Resultaten voor online coaching

online coaching
Wat is e-coaching? Online coaching zonder gedoe!
Liever helemaal zelf bepalen hoe en op welke momenten je aan de coaching werkt? Met online coaching kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent.
Je eigen online coach Reset Health Performance.
Voor Online Coaching geldt een tarief van 125 per maand, ongeacht de hoeveelheid contact. Het programma is maandelijks opzegbaar. Wanneer je online coaching volgt krijg je 25% korting op een los consult. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld techniek te verbeteren middels directere coaching.
e-Coaching Marco Tieleman.
Met e-coaching kun je dus meteen vooruit. Je hebt geen reistijd, en kunt tijd nemen voor coaching op tijden die jou schikken. De online omgeving waarin we deze gesprekken voeren is bereikbaar op je computer, maar ook op je smartphone.
De voordelen van online coaching Sonnevelt Opleidingen.
Home Artikel De voordelen van online coaching. De voordelen van online coaching. Online Coaching wordt steeds populairder, steeds meer mensen doen een beroep op een coach om hun leven op de rails te krijgen. De werking ervan schuilt m vooral in het concreet benoemen van zaken, de zelfwerkzaamheid, bewustwording en de kortdurende trajecten.
Online coachingsskills De PreventieCoach.
Deze cursus is voor iedereen die online resultaat wil boeken en professioneel vaardig wil worden met deze nieuwe vorm van coaching. Voor een ieder die zich wil scholen in het professioneel online begeleiden van anderen: coaches, therapeuten, behandelaars, zorgverleners, adviseurs, leidinggevenden, preventiemedewerkers en medewerkers in organisaties.
Wat is E-Coaching? La Fontaine.
Het is een prettige manier van werken aan jezelf, zeker als je de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie boven mondelinge. Je kunt de tijd nemen om je gedachten te formuleren en je kunt in alle rust de input van de coach lezen. Dankzij e-coaching kunnen coaching trajecten effectief en efficiënt worden ingericht.
Online Coaching LifeCoach.nl.
Online coaching via Skype. Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Skype, via chat of via mail. Het voordeel van Skype is dat we elkaar kunnen zien.
Apex Online Fitness Coaching.
Ik ben dan ook onwijs blij dat ik ben gestart bij apex online coaching! Mike Kras 26 maart 2017. Dankzij de expertise en kennis van apex online coaching ben ik na een lange tijd eindelijk weer wat aan het opbouwen.
Geld verdienen met online coaching De Moderne Nomaden.
Denk bijvoorbeeld aan het coachen van iemands geluk of het coachen van iemand die bezig is met het uitbouwen van zijn business. Coaching is iets van deze tijd en ook jij kunt daar je graantje in meepikken en online je geld mee verdienen. Je eigen online coaching bedrijf.
Professionele begeleiding vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
Je gezondheid, je gemoedstoestand, je relatie, werk, baas, het leven an sich, zowel privé als zakelijk, kan zo nu en dan behoorlijk complex zijn. Direct Online Coaching brengt voor jou professionele en stuk voor stuk gediplomeerde ervaren coaches en hulpverleners bijeen.

Contacteer ons