Resultaten voor vacature trainer coach

vacature trainer coach
Trainer, coach, docent vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Trainer, coach, docent vacatures. 197 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als trainer, coach, docent. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Vacature trainer, coach en interim MoreProfit.
MoreProfit zoekt een trainer, coach en interim. MoreTrainingen is een trainingsorganisatie met een verfrissende, eigentijdse en nieuwe kijk op zakelijke trainingen in het bedrijfsleven. Een onderdeel van MoreTrainingen is MoreProfit. Een ambitieuze nieuwe franchiseorganisatie op het gebied van trainen en coachen.
Trainer Coach-vacatures november 2019 Indeed.nl.
We zijn op zoek naar personal trainers die voor zichzelf willen beginnen. Gesponsord 3 dagen geleden Vacature opslaan. 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: coach trainer trainer communicatieve vaardigheden jobcoach loopbaancoach teamcoach onderwijs parttime manager coach trainer.
Vacatures Hockey.nl.
Foto: Frank Uijlenbroek. Bekijk de fotoreel. Hier vind je de actuele vacatures van hockeyclubs in Nederland en het buitenland. Zelf een vacature aanmelden? Gebruik hiervoor het formulier Vacature aanmelden. Internationale vacatures vind je ook op de website Recruitment 4 Hockey.
RSKV Erasmus / Internet / Nieuws / Vacature trainer/coach Erasmus 1.
Lees verder voor de volledige tekst van de vacature. De Rotterdamse studentenkorfbalvereniging Erasmus is met ingang van het seizoen 2014/15 op zoek naar een trainer/coach voor het eerste team. Erasmus is een kleine vereniging van zon 40 leden. Komend seizoen zal met twee teams worden deelgenomen aan de competitie. Het eerste team speelt op zaterdag in de 4 e klasse. Het tweede team speelt tijdens het veldseizoen in de midweekcompetitie. De ambitie voor de komende jaren is om Erasmus verder te laten groeien, zodat met drie teams aan de competitie deelgenomen kan worden. Erasmus 1 moet hierbij een stabiele 4 e klasser worden die op termijn mee kan doen om het kampioenschap. We zoeken een trainer/coach voor. het verzorgen van de trainingen van het eerste team op woensdag.; het coachen van het eerste team op zaterdag. We zoeken een trainer die.
Vacature trainer/coach Dames 1 Vorstenbossche Boys.
Vacature trainer/coach Dames 1 Vorstenbossche Boys. Voor het seizoen 2019-2020 is Vorstenbossche Boys op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor haar eerste dameselftal. Het eerste dameselftal speelt dit seizoen in de 4 e klasse KNVB en staat momenteel op een 2 e plaats.
3.000 vacatures voor Trainer, carrières in Nederland 27 new.
1411, Naarden, North Holland, Netherlands. Voor de ideale kandidaat geldt dat dit ongeveer je derde of vierde baan is en dat je ook ervaring hebt in een grote organisatie. 2 weken geleden. Trainer, leraar of coach Trainer, leraar of coach.
Vacatures trainers.
Voor het seizoen 2019-2020. Gevraagd 20 februari 2019 Categorie Trainers coaches. Enthousiaste trainer / coach gezocht omgeving Tilburg. Studenten handbal vereniging Tilburg zoekt trainer / coach voor seizoen 2019-2020! Aangeboden 14 februari 2019 Categorie Trainers coaches. Trainer zoekt: damesTeam in Limburg.
Personal trainer opleidingen. Diverse pakketten beschikbaar. Kijk snel.
Fitness Trainer B opleiding is een vervolgopleiding voor diegene die in het bezit zijn van het Fitness Trainer A diploma. Deze opleiding gaat vooral in op de aspecten die naar de consument gericht zijn en alle zaken die daar betrekking op hebben.
Vacature Trainer / Coach AFC IJburg AFC IJburg.
Vacature Trainer / Coach AFC IJburg. Vacature Trainer / Coach AFC IJburg. 1 april 2019 2300.: AFC IJburg is een relatief jonge voetbalvereniging met veel ruimte voor ontwikkeling. Met 1100 jongens en meiden, en een eerste elftal zijn we een voetbalvereniging voor iedereen, waar plezier voorop staat.

Contacteer ons