Resultaten voor werken als coach

werken als coach
Vacature Coach Vacatures Coach Monsterboard.
Ontvang Coach vacatures per e-mail. Jouw zoekopdracht is opgeslagen. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres. Vul je e-mailadres in" typebutton" titleE-mail" mij vacatures" valueE-mail" mij vacatures" classemailButtonModalPopup" E-mail mij vacatures. Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. Upload jouw cv. Advertise with us. Werken bij Monsterboard.
Coach vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als Sales Coach / Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van Als Sales Coach / Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk Management. Naast je rol als sales coach geef je ook zelf het juiste. 57 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Pedagogische coach BSO. AKROS Kinderopvang en Welzijn. gekwalificeerde HBO opleiding. Coach vaardighedenGoede Pedagogische coach BSOAls pedagogische coach bij AKROS Kinderopvang BV lever je een grote bijdrage aan kwaliteit. Gisteren geplaatst 12 16 uur HBO Fulltime coach voor het VO! Je hebt een goed klassenmanagement, je kunt motiverend coachen Wie zoeken wijWij zoeken een coach voor de behoefte om voor de klas te staan, maar wil je de leerlingen coachen. 5 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Psycholoog voor behandelende, begeleidende en coachende taken. heeft een vacature beschikbaar voor een ondernemende psycholoog voor behandelende, begeleidende en coachende taken. Interesse in zakelijke/commerciële activiteiten daarnaast, is een pré. Bij het werken met cliënten.
Werken als coach Mens en Samenleving: Carriere.
Wanneer iemand besluit om te gaan werken als coach kan hij of zijn beter besluiten om dat naast een bestaande baan te doen, bijvoorbeeld twee dagen in de week. Wanneer het dan goed blijkt te lopen kan men altijd alsnog besluiten om meer dagen per week als coach te gaan werken.
Coach Vacatures Vacatures.nl.
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar: Agile Coach Hier kom je te werken: Prowareness is één van de grootste communities van Agile Coaches in Nederland. 1 dag geleden meer. Toon alle vacatures in Den Bosch. Zelfstandig Coach in Landelijk Samenwerkingsverband. Effortless Coaching Den Haag. Effortless Coaching zoekt een Zelfstandig Coach in Landelijk Samenwerkingsverband te Den Haag Universitair geplaatst op 19-11-2017 Zelfstandig Coach in Landelijk. 2 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Den Haag. The School Factory Alphen aan den Rijn. Arbeidsvoorwaarden Wij waarderen jouw inzet Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg, waarbij de functie Coach Pedagogiek is gewaardeerd in schaal 7 max. The School Factory. 3 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Alphen aan den Rijn. The School Factory Alphen aan den Rijn. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Primair Onderwijs, waarbij de functie Coach Didaktiek is gewaardeerd in schaal LB 3.826, o.b.v. een fulltime werkweek. The School Factory. 4 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Alphen aan den Rijn. Coach jouw collega's' op de klantenservice van de Hema in Amsterdam! Als coach ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit van de gesprekken van de klantenservice medewerkers.
13 tips om als coach zelfstandig inkomen te verdienen.
13 tips om als coach zelfstandig inkomen te verdienen. Hoe kun je een coach bedrijf beginnen? Ik spreek veel coaches die een dure coachopleiding hebben afgerond naast een gewone baan. Ze willen dolgraag inkomen gaan verdienen als coach, maar ze hebben niet geleerd hoe je een ondernemende coach kunt worden.
Coachen.
Welke competenties komen hierbij kijken? Een coach kent zijn mogelijkheden en beperkingen, heeft zelfvertrouwen en een authentieke en transparante manier van werken. Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen.
Carrièreswitch? Word geen coach! Intermediair.nl.
Een coach met onvoldoende zelfinzicht projecteert zijn eigen hang-ups op zijn cliënt en belast hem met zijn eigen onverwerkte en nog niet geplaatste ervaringen, zegt Van Wieren. Driekwart van de coaches die meededen aan het onderzoek van het Tijdschrift voor Coaching was tussen de veertig en zestig jaar. Veel gerenommeerde bureaus werken met een informele leeftijdsgrens van vijfenveertig voor mannen en veertig voor vrouwen Andere bureaus nemen alleen mensen aan die zelf een crisis zijn doorgegaan en er goed uit zijn gekomen. Een officiële accreditatie van CMI kun je alleen halen met minimaal zeven jaar werkervaring, waarvan drie als loopbaancoach.
Coach-vacatures november 2017 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij School At Sea. Wat doe je als Performance Coach? Wij zijn op zoek naar een performance coach die onze zelfsturende teams helpt om maximaal te presteren. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Effectory Vacatures in Amsterdam.
En daar is er weer eentje: een loopbaancoach NRC.
Ik was vastgelopen, na een periode van keihard werken als personeelsmanager. Alles was wel langsgekomen: een reorganisatie, een nieuw management. Ik deed mijn werk niet meer fluitend, terwijl ik nog wel passie voor het vak voelde. Juist omdat ik zelf ooit een coachingsopleiding heb gedaan, ging ik een coach zoeken.
Met welke opleiding kan ik als life coach voor mezelf beginnen? Springest.
Heeft" iemand ervaringen met de theoretische opleidingen tot life-coach van de NHA en Laudius? Geven die een goede theoretische basis? Ik coach eigenlijk al mensen bij vrijwilligersorganisaties, zou graag als zelfstandige/freelancer willen gaan werken, maar wil een theoretische basis gaan leggen.

Contacteer ons