Resultaten voor spiritueel coach

spiritueel coach
Telefonische en Online Coaching Spiritueel en Life Coach.
Spiritueel consulent en Life coach. Een hartelijk welkom op mijn site. Ik ben Ineke en ik zou graag voor jou de persoon willen zijn waarnaar je op zoek bent, omdat je even hulp nodig hebt. Ik kan je helpen op veel verschillende gebieden.
Johannet van Hasz Natuurgeneeskundig Therapeut en Spiritueel Coach Praktijk Westerpark.
Johannet van Hasz Natuurgeneeskundig Therapeut en Spiritueel Coach. Johannet van Hasz 1967 Sinds 1998 ben ik werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en spiritueel coach. Als kind bemerkte ik dat ik dingen intenser waarnam, meer zag en aanvoelde dan mijn omgeving, waardoor er al jong een zoektocht ontstond naar spiritualiteit, andere culturen, ziens en geneeswijzen.
Spirituele coaching Mediumpraktijk Janneke Leber.
Speciaal daarvoor zijn spirituele coachings-gesprekken. Het kan daarin gaan over hele aardse zaken waar je tegenaan loopt en die we vanuit een meer spiritueel perspectief bekijken.Waarom voel je je niet prettig bij bepaalde mensen, of waarom ben je niet gelukkig meer op je werk?
Portfolio item: Spiritueel Coach Geeth Tony Wassenaar.nl.
Voor spiritueel coach Geeth ontwikkelde ik een nieuwe website op basis van WordPress. Zowel voor de vormgeving van de website, als het schrijven van de teksten zijn er invloeden vanuit ons allebei, waarbij een persoonlijk gevoel het belangrijkste punt voor Geeth was tijdens het maken van de website en het schrijven van de teksten.
Spiritueel Coaching, Energetische Therapie, Reiki, Tarot, Anja Elbers-Brinkhof, Valkenburg ZH.
Wat is counseling, wat is coaching? Counseling en coaching lopen in elkaar over. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij het oplossen of hanteren van problemen, het vinden van antwoorden op vragen, het ontwikkelen van nieuwe inzichten.
home Marcelle JanssenMarcelle Janssen.
Welkom op mijn website, Marcelle Janssen, Spiritueel Coach. Verantwoordelijkheid hebben voor je eigen levenspad, gaat met vallen en opstaan. Wat in je verleden is gebeurd, daar ben je niet altijd zelf verantwoordelijk voor. Maar je draagt" het wel bij je.
Onlinecursus Spiritueel coachen.
Je kunt voor onbepaalde tijd in de cursussen komen, en je kunt lekker vanuit thuis werken dus geen gereis en de cursus doen wanneer jij zelf wilt! Je krijgt een URL van een site en een wachtwoord aangereikt en daarmee kun je de beveiligde ruimte in gekoppeld aan je IP adres. De onderstaande onderwerpen komen in de cursus voor.: Wat is spiritueel coachen. Wat heb je nodig als spiritueel coach.
Spirituele Coaching spirituele coaching.
Als je al spiritueel bezig bent, of je merkt dat je verandert en je meer en meer waarneemt. Dan is het vaak nog steeds eng om erover te praten met anderen. Niet iedereen is bezig met spirituele groei en begrijpt niets van wat jij meemaakt.
Bestellijst Niveau 3 Spiritueel Counsellor / Spiritueel Coach / Pastoraal Counsellor.
Niveau 3 Spiritueel Counsellor / Spiritueel Coach / Pastoraal Counsellor. U dient de onderstaande boeken aan te schaffen voor Spiritueel Counsellor / Spiritueel Coach / Pastoraal Counsellor Niveau 3. Bestellen is eenvoudig: Geef het aantal exemplaren aan dat u wilt bestellen per titel en klik daarna op de knop bestellen.
Renate Elfers, medium en spiritueel coach.
medium, tarotdeskundige en spiritueel coach. Hallo en welkom! Mijn naam is Renate Elfers en ik woon in Eindhoven. Sinds 2005 ben ik fulltime werkzaam als spiritueel coach. Op mijn website vind je meer informatie over mijn praktijk, mijn werkwijze en mogelijkheden.

Contacteer ons