Resultaten voor spiritueel coach

spiritueel coach
Opleiding Spiritueel Coach Academie voor Spiritualiteit.
We besteden ruimschoots aandacht aan het werken met lichaamsenergie, het gebruik van video-opnamen, presentatie en motivatietechnieken, het optimaliseren van verbale en non verbale communicatie. Tijdens de opleiding vindt er regelmatig individuele spiritueel psychologische begeleiding plaats. De opleiding tot spiritueel coach werkt aan de hand van een innerlijk onderzoek.
Esther Stevens Spiritueel Teacher Spiritueel Coach Medium.
Esther Stevens Spiritueel Coach. Esther Stevens is jouw coach op weg naar een rijk leven waar jij je gelukkig bij voelt en jij jouw balans vindt zowel in je werk als in je privé. Mindfulness, met aandacht in het NU zijn is de ingang naar meer bewustzijn en zelfliefde.
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Onlangs heb ik bij Caroline en Maurice in contact met je spiritueel begeleiders gevolgd. 4 ochtenden in een klein groepje gingen we verbinding maken met onze spiritueel begeleiders gidsen. Er was diepgang en alle ruimte voor kwetsbaarheid, vragen en delen met de groep wat je ervaarde.
Relatietherapie Spiritueel coach? Relatietherapiepraktijk Good-Spirit t Gooi.
Spiritueel Coach gezocht? Ben je op zoek naar een spiritueel coach die jou kan coachen in het leven, die je kan helpen bij vage klachten, moeheid, lusteloosheid, somberheid of wil je je gewoon weer fit voelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Home pagina Eugenie Scholte Spiritueel CoachEugenie Scholte.
Al jaren ondersteun ik anderen in hun zoektocht naar persoonlijke bewustwording, waarbij ik me vooral richt op vrouwen en kinderen. Als medium heb ik toevoegende waarde in de coaching die niet zweverig is maar juist to the point, op zoek naar de root cause.
Medium Pedicure Jacqueline Spirituele consulten coaching / Pedicure.
Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, hou ik U op de hoogte. Alle edelstenen kunnen worden voorzien van energie die speciaal op Uw behoefte is afgestemd door de spirituele wereld. U kunt dit aangeven bij de bestelling als U dat wenst.
Onlinecursus Spiritueel coachen Annemarie Sips.
Je kunt voor onbepaalde tijd in de cursussen komen, en je kunt lekker vanuit thuis werken dus geen gereis en de cursus doen wanneer jij zelf wilt! Je krijgt een URL van een site en een wachtwoord aangereikt en daarmee kun je de beveiligde ruimte in gekoppeld aan je IP adres. De onderstaande onderwerpen komen in de cursus voor.: Wat is spiritueel coachen. Wat heb je nodig als spiritueel coach.
Vacature: spiritueel coach, medium, paragnost.
Gratis registreren Registreren. Word ook coach! Bekend van Vacature: spiritueel coach, medium, paragnost. Aan de slag als spiritueel coach bij de ParaVisie familie? Vacature spiritueel medium en coach. Bij ParaVisie zijn we continu op zoek naar de beste spiritueel begaafde coaches.
Spiritueel coach aan de tand gevoeld over voorspellingen 2011.
Home Kort Paranormaal Uit het nieuws Spiritueel coach aan de tand gevoeld over voorspellingen 2011. Spiritueel coach aan de tand gevoeld over voorspellingen 2011. Posted by Maarten Koller XOn January 18, 2012 In Kort, Paranormaal, Uit het nieuws 34 Comments.
Spiritueel Coach.
Spiritueel Coachen is een combinatie van praten en werken vanuit en met energie. Wat mij betreft niet. Maar ik kan me voorstellen dat het wel zo kan overkomen! Kijk anders eerst even op de reactie pagina, alvorens verder te lezen.

Contacteer ons