Op zoek naar coaching training?

coaching training
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid creëren. Vraagtechnieken: luisteren, vragen stellen en doorvragen. Constructief feedback geven en gedrag bespreekbaar maken. Werken met de eigen ervaringen en krachten van de coachee. Plannen maken, opdrachten geven en resultaten evalueren. Volg deze cursus met een trainer. Volgen met trainer. Deze gratis cursus is als PDF te downloaden. Onze gratis trainingen en webinars. Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.
Caprilli Coaching Training.
1 2 3 4. Welkom bij Caprilli Coaching Training. Caprilli Coaching Training is een re-integratiebureau en opleidingsinstituut met als specialisatie paardencoaching. Wij richten ons op de ontwikkeling en bewustwording van mensen, bedrijven en organisaties. Hierbij zetten wij waar mogelijk paarden in als hulpmiddel.
Training en coaching Carolien Daniels Training en Coaching.
Carolien Daniëls Training en Coaching. 3417 EC Montfoort bij Utrecht. Carolien Daniëls Training Coaching. Carolien Daniëls Training Coaching is gevestigd in Montfoort dicht bij Utrecht. Training en coaching voor bedrijven en persoonlijke coaching voor particulieren zijn de specialisaties. Training en Coaching.
Demusa Coaching Training Groei in werk en leven!
Demusa Coaching Training ondersteunt je op geheel eigen wijze in wat jij werkelijk nodig hebt, vanuit een veilige basis: respect, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De oplossingen draag je in je, Demusa Coaching Training ondersteunt je in bewustwording. Deze praktijk biedt professionele coaching, training en therapeutische ondersteuning.
Patan Coaching en Training.
En dat is wat we met Patan ook willen bewerkstelligen. Door middel van coaching, training en advies helpen we mensen die hoge bergen knelpunten, dilemma's, belemmerende overtuigingen te overwinnen, door te werken aan zelfvertrouwen, inzicht en vaardigheden. Daar gebruiken we o.a.
Floreo Training Coaching Wie wil je zijn?
Na inventarisatie van de ontwikkelingsbehoefte werken wij een trainingsvoorstel op maat uit. Floreo biedt trainingen op het gebied van leiderschap, managementvaardigheden, commerciële slagkracht en persoonlijke effectiviteit. Coaching wordt aangeboden in combinatie met de trainingen van Floreo en als individueel traject.
Home CiEP.
Klik op het logo om naar de website te gaan. CiEP Training Coaching is sinds 1992 met succes actief in het optimaliseren van houding, gedrag en randvoorwaarden binnen kantoor en kennisomgevingen. Doel: individuen, teams en organisaties faciliteren bij het scheppen van een werkomgeving waarin het wérkt en waarin mensen energiek en met plezier kunnen en willen samenwerken.
Derks training coaching.
Duurzame Inzetbaarheid In balans aan de hand van eigen regie voor medewerkers. Derks Training Coaching is een bureau dat ruime ervaring heeft in het geven van cursussen, trainingen en coaching voornamelijk op gebied van communicatie. Naast communicatie worden diverse andere trainingen en cursussen verzorgd.
Coaching de Baak.
Kijk hier voor meer informatie. Professioneel coach worden. Erkende coachopleidingen met diepgang? Ga naar ons dochterbedrijf het Europees Instituut de Baak. Inschrijven gratis Coaching Magazine. Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.
Online training Coachingsvaardigheden GITP.
Tijdens de online training Coaching leer je om doelgericht sturing te geven aan de persoonlijke ambities van een medewerker. Je ontwikkelt de basisvaardigheden van coaching, zoals feedback geven en ontwikkelplannen maken. NA AFLOOP VAN DE TRAINING.: Kun je medewerkers effectiever richting en sturing geven op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling.

Contacteer ons