Resultaten voor provocatief coachen

provocatief coachen
Wat is provocatief coachen?
Vervolgtraining provocatief coachen. Verder bieden we, voor de echte provocatieve die-hards een tweede jaar provocatief coachen aan, maar de jaartraining is een op zichzelf staand, compleet geheel. En voor de echte adepten is er daarna zelfs nog een doorgaande training Provocatief coachen voor gevorderden.
Provocatief Bewezen effect.
Je zou provocatief coachen net zo goed OMA-coaching kunnen noemen: Oplossingsgericht, Motiverend, ACT-based coachen. Ik heb namelijk ontdekt dat er allerlei interessante parallellen zijn tussen provocatief coachen en de andere methoden waar wij training in geven. Ook provocatief coachend kun je de werkzame elementen van de genoemde coachmethoden inzetten.
Provocatieve therapie en coaching door de sparrende coach.
Provocatieve therapie en coaching door de sparrende coach. Provocatieve therapie/coaching is een nieuwe, frisse en onorthodoxe manier van coachen. De therapeut plaagt en kietelt en heeft daar zichtbaar plezier in. Hij zegt wat hij denkt. Een provocatieve therapeut is een geweldige sparringspartner en weet je als geen ander op ludieke wijze weer in beweging te brengen. Tijdens een provocatief gesprek zul je je waarschijnlijk wel eens afvragen waar de coach mee bezig is.
Opleiding: Opleiding Provocatieve Coach Springest.
Wil je provocatief coachen effectiever inzetten en meer in het moment kunnen coachen? Vendl biedt provocatief coachen aan in combinatie met improvisatietechnieken. De opleiding is gebaseerd op Provocative therapy van Frank Farelley grondlegger en Pro still van Noni Höfner provocatief psycholoog.
Provocatief coachen YouTube.
http//annekedekkerswerkt.nl: fragment van een provocatief gesprek. Hoe komt het nu dat de klant almaar uit blijft stellen? Niet doet wat hij wil? Provocatief coach is Anneke Dekkers. En ja, heus, je hoort te onderbreken. Kijk op de website http//annekedekkerswerkt.nl: voor meer informatie over provocatief coachen.
maandartikel.
De Provocatieve coach: en nu maar hopen dat ze gaan klagen. Door Anneke Dekkers. Anneke Dekkers is provocatief coach, trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust.
Provocatief coachen met humor en zelfspot VVN Academie.
En dat is echt iets anders dan alleen provoceren. De basis van provocatief coachen is, net als bij motiverende gespreksvoering, de respectvolle houding van jou als hulpverlener: in contact en met compassie, vanuit vertrouwen in de ander, met humor en met gebruik van ieders vermogen tot zelfspot.
Introductietraining provocatief coachen.
Dus als u nog aftrekposten nodig hebt en u wilt eens iets nieuws proberen, kom dan een dagje lachen bij onze introductietraining provocatief coachen. Wie weet, misschien helpt het. Provocatief coachen is een nieuwe cocktail van liefde, humor en uitdaging.
Provocatief coachen.
Dit is de boodschap van Provocatief coachen. Het is een bijzonder helder en inspirerend geschreven boek. Arianne van Galen, coach en opleider. Provocatief coachen in vogelvlucht. Deel 1: Basishouding en basisvaardigheden provocatief coachen. Deel 2: 18 provocatieve technieken stap voor stap.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Vraag nu mijn brochure aan. Wat is provocatief trainen en coachen? Een beetje prikkelen, een beetje plagen, overdrijven, je bewust van den domme houden, samen over een soms lastige situatie lachen en zo ruimte scheppen voor relativering of een andere benadering.

Contacteer ons