Op zoek naar provocatief coachen?

provocatief coachen
Opleiding Provocatief coachen Blankestijn Partners.
Opleiding Provocatief coachen. Leer uitdagend coachen o.l.v. Provocatief coachen is niet een zoveelste variant van coachen. Het is een wezenlijk andere benadering van adviseren, begeleiden en coachen, waarbij de provocatieve coach niet optreedt als de deskundige die een oplossing weet of bedenkt.
Wat is provocatief coachen? NLP Provocatief MindSonar IEP Nederland.
Provocatief Uitdagend helpen. Provocatieve opleidingen Maak u het provocatief coachen eigen. Jaartraining provocatief coachen Een jaar demonstraties en oefeningen. Tweede jaar provocatief coachen Doorgaan met provocatief coachen. Korte trainingen Compacte trainingen enkele dagen. Introductie provocatief coachen Toegangspoort naar de provocatieve stijl.
Provocatief coachen: boeken, artikelen, video's.'
Ik heb ook verschillende boeken over provocatief coachen geschreven. Samen met Karin de Galan.: Lachen met lef. Provocatief coachen in woord en beeld. Lachen met lef is in 2016 als nieuw boek herdrukt: Provocatief coachen, plaag je klant de goede kant uit.
Provocatief coachen.
Dit is de boodschap van Provocatief coachen. Het is een bijzonder helder en inspirerend geschreven boek. Arianne van Galen, coach en opleider. Provocatief coachen in vogelvlucht. Deel 1: Basishouding en basisvaardigheden provocatief coachen. Deel 2: 18 provocatieve technieken stap voor stap.
8 tips om te starten met provocatief coachen.
Wil je zelf provocatief leren coachen? Uiteraard is het niet mogelijk om de erfenis van Frank Farrelly tot 8 stappen te reduceren, heel veel meer valt er te leren tijdens een opleiding provocatief coachen! Kom en laat je verrassen tijdens een kennismakingsavond, introductietraining of Masterclass.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Vraag nu mijn brochure aan. Wat is provocatief trainen en coachen? Een beetje prikkelen, een beetje plagen, overdrijven, je bewust van den domme houden, samen over een soms lastige situatie lachen en zo ruimte scheppen voor relativering of een andere benadering.
Provocatief coachen door Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg Boek Jongbloed.nl.
Sorry dat ik lol heb in mijn werk. Provocatief coachen als de omgekeerde wereld. In gedachten hoorde ik jou weer lachen! Werkzame factoren in provocatieve coaching. Training in provocatief coachen. Op werkdagen voor 2300: uur besteld, volgende dag in huis.
Training Provocatief Coachen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Loopt u met de traditionele hulpverlenende stijl van coachen vast? Dan is het provocatief coachen een uitkomst. Provocatief coachen is een relativerende manier van coachen. U zegt wat u denkt, maar doet daar een flinke schep bovenop. Hierdoor ontregelt en doorbreekt u vaste patronen en schept u ruimte voor relativering en humor.
provocatief coachen Karen Walthuis.
de uitdagende houding: liefdevol, speels en intuïtief. Wat is provocatief coachen? Provocatieve coaching is een onorthodoxe, intuïtieve, liefdevolle en speelse manier van coachen. Misschien werkt het woord provocatief direct weerstand of protest in je op! Dan is dat mooi, want dat is ook precies de bedoeling.
Provocatief coachen. Coachen waar het pijn doet.
Verbinding maken is niet het eerste waar je aan denkt als je de term provocatief coachen hoort. Toch is een werkzame provocatieve interventie júist een teken van ultieme verbinding en van intimiteit. Provocatief coachen is als het plagerig contact tussen twee goede vrienden.

Contacteer ons