Meer resultaten voor provocatief coachen

provocatief coachen
Provocatief coachen Kracht creativiteit en autonomie.
02 juli 2014 Bart van den Belt Leiderschap. Heb je gehoord van provocatief coachen of ben je benieuwd hoe dat je kan helpen om meer zelfverzekerd te worden of eindelijk duidelijk te krijgen welke kant je op wil? Provocatief coachen is uiterst liefdevol en positief ingestoken maar komt aan de andere kant ook uitdagend en orthodox over. Dat heeft te maken met de communicatiestijl die de coach zal gebruiken.
Provocatief Coachen.
Je diepere onbewuste richting en motivatie. Aanvraag in-company training Vul dit in dan bellen wij u! NLP achtergrond Kennis opdoen over NLP. NLP Bibliotheek Artikelen en posts over NLP. Training Provocative Starter Kit. Training 25 Farrelly Factoren. Provocatief werken met teams. Humor Worx with Phil. De kunst van het kwetsen. Aanvraag in company training. Wat is provocatief coachen? Provocatief coachen is een pittige nieuwe cocktail van liefde humor en uitdaging.
Wat is provocatief coachen?
Klik hier voor meer informatie over deze training. Voooronderstellingen van het provocatieve coachen. In ons eerste boek over provocatief coachen met de toepasselijke titel Provcatief coachen zetten we de uitgangspunten op een rijtje. Hieronder vindt u een beknopte versie van het eerste hoodfdstuk. Klik hier voor meer provocatieve boeken. Het meest persoonlijke is universeel. Wie als traditionele coach of therapeut de stelling hoog in het vaandel draagt dat ieder mens uniek is zal daar sterk door worden beïnvloed.
bol.com Provocatief coachen J. Wijnberg J. Hollander 9789055944514 Boeken.
3.5 van de 5 2 reviews. Afbeelding 1 van 2. Coaches trainers en therapeuten zijn opgeleid om hun cli en naar de mond te praten. Elk probleem wordt serieus genomen en de vertrouwensrelatie moet ten koste van alles in stand worden gehouden.
Introductietraining provocatief coachen.
Coach toegeeflijk Oké je bent niet uitgeblust. Live demonstraties met deelnemers. Contrastdemonstratie traditioneel versus provocatief werken. Principes van het provocatief coachen. Provocatief coachen wanneer wel en wanneer niet? Oefening Maar waarom is dat dan een probleem? Provocatief coachen ter plekke met supervisie. De volgende accreditaties zijn toegekend. Bij accreditaties die aangevraagd zijn staat het aantal punten vermeld dat in het verleden is toegekend. Het NIP Nederlands Instituut voor Psychologen 65 punten. Registerplein 2 punten in de vrije ruimte. De NBVH 6 punten. De LVSC 15 PE-punt. Accreditatie voor 2017 is aangevraagd. Inschrijven Reserveren Download brochure.
maandartikel.
Anneke Dekkers is provocatief coach trainer en ontdekker. Ze geeft regelmatig trainingen en workshops provocatief coachen. Maar ze is altijd in voor meer. Dus vraag haar gerust. Kijk voor de provocatieve opleidingen en workshops op de site www.lachenmetlef.nl. Provocatieve gespreksvoering is een nieuwe vrolijke en bevrijdende manier om te communiceren. Humor warmte en uitdaging vormen de basishouding. Je zegt wat je denkt maar doet daar een flinke schep er bovenop. Je ontregelt en doorbreekt vaste patronen. En het mooie is dat het werkt. Mensen worden assertiever krijgen meer zelfvertrouwen durven meer en hebben een realistischer kijk op zichzelf en de omgeving. Clinten die ja-maren en niet willen. Clinten in beweging krijgen is soms een eitje maar meestal niet.
Opleiding provocatief coachen/therapie Wijnberg Wijnberg Psychologen.
Een frisse wind waait door de coachingswereld! Na twintig jaar knikken en hummen is ons vakgebied toe aan de uitdagende stijl van helpen. Nu is er provocatief coachen de revolutionaire nieuwe cocktail van humor warmte en uitdaging. Met provocatief coachen komen ineens cliënten in beweging die bij het traditionele coachen blijven hangen in oude patronen. Ineens zit uw moeilijkste cliënt te roepen dat hij wèl de moeite waard is dat hij het wèl kan en dat hij het nu @N! Is dit een droom? Nee dit is een provocatief principe in actie Als je wilt dat de ezel vooruitgaat trek hem dan eens aan zijn staart. Deze opleiding tot provocatief coach is een gedegen en ook een flexibele training.
Provocatief coachen Boek Anneke Dekkers 9789462720466 online bestellen Thema.nl.
Provocatief coachen door Anneke Dekkers over communicatie. ISBN 9789462720466. Thema.nl voor boeken die werken!
Provocatief coachen. Coachen waar het pijn doet.
Als het niet opschiet in de coaching moet je soms de pijn van je coachee vergroten. Provocatief coachen is een prima middel om het leerproces te bevorderen.
Training Provocatief Coachen Boertien Vergouwen Overduin.
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox. Velden met een zijn verplicht. Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Boertien Vergouwen Overduin. Vraag nu mijn brochure aan. Wat is provocatief trainen en coachen? Een beetje prikkelen een beetje plagen overdrijven je bewust van den domme houden samen over een soms lastige situatie lachen en zo ruimte scheppen voor relativering of een andere benadering.

Contacteer ons