Resultaten voor werken als coach

werken als coach
Eenjarige opleiding tot ACT coach StressWise Academy.
Je vergroot je persoonlijke en professionele ruimte. Je leert te werken met de basisvaardigheden van ACT om effectief als ACT coach te kunnen werken, je doet ruime ervaring op met mindfulness en doet kennis op van de nieuwste stroming binnen de psychologie: positieve psychologie.
Aan de slag als techniekcoach TechniekTalent.
Beeldvorming techniek 06-03-2019 In deze nieuwe fotoserie brengen we de grootsheid van mobiele kraantechnologie in beeld: net als de technische professionals die ermee werken. Hiermee zijn er meer dan 50 nieuwe fotos toegevoegd aan de TechniekBeeldbank. Studiekeuzestress bij je vmbo-leerlingen?
Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Je werkdruk en je werkstress leren verminderen en leren ontspannen en effectief te werken? Balans tussen werk en privé herstellen? Timemanagement en zelfmanagement; Leren prioriteiten stellen en meer overzicht in je hoofd en structuur in je werk te brengen? Je persoonlijk leiderschap en je impact vergroten? Bewust gebruik maken van je kernwaarden en kernkwaliteiten? Het verbeteren van de werkrelatie met je collega's' of medewerkers? Het versterken van je communicatieve vaardigheden voor constructief communiceren en samenwerken? Meer ontspannen en effectiever omgaan met pittige discussies, feedback of conflicten? Je faalangst, gebrek aan regie in je werk, perfectionisme, te hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Leren effectief leidinggeven aan een afdeling, team of project? Resultaat van coaching. Als gediplomeerd coach ben ik opgeleid om je te begeleiden je zelfgekozen leerdoelen te behalen.
Voor jezelf beginnen als coach, durf jij? Zet stappen met wandelcoach.
We werken in Nederland én België. Bekijk alle opleidingen. Over Het Coach Bureau. Wandelcoach.nl is de website van Het Coach Bureau, specialist in wandelcoaching. Het Coach Bureau staat voor helderheid, eenvoud en concrete resultaten. We ontwikkelen en geven sinds 2004 wandelcoachingprogrammas en wandelcoachopleidingen. We bieden als enige in Nederland de geaccrediteerde post-Hbo opleiding tot Register Wandelcoach aan.
Totaal anders werken als coach Voetbal Telegraaf.nl.
Totaal anders werken als coach. Door Jordi Cruijff. 2018 in VOETBAL. Kopieer naar clipboard. Voor het eerst sinds ik bij Chongqing Lifan FC ben, zijn we erin geslaagd drie punten te pakken. Ook nog op een naaste concurrent, waardoor we voor het eerst uit de degradatiezone zijn.
Coach-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Philadelphia. Coach Zwolle nieuw. Nederland 4 plaatsen. Als coach ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten gedurende hun afslank proces. Je haalt veel voldoening uit het coachen van je klanten en. 20 uur geleden vacature opslaan meer.
Parttime coach Vacatures Intermediair.nl.
in mensgerichte functiegebieden als zorg en onderwijs, of functies als coach Je leert hoe je als Effortless Coach zonder commerciële kun je met betalende clienten werken en je eigen inkomen verwerven als coach Je certificering als coach is van onbeperkte duur, permanente educatie is.
pets4care Coachen met de hond als Co-coach.
Interacties met honden worden als bevestigend, toegankelijk en niet-veroordelend ervaren. Deze faciliterende rol is bijzonder waardevol in het coachproces. De coach heeft een open, persoonsgerichte en niet-confronterende houding. Een houding met betrokkenheid, empathie en acceptatie. De vraagstelling is open en non-directief. De werkwijze is holistisch lichaam, psyche, intuïtie en technieken komen voort uit counselling, mindfulness, oplossingsgericht werken, systemisch werken opstellingen en haptonomie.
Informatie over het beroep Coach Mijnzzp.nl.
Maar ook visie en inlevingsvermogen zijn belangrijke competenties als coach. Het goed coachen is alleen mogelijk als je in staat bent om goed te luisteren en resultaatgericht weet te werken, zodat de doelstellingen bereikt kunnen worden. Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden als coach.
Vacature Coach / Psycholoog GORTcoaching Uit liefde voor het vak.
U heeft een professioneel en net voorkomen en u kunt ook grotere leads die binnen komen via GORTcoaching zelfstandig en kwalitatief oppakken uit naam van GORTcoaching. Lees hier verder de soorten coaching. Wat bieden wij u? Werken als senior coach bij een succesvol en kwalitatief coachbureau.

Contacteer ons