Meer resultaten voor opleiding coach

opleiding coach
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Maak kennis met onze recruiters. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen praktijkuren en de zelfstudie focus je je in 8 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod zoals Voice Dialogue NLP en Provactief coachen.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Eénjarige Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach Practitioner. Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken. Het lesprogramma omvat de basistechnieken welke nodig zijn om coachgerichte persoonlijke en organisatievraagstukken op effectieve wijze te begeleiden. Waarom kiezen voor deze coach opleiding? Inhoudelijke theoretische kennis van het coachvak wordt gecombineerd met het onder begeleiding intrainen van praktische vaardigheden. Een succesvol coach is zich bewust van de effecten van non-verbale communicatie en overdracht. Daarom vormen zelfonderzoek en zelfreflectie een belangrijk onderdeel van deze coach opleiding.
392 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
Donderdag 12 oktober 2017 in s-Hertogenbosch en 2 andere data. Wat leer ik in de opleiding Mental Coach? Centraal in de opleiding Mental Coach staat het leren hoe gedragsverandering werkt. Je leert te zi. BTW Vrij van BTW. Volledigheid prijs Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. 180 dagen HBO star 89 29 ervaringen Opleiderscore star 88 Sonnevelt Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 88 uit 684 ervaringen. Master 1 A New State of Consciousness coaching persoonlijke effectiviteit conflicthantering persoonlijke ontwikkeling bewustzijn su. Donderdag 10 augustus 2017 in Amsterdam.
NOBCO Opleidingen met EQA keurmerk.
Als er staat in aanvraag is de accreditatie van de opleiding geldig totdat de volgende is toegekend. Dat betekent dat studenten die zich aanmelden in de periode in aanvraag kunnen vermelden dat zij een EQA-geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd. heeft haar activiteiten gestopt per 01/09/2016. Opleiding tot Academisch Coach.
Opleiding tot coach.
Voor je verdere ontwikkeling als coach en als mens hebben we een drietal specialisaties. Waarom onze opleiding tot coach? Wij gaan er vanuit dat de coach zelf het belangrijkste instrument is dat je inzet. Vandaar dat onze opleiding veel aandacht geeft aan de persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we op basis van allerlei coachende intrumenten en technieken. Dezelfde technieken die je later weer bij je eigen klanten kan toepassen. Tijdens de praktijkdagen doen we ook geen rollenspellen voor de oefengesprekken breng je echte vragen in. Zo krijgt de oefening meer diepgang voor de coach en de gecoachte. Leren door doen en reflectie staan bij ons centraal. Resultaat van de opleiding.
Vitaliteitscoach opleiding vitaliteitsmanagement en gezonde levensstijl Sonnevelt Opleidingen.
Waarom kiezen voor Sonnevelt Opleidingen? Wat studenten zeggen testimonials. Home opleidingen Opleiding Vitaliteitscoach. Specialist in vitaal leven en werken. De Wereld Gezondheidsorganisatie geeft aan dat ruim 75% van alle welvaartziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl. Dit betekent dat we zelf voor 75% invloed hebben op het voorkomen van welvaartziekten en het behoud van onze gezondheid! Meer dan ooit is er vraag naar specialisten vitaliteitscoaches die mensen kunnen begeleiden naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. De opleiding Vitaliteitscoach is bedoeld voor diegene die specialist wil worden op het gebied van vitaliteitsmanagement.
Coaching de Baak.
Kom leren bij de Baak! De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten bij bijvoorbeeld een veranderingstraject of teamontwikkeling. Of voor wie zijn interne coachnetwerk wil professionaliseren. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk confronterend maar ook hartelijk uitnodigend en uitdagend. Het doel beter functioneren van organisaties teams en individuen vanuit eigen kracht met plezier in je werk. Ik wil leren coachen. Wil jij je coachingsvaardigheden verdiepen en verankeren of misschien wel coach worden? Ik zoek een coach.
Homepagina Blankestijn Partners.
11 september 2016 door ir. Ontwikkelingspunt.nl voor trainers coaches en managers. Ontwikkelingspunt is een helpdesk en inspiratiebron om je te ontwikkelen als coach trainer of manager. Stermodel voor coachen en trainen. Impact als een trainer. De kernthema's van het trainersvakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van de trainer. Onze opleidingen bieden erkende kwaliteit en diepgaande impact.
1 in Coaching Opleiding op Post-HBO Niveau Opleiding tot Coach.
De trainers observeren en luisteren goed. Huiswerkopdrachten bestaan uit literatuur lezenlogboek bijhouden over de tr. Coaching opleiding Post HBO Professioneel Coach. Een coaching opleiding volgen? Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jou? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach. We bieden je de mogelijkheid om in zeventien dagen een Post HBO diploma te behalen. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als coach aan de slag. De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime coachopleiding. Ervaringsgericht leren staat centraal. Het model dat we gebruiken is Learning by doing.
1-jarige Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Alba-academie een verrassende kijk op leiderschap en coaching.
Bijzonder trots zijn wij op het assessor-rapport dat de hoge kwaliteit van de opleiding roemt. Kort programma van de Beroepsopleiding tot Coach practitioner. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner duurt 10 maanden. Tijdens de opleiding doorloopt u verschillende onderdelen. Zo volgt u met een vaste groep medestudenten 11 lesdagen waarin de theorie wordt behandeld en geoefend. Daarnaast voert u vanaf de tweede bijeenkomst coachgesprekken met zelfgekozen oefencliënten. Deze cliënten uit uw eigen omgeving zijn er voor u. U oefent met hen de technieken en methodieken uit de lessen en zij voorzien u van feedback op uw professionele ontwikkeling als coach. Doordat u van deze oefengesprekken minimaal 8 reflectieverslagen schrijft bekwaamt u zich in de noodzakelijke verslaglegging van coachtrajecten.

Contacteer ons