Op zoek naar online coaching?

online coaching
e-Coaching Marco Tieleman.
Met e-coaching kun je dus meteen vooruit. Je hebt geen reistijd, en kunt tijd nemen voor coaching op tijden die jou schikken. De online omgeving waarin we deze gesprekken voeren is bereikbaar op je computer, maar ook op je smartphone.
home De eCoachAcademie.
de meerwaarde van het online coachen, skype, chat, whatsapp, mail, telefoon, enz. het e-coachcontract en hoe je smartie afspraken maakt. de dos and donts bij online coaching. het bieden van professionele steun met het e-coachmodel OplossingsKracht. het procesmodel bij online coaching van De eCoachAcademie.
Online coaching van team FIT.nl verander jezelf samen met onze experts!
Het motiveert als een coach met je meekijkt. Wij staan voor je klaar! Ervaringen met online coaching van FIT.nl. Door online coaching ben ik dichterbij mijn doel gekomen. In de afgelopen maanden ben ik van 72 kg naar op mijn laagst 61 kg gegaan.
Wat is E-Coaching? La Fontaine.
Het is een prettige manier van werken aan jezelf, zeker als je de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie boven mondelinge. Je kunt de tijd nemen om je gedachten te formuleren en je kunt in alle rust de input van de coach lezen. Dankzij e-coaching kunnen coaching trajecten effectief en efficiënt worden ingericht.
myCoachconnect: Face-to-face online coaching Frankwatching Reports.
Online coaching volgens mijn methode is niet zomaar wat mailen, maar een zorgvuldige en intensieve manier van coachen, die zich qua onderbouwing, structuur en door het gebruik van uitsluitend geschreven tekst sterk onderscheidt van face to face coaching. Rest mij nog op te merken dat het voor iedereen die zich serieus met online coaching bezighoudt, in wat voor vorm dan ook, verheugend is dat het bedrijfsleven daar nu zoveel interesse in toont.
De vraag is niet of e-coaching de toekomst heeft, maar wanneer jij er iets mee gaat doen SchoolvoorCoaching.
Dit boek beschrijft de methodiek, inclusief achtergronden en theorieën en is bij de workshop inbegrepen. Het succes v@n online coaching Uitg. Het Spectrum, 2008. Aan de hand van voorbeelden en ontwikkelingen op het gebied van mentale training en psychotherapie legt Mirjam uit waarom online coaching zo goed werkt.
Online coach CIVAS Opleidingen.
Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Online coaching: wat leert u? Met de opleiding Online coaching e-coaching leert u cliënten effectief en verantwoord te begeleiden via internet. Online coaching kunt u onder andere inzetten bij depressie, burn-out, angsten, traumas, zingevingsvragen en identiteits of relatieproblematiek.
E-coaching en internettherapie. Hoe leer je dat? Online natuurlijk Mindful Analysis.
Men verdringt zich voor de meeste aandacht en alle sterren, kwalificaties, certificeringen en aanbevelingen ten spijt: jij weet het allemaal zo net nog niet. Het werd al moeilijk toen je over de betekenis van coaching ging nadenken, nu is de chaos al bijna compleet. Coaching via internet. En dan heb je ook nog online coaching, of e-coaching of hoe ze het ook allemaal mogen noemen.
Ruggengraat.
Wat doen wij? De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online coaching programmas in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Inmiddels hebben wij al meer dan 5000 mensen mogen helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.
Online coaching Sietske de Haan.
Welke resultaten kun je verwachten van de online coaching? Je gaat makkelijker om met stress, speelt flexibeler in op veranderingen en ziet sneller nieuwe oplossingen en kansen.; Je kunt je gemakkelijker ontspannen, tegenslag of onprettige emoties hebben veel minder lang impact op je.;

Contacteer ons