Op zoek naar provocatief coachen?

provocatief coachen
Provocatief coachen van een leerling Leraar24.
Provocatief coachen van een leerling. Redactie Leraar24 Gepubliceerd op 08 februari 2011. iframe width440" height270" frameborder0" allowscreen. Empathie, Erkenning, Luisteren? Vergeet het maar! Hier leer je en ervaar je wat er gebeurt wanneer je de leerling in verwarring brengt, chaos creëert, hem prikkelt en uitdaagt.
Provocatieve Coaching Adelka Vendl UNLP.
Tweet dit bericht! Provocatief zijn betekent proactief coachen met een flinke dosis humor en scherpzinnigheid. Het heeft als voordeel dat je coaching vrijer maakt en je cliënten zelfstandiger. Er zijn vele voorbeelden van coachingstechnieken binnen de provocatieve psychologie. In deze blog lees je de voordelen over de provocatieve techniek: Onderbreek je cliënt.
Provocatief coachen: uitdagend effectief Voltone.nl.
Provocatieve individuele coaching. Introductietraining provocatief coachen. Opleiding Provocatief Professional. Coachingsopleiding tot Provocatief Coach. Home Provocatief coachen. Provocatief coachen is een nieuwe, frisse en onorthodoxe manier van coachen. Als provocatief coach werken we vanuit de HUW-houding, een unieke basishouding van Humor, Uitdaging en Warmte.
Provocatief coachen Equilibrium.
29 september 30 september. Bijscholing Provocatief coachen. Start 9.15 uur t/m 17.30 uur. Het gaat om een tweedaagse training. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. Meer weten over de: trainers. Meer over de bijscholing: Provocatief coachen.
bol.com Provocatief coachen 9789055944514 Jaap Hollander Boeken.
Provocatief coachen is een heerlijk boek om weg te lezen. Geschreven met een gezonde dosis humor en voor iedereen toegankelijk. Een absolute aanrader wanneer je eens op een andere manier met clienten om wilt gaan. Ook voor gesprekken in het dagelijks leven is dit een handige methode.
Module provocatief coachen.
Misschien is Provocatief coachen een nieuw begrip voor jou of mogelijk heb je al gesnuffeld aan provocatief coachen en merk je dat het virus je te pakken heeft. Je ziet de mogelijkheden en de vrijheden en je wilt er méér van.
Provocatief coachen door Jaap Hollander, Jeffrey Wijnberg Boek Managementboek.nl.
Maar belangrijk: doe het vanuit een stevige relatie op basis van respect, betrokkenheid en humor. Dit boekje heb ik aangeschaft naar aanleiding van een indrukwekkende lezing/workshop over provocatief coachen. Aan de hand van vele voorbeelden maken de auteurs inzichtelijk hoe en waarom provocatief coachen werkt.
Provocatief Coach Level 2 Item Categories Vind een goede coach.
View Detail Roovers, Lex. Provocatief Coach Level 2 Provocatieve Coaches. Je zoekt een coach en je durft een uitdaging aan. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Immers provocatief coachen is niet zomaar iets. Ik ga samen met je, jouw onzekere reis aan.
Opleiding provocatief coachen.
Daarnaast verzorgt hij trainingen en opleidingen om het provocatief coachen verder te verspreiden. Wat ga je leren tijdens deze opleiding provocatief coachen. Basismodule provocatieve coachingsvaardigheden. In deze basismodule leer je alles over.: de oorsprong van provocatief coachen. de visie op provocatief coachen.
Provocatief coachen Scriptum.
Psychologen Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg zetten alle gangbare psychologische tradities op de kop met hun provocatieve stijl van coachen. Met een gefundeerde theorie, praktische toepassingen en concrete oefeningen reiken zij de hulpverlener een vernieuwende aanpak aan. De provocatieve stijl is een manier van communicatie die humor en uitdaging combineert met speelsheid, confrontatie en goed contact.

Contacteer ons