jaar zelfstandig coach en als directeur van Sonnevelt Opleidingen heb ik al meer dan 10.000 coaches en therapeuten opgeleid. Ik ben trainer geweest bij meer dan 30 beursgenoteerde bedrijven en executive coach van Quote 500 leden.
PappaCoach.nl Info waar je écht iets aan hebt: leuk en snel.
Sessies bij Pappa Coach zijn to-the-point en praktisch. Info waar je echt iets aan hebt. Wat je bij ons kunt verwachten is een relaxte sfeer; ontspannen sessies waar je iets aan hebt, onder het genot van een koud biertje. Meer weten over wat Pappa Coach.
Coaching en counseling in Hoofddorp en Haarlem Gratis kennismaking.
Verlang je naar rust, meer zelfvertrouwen, geluk of een. Je zoekt een coach die je helpt te veranderen en te groeien. Bij Derksen Coaching in Hoofddorp en Haarlem kun je vaak al binnen een week terecht. Maak gratis kennis en beslis daarna.

Contacteer ons