Op zoek naar coach werk?

coach werk
GORTcoaching Coach Tilburg, Coaching Tilburg. GORTcoaching Coach Tilburg, Coaching Tilburg.
1: Kies uw coach. 2: Kies een datum. 3: Kies uw locatie. Of lees meer over coaching. Ontmoet de GORTcoaches. Klik hier om verder te lezen over onze coaches. Leuke artikelen over coaching. Loopbaanadvies Tilburg: Nog niet op de goede plek? Ben je ontevreden met je baan? Heb je het gevoel niet op de goede plaats te zitten? Moet je veel extra energie inzetten om je dagelijkse taken te voltooien? Daar ben je niet de enige. Veel mensen zijn ontevreden over hun werk maar durven nog niet te veranderen en.
GELUK WERK COACH VOOR TEAMS, INDIVIDUEN EN LEIDERS.
Met Geluk Werk help ik organisaties om de mens werkelijk centraal te stellen, zodat de mate van bevlogenheid en werkgeluk groeit en de organisatie succesvoller wordt. Daarnaast coach ik individuen in hun persoonlijke ontwikkeling door op zoek te gaan naar hun werkelijke talenten.
Coaching Career Live.
de boeken van Williams, Teasdale, Segal en Kabat-Zinn en bespreekt wat Mindfulness is en hoe het in zijn werk gaat. Daarnaast wordt u om dagelijks meditatieoefeningen te doen en te registreren wat uw ervaringen zijn. Bye bye bad habits. Welkom bij het programma Bad habits! Dit programma is bedoeld voor iedereen die van een bepaalde gewoonte af wil komen. Waar vind ik een coach die bij mij past?
De Werkcoach.
Wil je niet langer blijven hangen in werk waar je geen voldoening meer uit haalt? Wil je werk dat echt past bij jouw talenten? In 5 stappen naar je droombaan! Een nieuw, inspirerend en uniek online loopbaanprogramma gecombineerd met persoonlijke coaching!
MS-coaches voor MS en Werk MS Vereniging.
Zij waren al professioneel coach en werkten in ruim 7 maanden toe naar dit belangrijke certificaat dat gericht is op het behoud van werk door mensen met MS. Tijdens deze periode doorliepen de coaches een traject met opdrachten, intervisie en training.
Blij met je Werk Loopbaanbegeleiding Lansbergen.
Coachen.
Welke competenties komen hierbij kijken? Een coach kent zijn mogelijkheden en beperkingen, heeft zelfvertrouwen en een authentieke en transparante manier van werken. Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen.
Coaching Amsterdam Het Groei Atelier.
Na een uiteenlopende carrière in de tv-wereld, heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: mensen begeleiden bij persoonlijke en professionele groei. Als coach kom ik snel tot de kern. Ik ben betrokken en relativeer en confronteer waar nodig.
Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Je zult effectiever functioneren in je werk, communiceren, samenwerken of leidinggeven. Sparren met een coach voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Ook voor mensen die af en toe eens willen sparren met een professioneel coach over lastige situaties in je werk of om scherp te blijven op je doelen zijn van harte welkom.
OOMT-coaching OOMT.
De afgelopen anderhalf jaar spraken ruim 3.000 van je collegas met een coach. Coaches kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen als Wil ik dit werk nog 20 jaar blijven doen? of Ik wil storingen kunnen uitlezen net als mijn collega, hoe pak ik dit aan.

Contacteer ons