Meer resultaten voor nlp coach

nlp coach
NLP coach.
Voor meer informatie over NLP ga naar onze website www.nlpontour.nl. De praktijk is met ingang van 1-1-2018 verhuisd naar Het Want 10 in Franeker. We zijn weer te bereiken op ons vertrouwde nummer 0517-390008 of stuur een mail naar info@willewiis.nl.
handleiding NLPspel.nl: NLPspel.nl.
Je kunt de handleiding, zoals deze is bijgevoegd bij het NLP spel, hier downloaden. Het boek: De NLP coach als inspirator, van Peter Dalmeijer en Paul. Lenferink, geeft nog meer uitleg over coaching met NLP. Het boek is te bestellen bij www.vidarte.nl.
NLP coachopleidingKunstzinnig coachen Amersfoort.
Voor wie is een NLP Coach Opleiding bedoeld? Wanneer je beter gesprekken wilt leren voeren, meer inzicht wilt krijgen in hoe communicatie werkt, wanneer je wilt ervaren hoe je nog gemakkelijker aan de koffietafel en bij het kopieerapparaat goede gesprekken kunt voeren met je collega's, vrienden, familie of je kinderen of wanneer je zelf wilt leren coachen, dan is deze NLP coachopleiding iets voor jou.
NLP Pracitioner Coach Opleiding jolandavleugel.
In een NLP opleiding leer je om sterker en krachtiger in je leven te staan en je communicatie vaardigheden aan te scherpen zodat je letterlijk met iedereen contact kunt maken. In de NLP Practitioner Coach Opleiding leer je hoe je effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden eigen kunt maken.
Wat is NLP? NLP Coach.
De kracht van NLP komt voort uit integratie: rationeel plus emotioneel, overtuiging plus vaardigheid, structuur plus intuïtie. Sleutelwoorden zijn: persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, innerlijke beleving, contactuele vermogens, overtuigingskracht, zelfsturing en durf. Wilt u meer weten over NLP en de mogelijkheden van individuele NLP begeleiding? Neem dan contact op. NLP Coach 2019.
bol.com Coachen met NLP ebook, Paul Kerr 9789055949014 Boeken.
Neuro-linguïstisch programmeren NLP verschaft de coach instrumenten om sneller en gemakkelijker resultaten te bereiken. NLP is een ontdekkingsreis van psychologie en communicatie die de manier onderzoekt waarop mensen hun ervaring door denken, taal en gedrag vormgeven. Praktijkgerichtheid en directe toepasbaarheid vormen de essentie van de modellen, hulpmiddelen en interventies van NLP.
NLP-coach in Leiden Mediation voor JouMediation voor Jou.
Zo kan Victor u tevens begeleiden bij het zoeken naar een constructieve oplossing voor een bepaald conflict. Victor van der Veen is als NLP-coach en coach-counselor werkzaam in de Leiden. Combinatie Coach-counselor in Leiden. Victor van der Veen biedt coaching en counseling geïntegreerd aan.
NLP Bart Training, Coaching, Gezinscoaching.
Bart de Louw, NLP coach. Getrouwd en vader van twee kinderen. Van huis uit maatschappelijk werker en werkzaam geweest in de ambulante hulpverlening als individuele en gezinscoach. Hij volgde diverse opleidingen op intra persoonlijk gebied, waaronder NLP opleidingen bij EduCare in Tilburg.
De NLP Coach als inspirator LINN SittardLINN Sittard.
De NLP Coach als inspirator. Een NLP boek gebaseerd op het concept van de LINN Live Coach bloem. De NLP Coach als inspirator. Een NLP boek gebaseerd op het concept van de LINN Live Coach bloem. De NLP Coach als inspirator: Er is veel geschreven over NLP en Coaching.
Opleiding NLP coach basis Ga voor groei, kies voor Banyan Centre.
Opleiding NLP coach basis. Opleiding NLP coach basis. Opleiding NLP coach basis. Deze driedaagse opleiding geeft je inzicht in je gedrag en houding. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je anders kunt kijken naar jezelf en anderen. Driedaagse gecertificeerde opleiding.

Contacteer ons