Op zoek naar coaching training?

coaching training
693 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Hoe werkt coaching? Vaak gaat het namelijk om bepaalde gedachten en patronen die voorkomen in patronen. Deze helpen de coachee tegen om zijn/haar doelen te behalen. Met een training coaching leer je dit niet alleen te herkennen, je weet dit ook op de juiste manier over te brengen.
Coaching opleidingen en trainingen GITP.
GITP biedt diverse Coaching trainingen voor beginnende en gevorderde coaches. Werkt u in jeugdzorg of het onderwijs? En zijn accreditatiepunten belangrijk voor u? Kijk dan ook bij de Leergang supervisiekunde. We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen.
18 Business Coaching Trainingen Vergelijken Springest.
group Maximaal 1 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 1 6 uur Opleiderscore: star 88, Gingermood matches voor coaches en training heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 8 ervaringen. Business Coaching voor Senior managers en Bestuurders Uitvoerend Diepgaand.
Training en Coaching, basiscursus Hbo Inholland Academy.
Met de basiscursus Training en Coaching word je geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten. De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching.
Fianke coaching training.
Makkelijk benaderbaar, authentiek en empathisch zijn de kernwoorden die wat mij betreft bij haar horen. Arjan Kobus Manager Private Banking Rabobank Centraal Twente. WAT KAN IK VOOR JOU DOEN? Coaching, training en advies op gebied van talentontwikkeling in Haaksbergen en omgeving.
Knape Coaching Training Persoonlijke ontwikkeling en groei.
Mijn werkwijze is persoonlijk, uitdagend, humorvol praktisch. Knape Coaching Training is opgericht door Yvonne Knape en richt zich op de persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik ben gespecialiseerd in individuele persoonlijke coaching en psychologische begeleiding. Daarnaast train ik mijn vakgenoten in paradoxale interventies provocatief coachen.
Coaching Basics Snelle cursus coaching Alba-academie.
bewustwording en je krijgt de basisvaardigheden van coaching onder de knie. Kitty Janssen Advocaat. Uitstekende training en oefening/opleiding wat leidt tot begeleiding van mensen naar een hoger zelfbewustzijn en betere werkprestaties. Nicole ten Grotenhuis. Een praktische en toepasbare training waarbij je kennis maakt met het vak coachen.
Peta Twijnstra coaching training intervisie coach trainer intervisiebegeleider vertrouwenspersoon coaches coachen Leeuwarden Friesland.
Peta Twijnstra coaching training intervisie is gevestigd in Leeuwarden. Voor individuele coaching met aandacht voor resultaat én zingeving. Voor teamcoaching waarbij het vergroten van de kwaliteiten en de ontwikkeling van het team centraal staat. Voor het begeleiden van intervisie, het trainen van intervisiebegeleiders en voor intervisiemethodieken.
ISA Maatwerk Verkooptraining, Communicatietraining Management training ISA Training.
Wil je prikkelende artikelen ontvangen op het gebied van sales, klantgerichtheid, communicatie en management? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Testen en Assessments. ISA Effect Garantie. ISA Effect Scan. ISA Effect Traject. Doe de test. ISA Training Coaching B.V.
Coachen als beroep ICM Opleidingen Trainingen.
Op het gebied van coaching, biedt ICM u de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maakt u in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. U ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere uw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en instrumenten en hoe u om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches NOBCO. Bent u geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor u. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut NMI en geeft u een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. U ontwikkelt zich om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen. Coachen als beroep Trainingen. Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkelt u zeer gericht uw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.

Contacteer ons