Zoeken naar coach amersfoort

coach amersfoort
De CoachZaak Amersfoort Coaching en training Als stress niet werkt.
Femke weet haar kwaliteiten op een heel natuurlijke manier met elkaar te combineren. Femke is een zeer prettig persoon om mee te werken. Ik heb een persoonlijke coach traject van Femke gehad en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weet precies de pijn punten naar boven te halen door middel van goed doorvragen goed luisteren en goed meeleven. Doordat zij dit zo goed doet kan zij de juiste tips methodes en oefeningen meegeven om desbetreffende probleem te verhelpen. Ze heeft mij zo goed geholpen dat ik haar erg dankbaar ben. Femke is heerlijk recht door zee werkt pragmatisch geen zweverige toestanden. Het is echt heel fijn om als coachee bij Femke te zijn!
Talent Coach. Coaching op het gebied van wonen werk en vrije tijd. talent coach.
Dankzij de begeleiding van Talent Coach maak ik nu de laatste stap naar zelfstandig wonen met nog maar weinig begeleiding. Ik kan nog steeds rekenen op ondersteuning bij mijn werk en vrije tijdsbesteding. Dit alles uitgevoerd door één begeleider. We helpen je om woonvormen op te zetten of ondersteuning te geven bij de realisatie daarvan. Wij ondersteunen je bij het vinden en behouden van een passende stage / werkplek / dagbesteding. Wij ondersteunen je bij het vinden en uitvoeren van passende vrijetijdsbesteding. Snelle en doelgerichte hulp op maat. 1 op 1 begeleiding.
Paardencoaching coaching met het paard als co-coach Nathalie Snijders Dieren AmersfoortPaardencoaching coaching met het paard als co-coach Amersfoort Nathalie Snijders.
Paardencoaching coaching met het paard als co-coach Amersfoort. Mijn naam is Nathalie Snijders en vanuit Stapvoets Coaching biedt ik paardencoaching vanuit een mooie locatie in de regio Amersfoort. Deze stapvoetse benadering is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of achtergrond die op een bijzondere manier inzichten wil verkrijgen over het functioneren van zichzelf en van zijn/haar systeem. Binnen de paardencoaching wordt een beroep gedaan op het natuurlijke gedrag van het paard. Paarden zijn kudde en vluchtdieren en screenen continu hun omgeving op mogelijk gevaar.
Anahata personal coaching Amersfoort.
Het is heel makkelijk. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf! Anahata Personal Coaching staat voor balans en groei in je leven en begeleid je vanuit de praktijk in Amersfoort in je persoonlijke ontwikkeling je hooggevoeligheid HSP vitaliteit en gezondheid. privé in je onderneming of op je werk. Anahata biedt complementaire zorg en begeleiding op maat. Je wilt graag iets anders je gedrag je gevoel je gedachten je vitaliteit je gezondheid je intuïtie of je energiesysteem. Of je hebt een droom ambitie een wens. Of je wilt jezelf accepteren zijn wie je bent en doen wat bij jou past. En het lukt je niet in je eentje. Coaching versterkt de blijheid dat wat jou plezier vrijheid en energie geeft.
HOME.
Is dat soms confronterend eenzaam? Wil je écht leren en wat bereiken in het leven? Kijk dan op de pagina. Training Inzicht in adhd. Als ervaringsdeskundige en gediplomeerd coach ben ik gespecialiseerd op het gebied van Adhd Add gedragsproblemen en aanverwante stoornissen. Samen met mij als coach ga je patronen doorbreken talenten benutten en daadwerkelijk verandering ervaren. Jij bent niet jouw aandoening. Ik help mensen om Adhd / Add te ervaren als een onderdeel van het leven. KINDEREN EN PUBERS OPVOEDEN MET ADHD. Dat valt niet mee! Hoe blijf je op een positieve manier omgaan met gedragsproblemen Adhd depressie of agressie bij kinderen? Hoe stel je grenzen zonder iedere keer boos te worden?
Mama Coach Vivian Vietje Verloskundige Coach.
coaching om tot bloei te komen.
GORTcoaching Vind uw coach in Amersfoort Coach Amersfoort.
Kies uw coach in Amersfoort. Welkom bij GORTcoaching team Amersfoort! Plan uw gratis oriëntatiegesprek. Altijd een gratis oriëntatiegesprek. Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach. Vind een gediplomeerd coach bij u in de buurt. Vaak al deze week starten. Kwaliteitsbewaking van uw coachtraject. Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen. Ons team staat voor u klaar! Ons team in Amersfoort. Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Amersfoort.
CoachCo SOVEE.
Coaching vindt altijd plaats op vrijwillige basis. Pas als de jongere zelf wil kan hij/zij in aanmerking komen voor een coach. Een coach is een soort maatje die aandacht geeft hulp biedt maar ook leuke dingen met de jongere doet. Een coach kan helpen met schoolse zaken zoals huiswerk of planning werkt aan een wederzijdse vertrouwensband en spreekt ook over alles wat de jongere bezighoudt. Samen ontspanning zoeken en activiteiten ondernemen zoals sport of naar de film gaan is goed mogelijk. Een coach kan een kruiwagen zijn naar werk of stage hij/zij kan ondersteunen bij het vinden van een waardevolle vrijetijdsbesteding of bij het maken van vrienden.
De CoachZaak LifeCoach Femke Wessels Amersfoort.
Coaching bij lastige persoonlijke veranderingen in werk of priv. Expert in begeleiding bij stress en burnout.
Persoonlijk NLP-coaching Amersfoort Alle aanbieders van Nederland op Coachingland.
Neurolinguïstisch programmeren NLP is een methodiek voor training coaching en communicatieverbetering. NLP-coaching beoogt een gedragsverandering door het analyseren en veranderen van denkpatronen. NLP helpt u om de wisselwerking tussen gedachten gevoelens overtuigingen en gedragingen te herkennen en die zo te veranderen dat ze uw potentieel tot bloei kunnen brengen. De toepasbaarheid van NLP is zeer breed. nbsp 1 2 3. Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching.

Contacteer ons