Resultaten voor coach training

coach training
Coachingstrainingen Boertien Vergouwen Overduin.
Na deze praktijkgerichte training ben jij in staat op een humoristische en relativerende manier mensen te coachen en te begeleiden. Bekijk de training. NOBCO Professioneel Coach. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach? Bekijk dit programma, opgezet volgens NOBCO-richtlijnen en gegeven door ervaren topcoaches.
Training coaching basistechnieken professionele coach GITP.
Training Loopbaanbegeleiding Toon alle Coaching voor de professionele coach trainingen. Doelgroepen training Coaching: basistechnieken voor de professionele coach. De training Coaching: basistechnieken voor de professionele coach is bestemd voor coaches, leidinggevenden en professionals, die collega's' coachen of willen gaan coachen.
AgiliX Scrum en Agile Coaching.
Professional Agile Coach Training 16-17 Juni in Utrecht. Certified Innovation Games Training in Utrecht April 28-29. Scrum patterns Value Area's' Value Stream Fork published for feedback. Get a Free Copy of the book EMERGENT. AgiliX is certified LeSS coaching company.
MMS Coach Training Nederland MMS Worldwide Institute.
Daarnaast zullen de deelnemers aan zelfstudie doen door boeken van de boekenlijst te lezen en de virtuele Coach Training te volgen. De kosten voor de training is 12.500, inclusief al het materiaal behalve de verplichte boeken, twee nachten in een hotel en de maaltijden tijdens de eerste module.
Trainingen Coachcenter.
Heb je een vraag over een training? Hier kan je ons vinden! Noordeinde 35 Den Haag. Telefoon: 070 250 03 58. Mobiel: 06 411 39 199. Lees onze blogs! Zonder angst geen moed. Je bent wat je kiest. Wie goed luistert kan veel leren. Vind ons op Facebook! Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches NOBCO en de European Mentoring Coaching Council Netherlands EMCC. Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren coaches. Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award!
Lijfstijl Coaches Training, voeding en coaching.
LIJFSTIJL Optimaal aangevuld met 9 21 x personal training. Wil je alles uit de kast halen om in deze 12 weken het optimale uit training, voeding en coaching te halen. Dan is LIJFSTIJL V.I.P. Doordat de LIJFSTIJL Coach er letterlijk bovenop zit, is het SUCCES absoluut GEGARANDEERD.
Coachen als beroep ICM Opleidingen Trainingen.
Als coach of mediator lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen. Dit maakt coaching een verantwoordelijk, boeiend en inspirerend vak. Om op professionele wijze coachings of mediationtrajecten te verzorgen, is het belangrijk dat u zichzelf voortdurend blijft ontwikkelen. Op het gebied van coaching, biedt ICM u de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maakt u in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. U ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere uw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en instrumenten en hoe u om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches NOBCO. Bent u geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor u. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut NMI en geeft u een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. U ontwikkelt zich om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen. Coachen als beroep Trainingen. Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkelt u zeer gericht uw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.
MMS Coach Training Nederland MMS Worldwide Institute.
Daarnaast zullen de deelnemers aan zelfstudie doen door boeken van de boekenlijst te lezen en de virtuele Coach Training te volgen. De kosten voor de training is 12.500, inclusief al het materiaal behalve de verplichte boeken, twee nachten in een hotel en de maaltijden tijdens de eerste module.
Coach training Creative Consciousness.
On the 12th of April 2018 we will start with the English Coach training blocks and on the 13th of September we will start with the Dutch Coach training blocks. Master 1 is a prerequisite to start your coach training program.
Basis training KIES voor het KindKIES voor het Kind.
Deze training is geschikt voor professionals die de capaciteiten en mogelijkheden hebben om intensieve interventies uit te voeren gericht op de beïnvloeding van ouder-kindinteracties en empowerment. Het gaat daarbij om de coaching en ondersteuning van kinderen zowel individueel als in het groepsproces.

Contacteer ons