Op zoek naar coaching training?

coaching training
Coaching en training Gewoon lekker leven.
De meeste trainingen en coaching creëren mensen en organisaties die op elkaar lijken éénheidsworsten. Dit kan anders! Coaching en training moet volgens ons een continu proces zijn gebaseerd op u en/of uw bedrijf of organisatie waarbij altijd de balans tussen persoonlijk leiderschap vitaliteit en geld voorop staat.
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid creëren. Vraagtechnieken: luisteren, vragen stellen en doorvragen. Constructief feedback geven en gedrag bespreekbaar maken. Werken met de eigen ervaringen en krachten van de coachee. Plannen maken, opdrachten geven en resultaten evalueren. Volg deze cursus met een trainer. Volgen met trainer. Deze gratis cursus is als PDF te downloaden. Onze gratis trainingen en webinars. Je eigen motivatie en inzet zijn voorwaarden om jezelf iets nieuws eigen te maken. Met zelfstudie kun je een heel eind komen. Learnit wil daaraan bijdragen door waardevolle content zoals gratis webinars en cursussen aan te bieden. Op deze manier kun jij kennis maken met nieuwe leergebieden. Heb je eenmaal een start gemaakt dan kan het zijn dat je ontdekt dat er ook veel voordelen zitten om een training bij Learnit te gaan doen onder begeleiding van een ervaren trainer.
Training Coaching Versterk je coachingsvaardigheden.
Home / Opleidingen / Training Coachtechnieken 1-op-1-dagopleiding Vakmanschap in Coaching Training Coachtechnieken 1-op-1-dagopleiding. Effectiever communiceren door reflectie. 4 losse dagen. Start: 10 september 2020 Meer startdata. Vraag jij je af.: hoe je anderen kunt helpen zelf antwoorden te vinden op hun dilemmas, problemen of vragen.;
Training en coaching Carolien Daniels Training en Coaching.
Carolien Daniëls Training en Coaching. 3417 EC Montfoort bij Utrecht. Carolien Daniëls Training Coaching. Carolien Daniëls Training Coaching is gevestigd in Montfoort dicht bij Utrecht. Training en coaching voor bedrijven en persoonlijke coaching voor particulieren zijn de specialisaties. Training en Coaching.
Demusa Coaching Training Groei in werk en leven!
Demusa Coaching Training ondersteunt je op geheel eigen wijze in wat jij werkelijk nodig hebt, vanuit een veilige basis: respect, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De oplossingen draag je in je, Demusa Coaching Training ondersteunt je in bewustwording. Deze praktijk biedt professionele coaching, training en therapeutische ondersteuning.
Demusa Coaching Training Voor groei in werk en leven!
Wat heb jij nodig om je gezond, gelukkig en succesvol te voelen? Demusa Coaching Training ondersteunt je op geheel eigen wijze in wat jij werkelijk nodig hebt, vanuit een veilige basis: respect, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. De oplossingen draag je in je, Demusa Coaching Training ondersteunt je in bewustwording.
Floreo Training Coaching Wie wil je zijn?
Na inventarisatie van de ontwikkelingsbehoefte werken wij een trainingsvoorstel op maat uit. Floreo biedt trainingen op het gebied van leiderschap, managementvaardigheden, commerciële slagkracht en persoonlijke effectiviteit. Coaching wordt aangeboden in combinatie met de trainingen van Floreo en als individueel traject.
Home CiEP.
Klik op het logo om naar de website te gaan. CiEP Training Coaching is sinds 1992 met succes actief in het optimaliseren van houding, gedrag en randvoorwaarden binnen kantoor en kennisomgevingen. Doel: individuen, teams en organisaties faciliteren bij het scheppen van een werkomgeving waarin het wérkt en waarin mensen energiek en met plezier kunnen en willen samenwerken.
Coaching training Vacatures Intermediair.nl.
en coaching om jezelf steeds verder te ontwikkelenKans om flink strongWat bieden wij jouJe: start met een betaalde training teamuitjes vanuit ConduentElke week vers fruit op de werkvloer Trainingen. 36 dagen geleden geplaatst 16 40 uur MBO Teamcoördinator Financiële Administratie.
Training en Coaching post-hbo basiscursus Inholland Academy.
Met de basiscursus Training en Coaching word je geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten. De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching. Met deze theoretische en praktische cursus leg je de basis voor je trainings of coachingscarrière! Lees meer over de basiscursus Training en Coaching. Interesse in deze opleiding?

Contacteer ons