Op zoek naar provocatief coachen?

provocatief coachen
maandartikel.
De Provocatieve coach: en nu maar hopen dat ze gaan klagen. Door Anneke Dekkers. Anneke Dekkers is provocatief coach, trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust.
Provocatief Coachen.
Provocatief Uitdagende stijl van helpen. Provocatieve opleidingen Maak u het provocatief coachen eigen. Jaartraining provocatief coachen Een jaar demonstraties en oefeningen. Mijn leidinggevende overtuigen van het nut van de jaartraining. Tweede jaar provocatief coachen Doorgaan met provocatief coachen. Korte trainingen Compacte trainingen enkele dagen.
Provocatief coachen YouTube.
http//annekedekkerswerkt.nl: fragment van een provocatief gesprek. Hoe komt het nu dat de klant almaar uit blijft stellen? Niet doet wat hij wil? Provocatief coach is Anneke Dekkers. En ja, heus, je hoort te onderbreken. Kijk op de website http//annekedekkerswerkt.nl: voor meer informatie over provocatief coachen.
Vendl provocatief coachen Vendl Provocatief coachen.
Heleen de Jonge. Boek Provocatief coachen. Opleidingen Provocatief coachen. Opleidingen provocatief coachen. Provocatieve psychologie: Meesterschap in coaching! Provocatieve interventies in bedrijven. Meer leren en sneller inzicht. Praktijk Vendl Provocatief coachen. Provocatief coachen: direct in actie en duurzaam resultaat. The Coaching Fellowship.
Training Provocatief Coachen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Loopt u met de traditionele hulpverlenende stijl van coachen vast? Dan is het provocatief coachen een uitkomst. Provocatief coachen is een relativerende manier van coachen. U zegt wat u denkt, maar doet daar een flinke schep bovenop. Hierdoor ontregelt en doorbreekt u vaste patronen en schept u ruimte voor relativering en humor.
Provocatief coachen basis.
Enkele basisvaardigheden van Provocatief coachen zelf kunnen toepassen en daarmee nog effectiever zijn in uw werk en de resultaten die u behaalt. Bewust kunnen kiezen tussen traditionele of provocatieve interventies. Verlagen van stress. Na het volgen van de introductietraining krijgt u 25% korting bij inschrijving voor de training Provocatief Coachen.
Wat is provocatief coachen?
Verder bieden we, voor de echte provocatieve die-hards een tweede jaar provocatief coachen aan, maar de jaartraining is een op zichzelf staand, compleet geheel. En voor de echte adepten is er daarna zelfs nog een doorgaande training Provocatief coachen voor gevorderden.
Introductietraining provocatief coachen.
Provocatief Uitdagende stijl van helpen. Provocatieve opleidingen Maak u het provocatief coachen eigen. Jaartraining provocatief coachen Een jaar demonstraties en oefeningen. Mijn leidinggevende overtuigen van het nut van de jaartraining. Tweede jaar provocatief coachen Doorgaan met provocatief coachen. Korte trainingen Compacte trainingen enkele dagen.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Vraag nu mijn brochure aan. Wat is provocatief trainen en coachen? Een beetje prikkelen, een beetje plagen, overdrijven, je bewust van den domme houden, samen over een soms lastige situatie lachen en zo ruimte scheppen voor relativering of een andere benadering.
Provocatief coachen.
Van provocatieve therapie naar provocatief coachen is een kleine stap. Als je de methode van provocatief coachen wilt leren, is het boek lachen met lef van Anneke Dekkers en Karin de Galan een uistekende intro. Provocatief coachen is een methode die de klant met warmte en humor uitdaagt om te gaan staan voor wat hij echt wil en in beweging te komen.

Contacteer ons