Meer resultaten voor provocatief coachen

provocatief coachen
Opleiding: Opleiding tot provocatief coach/psycholoog Springest.
De groepen zijn hecht en betrokken bij elkaar. Bij provocatief coachen is het leren door doen vanaf de eerste minuut. Een opleiding met veel resultaat. Door provocatief te leren coachen komt u tot betere resultaten in coaching, training en therapie.
Provocatief Coachen Academie voor Coaching.
Voorop staat dat je leert jouw persoonlijke wijze van provocatief coachen te ontwikkelen, uiteraard binnen de kaders van de methodiek. Jouw eigen werkpraktijk staat daarbij voor ons centraal. Naar aanleiding van deze driedaagse bepalen we samen het eventuele vervolg via verdiepingsmodules/masterclasses, etc.
bol.com Provocatief coachen 9789055944514 J. Wijnberg Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Provocatief coachen is een heerlijk boek om weg te lezen. Geschreven met een gezonde dosis humor en voor iedereen toegankelijk. Een absolute aanrader wanneer je eens op een andere manier met clienten om wilt gaan.
Provocatief coachen van een leerling Leraar24.
Provocatief coachen van een leerling. Redactie Leraar24 Gepubliceerd op 08 februari 2011. iframe width440" height270" frameborder0" allowscreen. Empathie, Erkenning, Luisteren? Vergeet het maar! Hier leer je en ervaar je wat er gebeurt wanneer je de leerling in verwarring brengt, chaos creëert, hem prikkelt en uitdaagt.
Provocatieve Coaching Adelka Vendl UNLP.
Tweet dit bericht! Provocatief zijn betekent proactief coachen met een flinke dosis humor en scherpzinnigheid. Het heeft als voordeel dat je coaching vrijer maakt en je cliënten zelfstandiger. Er zijn vele voorbeelden van coachingstechnieken binnen de provocatieve psychologie. In deze blog lees je de voordelen over de provocatieve techniek: Onderbreek je cliënt.
Provocatief coachen.
Als je de methode van provocatief coachen wilt leren, is het boek lachen met lef van Anneke Dekkers en Karin de Galan een uistekende intro. Provocatief coachen is een methode die de klant met warmte en humor uitdaagt om te gaan staan voor wat hij echt wil en in beweging te komen.
Provocatief coachen Equilibrium.
29 september 30 september. Bijscholing Provocatief coachen. Start 9.15 uur t/m 17.30 uur. Het gaat om een tweedaagse training. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. Meer weten over de: trainers. Meer over de bijscholing: Provocatief coachen.
provocatief coachen Karen Walthuis.
Provocatief coachen is een onorthodoxe, intuïtieve, speelse en dus liefdevolle manier van mensen begeleiden. Misschien werkt het woord provocatief direct weerstand of protest in je op! Dan is dat mooi, want dat was ook precies de bedoeling van Frank Farrelly, de grondlegger van de provocatieve therapie, waar provocatief coachen uit voortgekomen is.
Module provocatief coachen.
Misschien is Provocatief coachen een nieuw begrip voor jou of mogelijk heb je al gesnuffeld aan provocatief coachen en merk je dat het virus je te pakken heeft. Je ziet de mogelijkheden en de vrijheden en je wilt er méér van.
Provocatief coachen door Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg Boek Managementboek.nl.
Maar belangrijk: doe het vanuit een stevige relatie op basis van respect, betrokkenheid en humor. Dit boekje heb ik aangeschaft naar aanleiding van een indrukwekkende lezing/workshop over provocatief coachen. Aan de hand van vele voorbeelden maken de auteurs inzichtelijk hoe en waarom provocatief coachen werkt.

Contacteer ons