Op zoek naar spiritueel coach?

spiritueel coach
Spiritueel Coach Amsterdam Fenna Kamerbeek.
Zo kan ik mijn intuïtie inzetten en tevens gebruik maken van coachingsmethodieken. Op deze website vind kan je inspiratie en inzichten opdoen die ik heb opgeschreven tijdens mijn eigen proces. Daarnaast tref je informatie aan over wat ik voor jou als spiritueel coach kan betekenen.
Opleiding spirituele coaching School Of Life.
Opleiding spirituele coaching. Bij School of Life volg je de hoog aangeschreven opleiding spirituele coaching en levenstherapie. Als spiritueel coach en counselor begeleid je cliënten naar een meer vervullend leven en breng je stagnerende processen weer in beweging. Opleiding spirituele coaching.
Spiritueel Therapeut Coach Boukje Bredenhof.
Daar waar je zuinig op bent, zal altijd met je meegaan. Spiritueel Therapeut Coach. Ik ben Boukje Bredenhof en werk als spiritueel therapeut, geboren 06-03-1961 te Leeuwarden. Ik hou van muziek, film kijken in de bioscoop, lezen, dansen, natuur, eten, vintage, kleur, mandalas, familie, vrienden en nog veel meer.
Opleiding tot transformatiecoach volgens Bridgeman Methode.
Je leert als coach de essentie van het Transformatief Coachen en ondergaat zelf als cliënt van een collegacoach interventies gericht op je eigen blokkades, pijnstukken en traumas. Podcast De essentie van transformatief coachen. Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
Dollys enthousiasme, warmte en oprechte interesse spreken me in haar als persoon en coach enorm aan. Door haar programmas en coaching kom ik steeds meer tot de essentie van wie ik ben en wat ik te doen heb in mijn werk als psycholoog en coach. Dolly is creatief, nuchter, licht, praktisch en spiritueel.
Opleiding: spiritueel coach Overzicht van de Reiki cursussen bij Dharma-Lotus.
Dat is de reden waarom we eens per maand bijeen komen zodat je in de tussentijd genoeg mogelijkheden hebt om te oefenen. Andere opleiding erbij. Naast deze opleiding hebben we bij Dharma-Lotus ook een opleiding tot meditatieleraar en de opleiding tot spiritueel coach.
Spirituele coach, wat is dat?
Een spiritueel coach kan je een stukje op weg helpen als je het zelf even niet meer ziet of weet. Hij of zij geeft je tips en handvatten, zodat je verder kunt. Ze kunnen je een steuntje in de rug geven.
Medium Helderziende, Spiritueel Coach Counseler Yoka van den Ham.
Praktijk voor spirituele hulpverlening, medium, helderziende, counselor coach. Welkom op mijn site, al vele jaren werk ik als spiritueel hulpverlener, medium, helderziende, paragnost, counselor coach en begeleid ik mensen bij het krijgen van meer inzicht. Door goed te luisteren naar je verhaal en met een doelgerichte aanpak kan ik je helpen het verleden te verwerken of je naar de toekomst te coachen.
Bel een spiritueel coach voor spiritueel consult online.
Genezing is niet het doel en ook gaat een Spiritueel coach er niet van uit dat je ziek bent, een Spiritueel coach streeft ernaar de dis-balans in het persoonlijk welzijn op te heffen, zodat je weer in je kracht en balans bent.
homepage Praktijk Stille Ruimte Michiel Lap spirituele coachingspraktijk en natuurgeneeskundige therapie.
Sessies vergoed door verzekeraars. Ik ben Michiel Lap, gediplomeerd coach en natuurgeneeskundig therapeut en werk volgens de vijf natuurgerichte principes. Ondersteund met ruime levenservaring begeleid ik je terug in je kracht! Geloof niet al je gedachten. In de coaching gesprekken en verdiepende werkvormen, leer je je gedachten en gevoelens herkennen.

Contacteer ons