Zoeken naar coach training

coach training
Personal training.
Personal Trainer; een persoonlijke trainer die je helpt te motiveren en resultaten te behalen met alle moderne technische tools die ons ter beschikking staan. Lars Tegelaars Personal Training Nutrition verzorgt als exclusief partner van Sportcentrum Coach, complete training en voeding programma's.
Trainingen Coachcenter.
Voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de basisprincipes en basisvaardigheden van coaching hebben wij een tweedaagse Introductietraining Coaching ontwikkeld. De Introductietraining Coaching is bedoeld voor professionals die zich de basis van coaching eigen willen maken en direct op de werkvloer willen kunnen toepassen, maar nog niet direct professioneel coach hoeven te worden.
Coaching Basics Basisvaardigheden van coaching alba-academie.
Voor wie is Coaching Basics bedoeld? Deze korte intensieve cursus is bedoeld voor iedereen die de grondhouding en basisvaardigheden van coaching onder de knie wil krijgen, maar niet per se coach wil worden. De cursus is bijzonder geschikt voor managers, professionals, consultants, bedrijfsadviseurs, bedrijfscommunicatiespecialisten, HRM-adviseurs etc, die snel en effectief willen leren coachen op Foundation niveau.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
De Master 1 training is een vereiste om de coach opleiding te kunnen afronden. Mocht je niet in staat zijn de Master 1 te volgen vóór de start van de coach opleiding, neem dan contact met ons op. De route naar coach begin je dus idealiter met de Master 1 training.
Actief en gezond met Pulles Personal Training Coaching.
De trainers bij Pulles Personal Training Coaching hebben elk hun eigen specialisme en vooropleiding. Hierdoor zijn ze goed inzetbaar in verschillende situaties en voor een variëteit aan klanten. Maar de personal training gaat verder. Klanten van Pulles Personal Training Coaching kunnen ook digitaal begeleid worden met De Digitale Coach.
Online Personal Training Frank den Blanken PT.
Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen voor 3, 6 of 12 maanden. Waarom zou je mij als coach willen? Ik heb mannen en vrouwen begeleid, veelal gericht op fysieke doelen, 1-op-1, via e-mail en online voor meer dan 10 jaar.
Agile Coach Training Agile Coaching Institute.
Agile Coach Training. Agile Coaching Institute has a full slate of classes and competence building programs to develop agile coaching skills from those needed by a. ScrumMaster of one or a few teams all the way up to the highly skilled program-level multi-team Agile Coach.
Co-Active Training Institute.
For the last 25 years the Coaches Training Institute CTI has been offering the gold-standard in coach training and leadership development for individuals and organizations. We are excited to share that CTI is now the Co-Active Training Institute: creating a new language of leadership.
Agile Coach Opleiding met Non-IT Focus Agile Scrum Group.
1-op-1 coaching en mentoring: je leert Scrum Masters, managers en andere collegas coachen. Agile transformaties veranderkunde: op basis van onder andere de theorie van Kotter en de theorie over het Agile Transformatiewiel leer je transformaties begeleiden. Je krijgt de kans om deze gedegen theorieën toe te passen op de eigen organisatie. Agile leiderschap: je leert het management meenemen in Agile werken en Agile leidinggeven aan Agile organisaties. Natuurlijk starten we met een gedegen uitleg over wat Agile Leiderschap is. Opschalen van Agile werken: er zijn meerdere frameworks om Agile op te schalen. In deze training krijg je een introductie in SAFe en het Spotify model. Ook eenvoudigere modellen als Scrum of Scrums komt aan bod. Vervolgens wordt besproken welke framework het best zou passen bij jouw organisatie of organisatieonderdeel. Aan het eind van deze opleiding heb je kennisgemaakt met een schat aan inzichten, praktijkvoorbeelden, vaardigheden en leerervaringen. Waarom Agile Scrum Group? Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Scrum voor IT én non-IT omgevingen. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze Agile Coach opleiding.
Trainer-coach veldvoetbal opleidingen KNVB.
Trainer Coach Zaalvoetbal III. UEFA B Futsal. Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen. Ontwikkelen van een voetbalconditionele teamplanning. Aan de slag in Dugout. Voorkomen van blessures. Eerste hulp bij voetbalongevallen. Nieuws en verhalen G-voetbal. Aan de slag met G-voetbal. G-voetbal in de buurt. Informatie voor trainers en begeleiders over g-voetbal. Medewerkers en contact G-voetbal. Trainer-coach veldvoetbal opleidingen. De KNVB biedt verschillende trainerscursussen aan. Bekijk hieronder welke. Pupillentrainer Lijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen?

Contacteer ons