Zoeken naar provocatief coachen

provocatief coachen
Provocatief coachen.
Niet veel later bood het IEP voor het eerst een jaartraining aan over provocatief coachen en het was dudelijk: die ging ik volgen! Tijdens de opleiding leerde ik Anneke Dekkers kennen en samen zijn we coaches gaan opleiden in deze methode.
provocatief coachen Karen Walthuis.
Wat is provocatief coachen? Provocatieve coaching is een onorthodoxe, intuïtieve, liefdevolle en speelse manier van coachen. Misschien werkt het woord provocatief direct weerstand of protest in je op! Dan is dat mooi, want dat is ook precies de bedoeling. Frank Farrelly, de grondlegger van de provocatieve therapie, wilde niet voor niets zijn manier van werken aanvankelijk protesttherapie noemen.
Opleiding provocatief coachen/therapie Wijnberg Wijnberg Psychologen.
Met provocatief coachen komen ineens cliënten in beweging, die bij het traditionele coachen blijven hangen in oude patronen. Ineens zit uw moeilijkste cliënt te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu @N!
Wat is Provocatief Coachen? Een verfrissende stijl van coachen!
Provocatief Coachen en Omdenken. Wat is Provocatief Coachen. Een verfrissende nieuwe stijl van coachen! Provocatieve Coaching is voor mensen die willen veranderen en los willen komen van patronen. Het is een snelle, speelse, humorvolle, uitdagende en confronterende, maar wel respectvolle manier van coachen.
Wat is provocatief coachen? NLP Provocatief MindSonar IEP Nederland.
Voorjaarsvierdaagse Provocatief Coachen. Zomervierdaagse Provocatief Coachen. Najaarsvierdaagse Provocatief Coachen. Certificatie Provocatief Coach. Tweede jaar provocatief coachen Doorgaan met provocatief coachen. Diplomering Provocatief Coach. Register van Provocatieve Coaches. Korte trainingen Compacte trainingen enkele dagen. Introductie provocatief coachen Toegangspoort naar de provocatieve stijl.
Provocatief Bewezen effect.
Link met onze andere methodes. Je zou provocatief coachen net zo goed OMA-coaching kunnen noemen: Oplossingsgericht, Motiverend, ACT-based coachen. Ik heb namelijk ontdekt dat er allerlei interessante parallellen zijn tussen provocatief coachen en de andere methoden waar wij training in geven.
Provocatief coachen. Coachen waar het pijn doet.
Provocatief coachen: een hoogste vorm van verbinding. Verbinding maken is niet het eerste waar je aan denkt als je de term provocatief coachen hoort. Toch is een werkzame provocatieve interventie júist een teken van ultieme verbinding en van intimiteit. Provocatief coachen is als het plagerig contact tussen twee goede vrienden.
maandartikel.
De Provocatieve coach: en nu maar hopen dat ze gaan klagen. Door Anneke Dekkers. Anneke Dekkers is provocatief coach, trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Training Provocatief Coachen. Training Provocatief Coachen. Eerst volgende startmoment: 04-09-2018. Provocatief coachen is een humoristische en relativerende manier van coachen en begeleiden. Je zegt wat je denkt, maar doet daar in onder andere houding en mimiek een flinke schep bovenop.
Provocatief coachen door Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg Boek Managementboek.nl.
Maar belangrijk: doe het vanuit een stevige relatie op basis van respect, betrokkenheid en humor. Dit boekje heb ik aangeschaft naar aanleiding van een indrukwekkende lezing/workshop over provocatief coachen. Aan de hand van vele voorbeelden maken de auteurs inzichtelijk hoe en waarom provocatief coachen werkt.

Contacteer ons