Op zoek naar coaching groningen?

coaching groningen
107 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Groningen vergelijken op Springest!
tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Groningen Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Coach / Coaching producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek 135, E-Learning 30, Thuisstudie 30, Learning bite 2, of Coach / Coaching in heel Nederland 664.
Monique Willems Coaching Leefstijlcoach in Groningen.
Ik ben Leefstijlcoach in Groningen en ben ervan overtuigd dat je aan een korte investering in jezelf je nog lang plezier beleeft. Ieder heeft een eigen drive voor willen aanpakken van allerlei omstandigheden om de Art de Vie te kunnen leven. Er zijn altijd goede dingen om je heen en in jezelf te vinden waarop je kunt voortborduren. Dat vertrouwen is de essentie van Monique Willems Coaching.
Professioneel coachen Hanze Professionals.
U maakt opnames van uw werkzaamheden als coach. Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Locatie Groningen, locatie Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.
In Kern training en coaching Groningen.
GORTcoaching Uw coach in Groningen.
Ik help u graag. Let us take care of you, we care! joline@gortcoaching.nl / 088 170 1501. GORTcoaching Kies uw regio Coach Groningen. Informatie over coaching.: Meer informatie over coaching? Lees hier verder over coaching en het verloop van een coachtraject.
Agaath Brink Coaching Groep Groningen.
Coaching Groep Groningen is geregistreerd als Achmea Livvit coachgroep en wij worden in het kader van het Livvit pakket vergoed. 2018 Coaching Groep Groningen. Site design and development by iWink, powered by Kirra Fotografie door Kars Tuinder Fotografie. Algemene betalingsvoorwaarden NIP.
Persoonlijk, Personal / Life coaching, Groningen: Alle aanbieders van Nederland op Coachingland.
Resultaten voor Persoonlijk, Personal / Life coaching, Groningen 48 bureaus. Personal of Life coaching omvat eigenlijk alle persoonlijke vragen die u graag met een coach zou willen bespreken. Vaak is het een mengeling van themas op het gebied van werk, relatie, misschien op het vlak van gezondheid of zingeving.
Hét adres voor loopbaanbegeleiding in Groningen Van Ede Partners.
En wist u dat u naast voor loopbaanbegeleiding in Groningen, ook bij ons terecht kunt voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Groningen? A career that matters begint bij Van Ede Partners. In de studentenstad Groningen bevinden zich de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen.
Doorinzicht Organizing, timemanagement coaching Groningen.
De combinatietraining wordt in 2018 gegeven op een locatie in de stad Groningen op 3 vrijdagen van 09.30 tot 12.30 uur.: 11 25 mei en 8 juni. 14 28 september en 12 oktober. 2, 16 30 november. Lees meer over de 2-in-1 combinatietraining Grip op tijd en werk. Ben je benieuwd wat ik voor jou als medewerker, leidinggevende of ondernemer kan. Neem gerust contact met mij, Heleen Beukema, op via 06 15 333 512. of stel hier je vraag. 2009 doorinzicht organizing, timemanagement coaching.
Persoonlijk, Mental coaching, Groningen: Alle aanbieders van Nederland op Coachingland.
Resultaten voor Persoonlijk, Mental coaching, Groningen 20 bureaus. Mental coaching is vooral bekend in de topsport wereld. Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden. Mental coaching helpt om negatieve denkpatronen te veranderen, om te gaan met spanning.

Contacteer ons