Resultaten voor provocatief coachen

provocatief coachen
Provocatief coachen: 46 voorbeelden en technieken Provocatieve Bibliotheek van Vendl.
De techniek die je nu gaat leren, is een prachtige manier van provocatief coachen, terwijl het eigenlijk totaal niet provocatief is. Het veroorzaakt echter wel degelijk het effect van provocatief coachen. Eerder in dit artikel leerde je al dat je bij provocatief coachen gebruikmaakt van omgekeerde psychologie.
Specialisatiedag Provocatief Coachen ICM opleidingen trainingen.
Je past provocatief coachen met vertrouwen toe in de praktijk. Deze specialisatiedag is bedoeld voor coaches die hun kennis en vaardigheden op het gebied van provocatief coachen willen versterken. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.
Opleiding: Opleiding tot provocatief coach/psycholoog Springest.
De groepen zijn hecht en betrokken bij elkaar. Bij provocatief coachen is het leren door doen vanaf de eerste minuut. Een opleiding met veel resultaat. Door provocatief te leren coachen komt u tot betere resultaten in coaching, training en therapie.
bol.com Provocatief coachen 9789055944514 J. Wijnberg Boeken.
Provocatief coachen is een heerlijk boek om weg te lezen. Geschreven met een gezonde dosis humor en voor iedereen toegankelijk. Een absolute aanrader wanneer je eens op een andere manier met clienten om wilt gaan. Ook voor gesprekken in het dagelijks leven is dit een handige methode.
Provocatief coachen door Jaap Hollander Managementboek.nl.
Dat overkwam mij in een coachgesprek waarin de techniek van provocatief coachen heb toegepast. En we vonden het allebei plezierig. Ik had haar voorbereid dat ik deze controversiële techniek zou toepassen en had haar gevraagd of zij daar bezwaar tegen had.
Wat is provocatief coachen? Lees het hier IEP Nederland.
Provocatief coachen is een prikkelende manier van helpen; een unieke cocktail van warmte, uitdaging en humor. Provocatief coachen is vaak effectief waar de klassieke benadering tekort schiet. In dit artikel. Wat is provocatief coachen? Heel kort: definitie, ontstaan, provocatief coachen in Nederland.
Provocatief coachen Boek Anneke Dekkers, Karin de Galan 9789462720466 online bestellen Thema.nl.
De dvd bij de eerste druk die nuttige voorbeelden van provocatief coachen gaf, is in deze verder ongewijzigde herdruk achterwege gelaten. De twee auteurs verzorgen opleidingen in provocatief coachen. Dit boek is bruikbaar voor iedereen coaches en niet-coaches die de communicatie met mensen in de werkomgeving wil versterken.
Workshop introductie Provocatief Coachen Amersfoort Leusden.
Home Workshops Introductie Provocatief Coachen. Introductie Provocatief Coachen. Maak kennis met Provocatief Coachen. Ben jij op zoek naar een nieuwe manier van coachen en begeleiden? Een methode die voorbij conventioneel coachen gaat? Provocatief coachen is een positieve coachingstechniek waarin humor, warmte en uitdaging centraal staan.
Provocatief coachen LVSA.
Met deze training kun je, in combinatie met oefenen in de praktijk, het volgende bereiken.: je weet wat de principes van provocatief coachen zijn.; je hebt inzicht in de effecten en toepasbaarheid van provocatief coachen.; je kunt de meest belangrijke technieken van het provocatief coachen toepassen op beginniveau.;
Provocatief coachen: uitdagend effectief Voltone.nl.
Home Provocatief coachen. Provocatief coachen is een nieuwe, frisse en onorthodoxe manier van coachen. Als provocatief coach werken we vanuit de HUW-houding, een unieke basishouding van Humor, Uitdaging en Warmte. Dé manier om het onuitspreekbare boven tafel te halen, het zware dragelijk te maken.

Contacteer ons