Zoeken naar coach amsterdam

coach amsterdam
NLP, EMDR en Hypnotherapeute Vision Coaching Amsterdam.
NLP, EMDR en Hypnotherapeute. Daniëlle Dijkstra heeft twee volwassen kinderen, woont in Amsterdam en is een gepassioneerde coach voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren, los wil komen van beperkende overtuigingen, conditioneringen en vooroordelen. Kortom: voor iedereen die openstaat voor verandering en kiest voor een beter leven.
DE COACH amsterdam nicole smeenk.
Meestal zien we elkaar in het begin 1 keer per 2 weken. De frequentie bouwen we geleidelijk af. Een sessie duurt 1 tot 15, uur. De sessies vinden meestal plaats in Amsterdam Oud-West. Zowel binnen als buiten, afhankelijk van het type traject.
Lotte Smits van Waesberghe Loopbaancoach / Persoonlijke ontwikkeling / Life coach / Vrouwencoach / Loopbaancoach voor vrouwen Amsterdam Amstelveen Haarlem Heemstede Coaching voor Mij De coaching gids met video presentaties van elke coach.
Coaching Voor Mij. Lotte Smits van Waesberghe Loopbaancoach / Persoonlijke ontwikkeling / Life coach / Vrouwencoach / Loopbaancoach voor vrouwen Amsterdam Amstelveen Haarlem Heemstede Coaching voor Mij De coaching gids met video presentaties van elke coach. Hoe werkt het? Inschrijven als coach.
Jaap Duin Psycholoog. LifeCoach. Coach in Amsterdam.
Een goede combinatie van een coach die weet waar hij voor staat, maar ook open is voor mijn verhaal. Tijl Koenderink Directeur School of Understanding. Tijdens TedxUtrecht werd ik begeleid door Jaap. Ik heb dat als zeer inspirerend en constructief ervaren. Jaap geeft op een prettige manier deskundige feedback en gericht advies. Reint Jan Renes Lector Hogeschool Beinvloedingsspecialist. In een veilige setting voelde Jaap snel aan welke patronen mijn zakenpartner en ik moesten doorbreken. Hij zei kernachtig en onverbloemd waar het op stond, met als resultaat dat wij nu een een beter begrip van onszelf en elkaar hebben. Niek Karsmakers Oprichter Aim for The Moon, corporate-startup studio. Wat levert coaching met mij jou op?
Coach opleiding Amsterdam, Coaching en Incompany trainingen Nonons.
Sinds 2007 bieden wij geaccrediteerde coachopleidingen in Amsterdam en Rotterdam voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. Onze opleidingen zijn praktisch èn theoretisch goed onderbouwd. Gemiddeld geven de studenten. raadt NONONS aan. 14 april virtueel. 24 juni 2020. NONONS werkt onder andere voor. Waarom moeilijk doen als het leuk kan! Onze coachopleidingen zijn heel praktisch. Wij geloven in leren door te doen. NONONS vertaalt relevante theorieën en modellen op een heldere manier naar jouw praktijk, zodat jij alles wat je leert direct kunt toepassen. Onze ervaren opleiders zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. We helpen je te groeien door onze ervaring en kennis te delen, maar ook door eerlijk te zeggen wat we je zien doen. Wij zijn professioneel en persoonlijk, warm en no-nonsense. VOLG DE COACHOPLEIDING. Stijn over de training. De" nieuwe inzichten en dingen die je hier leert, kun je de volgende dag al toepassen." Marketing Manager KPN. De trainingen voor interne coaches en managers Coach Intern en Coachend Leidinggeven bieden we ook incompany aan.
Healthcoach Amsterdam voedingsadvies en sportbegeleiding.
Bij Healthcoach Amsterdam kun je terecht voor een veelzijdig aanbod aan diensten op het gebied van persoonlijke op maat gemaakte voedingsadviezen, gezondheid coaching. De healthcoach vindt samen met jou de juiste balans. Helmholtzstraat 61 1e verdieping in de Oostergym 1098 LE Amsterdam.
Poundwise Financial Coaching Amsterdam.
Om u ook daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij zeer nauw samen met een aantal gerenommeerde makelaarskantoren rond Amsterdam. Zo kunnen wij u samen optimaal begeleiden bij de zoektocht naar uw droomwoning en de verkoop van uw huidige woning én meteen de beste financiering van uw nieuwe woning realiseren.
Business Coach Amsterdam Wouter Kleinsman.
Helaas is coach een vrije titel die iedereen kan en mag gebruiken. Hierdoor is het er voor jou niet gemakkelijker op geworden om die echt goede business coach in de omgeving van Amsterdam te vinden die je ook daadwerkelijk verder kan helpen.
MyCoach.
Ik durf tegen mijn coach meer te zeggen dan tegen anderen. Ze zorgt ervoor dat ik kan praten. Een coachee van MyCoach. Voor leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. MyCoach is een buurtgericht coachings-project voor leerlingen van VO, VMBO en MBO-scholen uit Amsterdam.
En daar is er weer eentje: een loopbaancoach NRC.
Het is een beetje van beide, maar het noemt zich: coach. En voor een coach is januari een van de drukste maanden. Dat merk ik ieder jaar, half september en half januari, zegt Ilse Reijs, al zestien jaar werkzaam als loopbaancoach. In de vakantie bekijken mensen hun werkende leven even van een afstandje. Als ze bij terugkomst weer met beide benen in de realiteit staan, overvalt de onvrede hen zo erg dat ze hulp zoeken. Een versie van dit artikel verscheen ook in nrc.next van 6 januari 2016. Leeslijst Artikel delen. Mail de redactie Volgonderwerpen. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.

Contacteer ons