Meer resultaten voor provocatief coachen

provocatief coachen
Opleiding Provocatief coachen Blankestijn Partners.
Opleiding Provocatief coachen. Leer uitdagend coachen o.l.v. Provocatief coachen is niet een zoveelste variant van coachen. Het is een wezenlijk andere benadering van adviseren, begeleiden en coachen, waarbij de provocatieve coach niet optreedt als de deskundige die een oplossing weet of bedenkt.
Opleiding Provocatief Coachen Groepsmaatschappelijkwerk.nl.
Adélka heeft naast het volgen van de opleiding provocatief coachen in Nederland, ook trainingen gevolgd bij Noni Hofner eigenaresse van het Duitse instituut voor provokatieve therapie en Nick Kemp oprichter van het association for provocative therapy in Engeland. Adélka Vendl geeft al meer dan 10 jaar trainingen aan trainers coaches.
Provocatief coachen. Coachen waar het pijn doet.
Provocatief coachen: een hoogste vorm van verbinding. Verbinding maken is niet het eerste waar je aan denkt als je de term provocatief coachen hoort. Toch is een werkzame provocatieve interventie júist een teken van ultieme verbinding en van intimiteit. Provocatief coachen is als het plagerig contact tussen twee goede vrienden.
Wat is Provocatief Coachen? Een verfrissende stijl van coachen!
Provocatief Coachen en Omdenken. Wat is Provocatief Coachen. Een verfrissende nieuwe stijl van coachen! Provocatieve Coaching is voor mensen die willen veranderen en los willen komen van patronen. Het is een snelle, speelse, humorvolle, uitdagende en confronterende, maar wel respectvolle manier van coachen.
Provocatief coachen: boeken, artikelen, video's.'
Ik heb ook verschillende boeken over provocatief coachen geschreven. Samen met Karin de Galan.: Lachen met lef. Provocatief coachen in woord en beeld. Lachen met lef is in 2016 als nieuw boek herdrukt: Provocatief coachen, plaag je klant de goede kant uit.
Provocatief Bewezen effect.
Link met onze andere methodes. Je zou provocatief coachen net zo goed OMA-coaching kunnen noemen: Oplossingsgericht, Motiverend, ACT-based coachen. Ik heb namelijk ontdekt dat er allerlei interessante parallellen zijn tussen provocatief coachen en de andere methoden waar wij training in geven.
Provocatief coachen.
Als je de methode van provocatief coachen wilt leren, is het boek lachen met lef van Anneke Dekkers en Karin de Galan een uistekende intro. Provocatief coachen is een methode die de klant met warmte en humor uitdaagt om te gaan staan voor wat hij echt wil en in beweging te komen.
Provocatief coachen: 46 voorbeelden en technieken beste tips! Provocatieve Bibliotheek van Vendl.
Schaf dan de boeken aan van bovengenoemde auteurs. Adélka Vendl: U lijkt me een vrij hopeloos geval 2295., Anneke Dekkers: Provocatief coachen 2495., Kijk ook eens in onze provocatieve bibliotheek. Tagged: Provocatief Coachen, Provocatief, coachen. Newer Post E-boek provocatief coachen.
Provocatief coachen YouTube.
Oplossingsgericht coachen Duration: 335. Solvitas 2082, views. Provocatief coachen: tip11 ga mee in negatieve energie en overdrijf Duration: 333. Anneke Dekkers 1215, views. Provocatief coachen: De dobberende doener. IEP Nijmegen Duration: 2626. IEP Nijmegen 9254, views. Masterclass Provocatief Coachen Duration: 14240.
Provocatief coachen.
De sfeer in de workshop is die van een provocatieve sessie: door de talloze oefensituaties en door veel te lachen ervaar je het bevrijdende effect dat provocatief coachen heeft op de coach en de cliënt. Data: 23 en 24 juni 2018.

Contacteer ons