Zoeken naar spiritueel coach

spiritueel coach
Lilianders spirituele coaching en healing Lilianders.
De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel gezinscoach, Therapeutisch gezinscoach en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als therapeut of coach voor nieuwetijdsmensen en hun gezinnen. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en kindercoaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen.
Sonja Elferink Spiritueel Coach Therapeut Alkmaar.
zelfvertrouwen voor 40 vrouwen! De Boogschutter.
Wat maakt mij uniek? Ik ben zowel coach als therapeut en dat maakt dat mijn sessies dieper gaan. Ik ga er van uit dat jouw probleem op ontstaansniveau dient te worden opgelost wil het voorgoed uit je leven verdwijnen en plaats kan maken voor dienende gezonde gedachten en overtuigingen Ik ga ook uit van een holistische visie: Iedereen en alles beïnvloedt elkaar op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, relationeel, sociaal, werk, financiën, welke plek neem ik in de maatschappij in.
Opleiding Spiritueel coach Gediplomeerd met accreditatie Instituut CAM.
De opleiding Spiritueel Coach geeft je ook inzicht in jouw eigen persoonlijkheid: wie je bent, wat je nodig hebt en wat jou motiveert. In het tweede opleidingsjaar ligt de focus op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van psychologische deskundigheid om iemand te begeleiden in zijn of haar relatie tot bijzondere menselijke ervaringen en levensvragen.
Opleiding spirituele coaching School Of Life.
Opleiding spirituele coaching. Bij School of Life volg je de hoog aangeschreven opleiding spirituele coaching en levenstherapie. Als spiritueel coach en counselor begeleid je cliënten naar een meer vervullend leven en breng je stagnerende processen weer in beweging. Opleiding spirituele coaching.
Lilian Gijsbers spiritueel coach, trance-healer en trainer in één Lilianders.
Een lichtwerker, een ziel met een missie, een spiritueel leraar vol passie en in een grote overgave, een nieuwetijdsmens, verbonden met het Christusbewustzijn en met de droom om oneindig te groeien en te delen, samen met gelijkgestemden. Lilianders staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.
Onlinecursus Spiritueel coachen Annemarie Sips.
Je kunt voor onbepaalde tijd in de cursussen komen, en je kunt lekker vanuit thuis werken dus geen gereis en de cursus doen wanneer jij zelf wilt! Je krijgt een URL van een site en een wachtwoord aangereikt en daarmee kun je de beveiligde ruimte in gekoppeld aan je IP adres. De onderstaande onderwerpen komen in de cursus voor.: Wat is spiritueel coachen. Wat heb je nodig als spiritueel coach.
Opleiding spiritueel werker.
Wat is een Spiritueel Werker? Een spiritueel werker is een persoon die op een praktische wijze zijn unieke kwaliteiten gebruikt om een cliënt of een groep professioneel te coachen op de gestelde hulpvraag. Een spiritueel werker heeft zich intensief bezig gehouden met zijn persoonlijke groei en bewuswordingsproces en is bekwaam in diverse technieken en manieren van diagnostiseren en effectief coachen.

Contacteer ons