Resultaten voor werken als coach

werken als coach
Systemisch Coachen Basisopleiding bij UNLP UNLP.
De systemisch coach heeft veel vragen. Het gaat dan niet zozeer om de antwoorden, als wel om: welke vragen leiden tot nieuwe gedachten, nieuwe inzichten bij de cliënt? Welke vragen zetten innerlijk iets in beweging? Deze vorm van coaching is geschikt voor cliënten die er de voorkeur aan geven om individueel te werken in plaats van in een groep.
Coaching in de praktijk Van Harte Lingsma. Coaching in de praktijk Van Harte Lingsma.
Gezond werken en zingeving. KIM voor leidinggevenden. Ontwikkel je leidinggevende vaardigheden en word een krachtig leider. Ontdek de kracht van herhaling. KIM voor niet-leidinggevenden. Sturen zonder strepen. KIM Compact Blended. Leer over leiderschap in je eigen tempo. KIG communicatie, interactie en gesprekstechnieken. Verbeter je communicatie en effectiviteit voor de rest van je leven. Meesterschap in Leiderschap. Til je leiderschapskwaliteiten naar het hoogste niveau. Leidinggeven aan Verandering. Zet jouw organisatie succesvol in beweging. Verdiep je coachende vaardigheden en benut het potentieel en van je medewerkers. Coaching in de praktijk. Vergroot je impact als coach op de werkvloer.
ADHD-coach Opleiding De eerste verdieping opleidingen.
Werken vanuit je gereedschapskist. Wat doe ik wel en wat niet. 4 Jouw rol als coach. Plek als coach. Volgen / leiden. Overdracht / tegenoverdracht. Wanneer ben je klaar als coach. Waardevrij kijken / coachen in flow. 5 Methoden en technieken.
10000 vacatures voor Coach LinkedIn. 10.000 vacatures voor Coach in Nederland315 nieuw.
Jij traint en coacht medewerkers en teams, helpt de werkprocessen continu te verbeteren en geeft gevraagd en ongevraagd constructieve feedback. Als Agile Coach help jij cgi.njoyn.com. Coach the CEO. Amsterdam, NL Meer vacatures voor Amsterdam. To attend key meetings to take effective notes and coach the CEO to determine action items for moving initiatives forward including Board meetings, Sales Meetings, etc. Utrecht, NL Meer vacatures voor Hoograven. Je coacht je omgeving en bent een mentor in principes van Agile, Lean en verschillende frameworks / methodes Scrum, Kanban, DevOps, Scaling etc; Het is de bedoeling dat je in. Nijmegen, NL Meer vacatures voor Nijmegen. Een coach begeleidt individuele medewerkers en teams tijdens het werken aan groepsopdrachten/ taken zodat de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van het team en nl.jooble.org.
Verdien geld als een life coach in 2019 GeldNinja.nl.
Wanneer je als eerst je begint als een life coach, zul je waarschijnlijk moeite hebben om klanten te vinden. Als je niet het type bent die gemotiveerd kunt blijven en door blijft werken als het even tegen zit, dan is een life coach waarschijnlijk niets voor jou.
Paard als Coach.
Bij Paard als Coach.: zetten we paarden in als coach omdat zij meester zijn in oordeelloos, authentiek en gevoelsmatig werken en dit jou helpt om je eigen ontwikkeling vorm te geven. zijn wij er van overtuigd dat jouw potentieel en je herstellende vermogen al in jou aanwezig is lees meer.
Coaching Schouten Nelissen.
Bovendien zijn ze opgeleid en getraind in het werken met onze Kompasvisie en het werken op basis van Integrated Coaching. Uiteraard hebben al onze coaches een geaccrediteerde opleiding gevolgd, bijvoorbeeld via NOBCO, ICF of EMCC. Onze coaches hebben minimaal 5 jaar ervaring als coach in een zakelijke omgeving.
Personal Body Coach Personal Body College.
Wij verstrekken je alle inhoudelijke en business tools. Je kunt werken waar en wanneer je wilt, want de coaching is volledig op afstand. De diensten die jij verleent als Personal Body Coach zijn te combineren met een vaste baan of andere opdrachten, maar je kunt er ook voor kiezen om van coaching je primaire inkomstenbron te maken.
Lesprogramma Opleiding Life loopbaancoach Balansgroep.
De aanduiding 2.0 betekent dat naast de meer traditionele vormen van coaching, nieuwe methodieken zoals E-coachen, wandelcoachen en systemisch coachen een integraal onderdeel uitmaken van de opleiding. Onze docenten werken vanuit de drie Vs Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding. Zij werken zelf als coach en geven veel persoonlijke aandacht.
Ga als coach aan de slag binnen een facilitair callcenter in Enschede.
Het is niet alleen belangrijk dat jij de agents op een enthousiaste manier kan coachen, maar ook dat je commercieel bent ingesteld. Voor het behalen van de targets ben jij bereid om daar nog harder voor te werken. Als coach ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de contact center agents.

Contacteer ons