Zoeken naar opleiding coach

opleiding coach
Opleiding coaching Nederlandse Coach Academie Overijssel. cijfer springest.
De locaties zijn te vinden in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De opleiding tot professioneel coach wordt gegeven in Zwolle, Amersfoort en Nijmegen. De opleiding tot master Coach wordt gegeven in Apeldoorn. Maak persoonlijk kennis met een van onze coachopleidingen.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Opleiding tot Stiefplan coach.
Voor wie: De opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn met nieuwe gezinnen en die hun kennis willen kunnen aantonen door middel van een waardevolle certificering. Doelgroep o.a: kies coach, kindercoach, coach bij echtscheiding, familiemediator, scheidingsadvocaat, scheidingsbemiddelaar, familiepsycholoog, kinderpsycholoog etc.
Life Coach opleiding Life coach Gorinchem vitaalcoach Gorinchem.
Naast de opleiding tot Life Coach kun je bij ons ook de basisopleiding Gewichtsconsulent en Functional Personal Trainer volgen. Na het succesvol afronden van de drie basisopleidingen ben je Vitaalcoach én van alle markten thuis rond Food, Move en Mind.
Trainer-coach zaalvoetbal opleidingen KNVB.
Trainer Coach Zaalvoetbal III Heb jij de ambitie om trainer/coach te worden in de zaal? Met deze opleiding word je voorbereid op het begeleiden van zaalvoetballers in hun ontwikkeling en het trainen/coachen van teams uitkomend in de Topklasse of Eredivisie Vrouwen en lager.
Basisopleiding Coaching Scheidegger Opleidingen.
De module Vaardigheden van de coach wordt afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Als je voor beide modules een voldoende behaalt, ontvang je het diploma Basisopleiding Coaching van Scheidegger. Met dit diploma kun je versneld doorstuderen in een van de HBO-programmas op het gebied van coaching bij Scheidegger Opleidingen. Duur van de opleiding: 6 maanden.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Inhoud van de opleiding. Groundwork biedt hiermee de enige opleiding tot coach die gebouwd is op principes van christelijk integratieve therapie. De christelijke integratief coach.: ziet en aanvaart de mens in al zijn dimensies en facetten, vanuit zijn eigen verbinding met God en zichzelf.;
Anneke van der Plaats Opleiding tot Brein Omgeving Coach Omgaan met dementie en niet begrepen probleemgedrag volgens de Brein Omgeving Methodiek Dementie-winkel.nl.
Anneke van der Plaats Opleiding tot Brein Omgeving Coach Omgaan met dementie en niet begrepen probleemgedrag volgens de Brein Omgeving Methodiek. Anneke van der Plaats Opleiding tot Brein Omgeving Coach Omgaan met dementie en niet begrepen probleemgedrag volgens de Brein Omgeving Methodiek 5 2.
Coach opleidingen Nonons.
Coach Intern is een vierdaagse opleiding voor iedereen die basis coachvaardigheden wil leren of als je erachter wil komen of coachen iets voor je is. Deze coachopleiding is ook zeer geschikt voor interne coaches of HR-medewerkers die de basis van het coachen onder de knie willen krijgen.
NOCNSF Ieder zijn Olympische droom.
In de TopCoach 5 opleiding zijn de maatwerkprogramma's' gericht op de topsportpraktijk, persoonlijke ontwikkeling en op kennis en vaardigheden. Hier worden diverse experts voor ingezet. De opdrachten in de praktijk staan centraal om te werken aan het ontwikkelen van de zeven benodigde competenties.: Coachen tijdens topwedstrijden. Begeleiden van sporters. Samenstellen en managen van een begeleidingsteam. Ontwikkelen van topsportbeleid. Vergaren, ontwikkelen en delen van kennis. Bevorderen competentieontwikkeling coaches. De deelnemer ontvangt het TopCoach5 certificaat, gebaseerd op de KSS 2012en aansluitend op de Europese niveau indeling. Voor meer informatie, zie www.topcoach5.nl. Focus Top 10. Opleidingen en scholing. Master Coach in Sports programma.

Contacteer ons